• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Cilt bakimi hakkinda bilgileriniz

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Yeni üye, bir hata yapmış belki bilgisayar ile arası çok iyi değil. Çok sert veya aşağlayıcı bir uyarı olmamış mı. Editörlere yakışmıyor bence..
pardon neden. kuralları hatırlatıyorum. bunu hep yaparım. ayrıca lütfen yazdım. lütfen aşağılayıcı ve sertse artık diyecek kelime yok size

Komedon çubuğunu internetten aldım ben, mağazada bulamadım. Çinko oksit kremi de eczaneden. Siyah nokta bandı, yüz yıkama jeli vs. kozmetikçilerde var.
Ancak nivea vs. değil. La Roche Posay, Babe, Avene gibi dermokozmetik markalarını öneririm. Cildinizi iyi analiz edin; yağlı, karma vs. köpüksüz bir jelle temiz tutun. Gözenekleri buharla açın ya da banyodan sonra komedon çubuğu ile temizleyin ve kapanması için gül suyu ile tonikleyin ya da soğuk sıyla yıkayın ya da buz uygulayın ki kapansınlar çabuk dolmasınlar. Yenilenlerin etkisini, su eksikliğini de unutmamak lazım.
Evicap 200 mg E vitaminini her gün bir tane içmenizi cildiniz ve tüm vücudunuz için tavsiye ederim gerçekten. cilde ışıltı katıyor, saçlarım bile farketti.
Tesekkur ederim deneyecem sizin yazdiklarinizi

sıyah nokta bandı uzun zaman sonra yapı musaıtse tuylenmeye donusebılır; her vucut her bunye farklıdır ...
komedon aletı bılen ellerı kullanmalı ...yoksa alıskanlık yapar ve zamanla gozenekler daha genıs olabılır sureklı komedonla temızlemek zorunda kalırsınız ...
kımyasal kullanırsanız vucudunuza sadece kımyasal yuklemesı yapmıs olursunuz,
cok yaglı cıldınız varsa gercek zeytınyaglı sabun ıle cılt yıkanıp gul suyu tonık olarak kullanılabılır.
haftada 1 de kıl maskesı yeterlı.
herseyı cıldınıze uygulamayın gerı donusu olmayan seyler olabılır dıkkat edın lutfen.
elımde komedon aletı var dedıgım gıbı annem estetısyen ucretsız yıne gonderırdım ama tavsıye etmıyorum.

sıyah nokta bandı uzun zaman sonra yapı musaıtse tuylenmeye donusebılır; her vucut her bunye farklıdır ...
komedon aletı bılen ellerı kullanmalı ...yoksa alıskanlık yapar ve zamanla gozenekler daha genıs olabılır sureklı komedonla temızlemek zorunda kalırsınız ...
kımyasal kullanırsanız vucudunuza sadece kımyasal yuklemesı yapmıs olursunuz,
cok yaglı cıldınız varsa gercek zeytınyaglı sabun ıle cılt yıkanıp gul suyu tonık olarak kullanılabılır.
haftada 1 de kıl maskesı yeterlı.
herseyı cıldınıze uygulamayın gerı donusu olmayan seyler olabılır dıkkat edın lutfen.
elımde komedon aletı var dedıgım gıbı annem estetısyen ucretsız yıne gonderırdım ama tavsıye etmıyorum.
Hm dogal seylerin faydasi olmuyor ama yada bi doktora gidip hap kullanmak olacak

Hm dogal seylerin faydasi olmuyor ama yada bi doktora gidip hap kullanmak olacak
belkı sadece vıtamın ve cınko ıcerıklı urunler kullanmanız yeterlı olacaktır
sıvılceler ıcın meshur bı hap var r ... ıle baslayan
onuda hıc onermem
en ıyısı cınko ve vıtamın . ıcın ne kadar duzgun beslenıyorsa bu dısına oyle yansır. bol su meyve sebze vıtamın ve kayısı
doktora gıttıgınızde eger anlasmalı oldugu urunu eczanaden aldırmaya kalkarsa onuda kabul etmeyın
dunya parası seyler anlastıgı markalar ,
cınko demır vıtamın vermesı gerek normalde sadece...kan tahlılı ve hormon testı yapması gerek...

Annem derdi ki agzi olan konusur diye simdide elinde bilgisayar telefon olan herkez birseyler yaziyor
Ben farklı birine yorumda bulunuyorsam siz de olaya sonradan dahil olup sadece çıkıntı bir yorum yapmak istiyorsanız evet hakikaten ağzı olan konuşuyor. Üşenmiyor, bir konunun kendisini değil ortasındaki emsajı buluyor iki karşıt fikir var iyi birine laf atayım diyor konuşuyor yani haklısınız. :)

Arkadaslar siyah nokta sivilce goz alti morluklari icin yaptiginiz veya bildiginiz seyleri paylasirmisiniz
En önemli şey cildi temiz tutmak. Sabah ve akşam uygun bi temizleme jeli ile yüzünü yıkadıktan sonra salisilik asit içeren bi tonik ilede temizliği tamamlaman lazım.

En önemli şey cildi temiz tutmak. Sabah ve akşam uygun bi temizleme jeli ile yüzünü yıkadıktan sonra salisilik asit içeren bi tonik ilede temizliği tamamlaman lazım.
Hm şimdi temizleyici jel kullaniyorum aksamda krem suruyorum iyi geldi gibi ya bakalim sonra yine cikmazsa

Back
X