- 10 Kasım 2015
- 99
- 25
- 3
- 29
- Konu Sahibi Selamerhabay19
-
Bana peeling yap dedi bide burun bandı gibi şeyler önerdi bense size sormak istedim bideCilt bakıöıma gitmelisin.belli ki cildin karma ya da yağlı
Ölü deri için peeleng yap canım
Siyah noktanın çaresini bende bulamadım
Bulundu fikir almak için konu açtımGüzellik uzmanı bi tavsiyede bulunmadımı ürün için.
Analiz yaparken genelde tavsiyede bulunurlar
analizi buradan mı yapacağızBugün avm de dolaşırken bi gratis girelim dedik . Orda da cilt analizi yapılıyordu neyse yaptirdik filan .
Burnum siyah nokta varmış bide orü deri var dedi
Bunlar için ne yapabilirim ??
Yardımcı olurmusunuz yasim 19 pek anlamıyorum bu islerden
Tskler tavsiye için :)Siyah noktalari buhara tutup sıkıyorlar sonra sıkılastirici bir maske cilt tertemiz nur iniyor insanin yuzunede mumkunse iyi bir cilt bakim merkezine gidin ucuz diye tercih etmeyin sakin bazi ozel hastalerdede var arkadasim gitti cok memnun kaldi
Gratis bir magaza midir? Gratis hollandaca bedava demekte gratis'e girdim deyince konu sahibi bedavaya girdim anladim birden
Güzel öneri benceBana peeling yap dedi bide burun bandı gibi şeyler önerdi bense size sormak istedim bide
Ben kullandım ama etkili bi çözüm henüz bulamadım mıhh gibi yapıştılar sankiSiyah Nokta için burun bantlarindan önerdi . Ben yinede bi bilgin alım dedim kk nin bilgili bayanlarından :)
Ben kullandım ama etkili bi çözüm henüz bulamadım mıhh gibi yapıştılar sankiumarım güzel çözüm yolları bulurlar sana :)
TsklerO cilt analizlerine ben güvenme. Eczane ve salon gibi yerlerde ki. Bir salona git. Cilt analizi yapmak için cildinde hiç makyaj olmaması ve temizlenmiş olması lazım. Herkes eline alet alıp analiz yapıyor.
Siyah noktalarını temizletmen lazım. Evde biraz zor. Duştan sonra boş enjektör ve ya havlu peçete ile sıkarak temizleyebilirsin. Ama bunu alışkanlık haline getir. Tamamen kurtulmak diye bir şey yok. Her zaman çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?