Popüler Konu Cilt bakım rutinlerim

merhaba kızlar daha önce hiç göz kremi kullanmadım 26 yaşındayım her zaman gözaltı çizgilerim vardı ama artık iyice belirginleşmiş gibi geliyor garanti çözüm botoks deniyor ama o kadar yoğun bir sorunum da yok bana etkili ve 36381628 tl olmayan hafif uygun yollu bi krem önerir misiniz

Ben elensilianın kremlerini kullanıyorum
Geçen sene %80 Fransız kolajenli olanını kullandım (beyaz renkli ambalajı) memnundum çizgilerim hafiflemiş gibi hissettim belki de psikolojiktir bilmiyorum
Sonra aynı markanın baby kolajen versiyonunu kullanıyorum (bunun ambalajı sarı-kahverengi) 3.5 aydır ama bir değişiklik farketmedim
Bir de markanın son çıkardığı versiyon var aşağıya fotoğrafını bırakıyorum elimdeki bitince bundan almayı düşünüyorum hem fiyatı uygun hem de boyut olarak diğer göz kremlerinin 2 katı

Eklentiler

• Screenshot_20250616-093809.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 11
Çok uygun değil önereceğim krem ama güzel bir kremdir Kore markasıdır sürme aparatı camdır ve gümüştür peptitli bir göz kremidir çok amaçlı kullanılıyor nazobial çizgilere falan da kullanabilirsin kuvamı yoğun muhteşem kokusu olan bir kremdir

Eklentiler

• image.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 7
  • image.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 7
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…