Cilt Analizi yardim

Selamerhabay19

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2015
99
25
3
29
Bugün avm de dolaşırken bi gratis girelim dedik . Orda da cilt analizi yapılıyordu neyse yaptirdik filan .
Burnum siyah nokta varmış bide orü deri var dedi
Bunlar için ne yapabilirim ??
Yardımcı olurmusunuz yasim 19 pek anlamıyorum bu islerden

Güzellik uzmanı bi tavsiyede bulunmadımı ürün için.
Analiz yaparken genelde tavsiyede bulunurlar

Siyah noktaya çözüm yok.

Bant kullandım, cilt bakımı yaptırdım, banyoda peelingle temizledim.... yöntemden bağımsız olarak 2 gün sonra tekrar doldu gözeneklerim.

analizi buradan mı yapacağız

Siyah noktalari buhara tutup sıkıyorlar sonra sıkılastirici bir maske cilt tertemiz nur iniyor insanin yuzune de mumkunse iyi bir cilt bakim merkezine gidin ucuz diye tercih etmeyin sakin bazi ozel hastalerdede var arkadasim gitti cok memnun kaldi

Tskler tavsiye için :)

Ölü deriye gelince güzel bir doğal sabun al her akşam duşta yüzünü temizle.

Ürün falan alma bence, ürünler kimyasalla dolu faydadan çok zararları var. Cilt sağlığı içten olur. İyi beslen, spor yap, jelibondu cipsti karaciğer yoracak şeyler yeme.

Siyah noktalarla ne kadar ugrasirsan gözenekler o kadar genisleyip daha belirgin hale geliyor. En iyisi duzenli olarak her gun iyi bir temizleyici jelle butun yuzu temizleyip (ben bioderma kullaniyorum ama bircok markanin yuz yikama jelleri var piyasada) belirli araliklarla peeling yapmak.

O cilt analizlerine ben güvenme. Eczane ve salon gibi yerlerde ki. Bir salona git. Cilt analizi yapmak için cildinde hiç makyaj olmaması ve temizlenmiş olması lazım. Herkes eline alet alıp analiz yapıyor.
Siyah noktalarını temizletmen lazım. Evde biraz zor. Duştan sonra boş enjektör ve ya havlu peçete ile sıkarak temizleyebilirsin. Ama bunu alışkanlık haline getir. Tamamen kurtulmak diye bir şey yok. Her zaman çıkıyor.

Tskler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…