Selam Arkadaslar,
Cilt bakımı yaptırmanızı vede ozellikle duzenli yaptırmanızı tavsiye ederim..
Cilt bakımı derken illada cok zahmetli, acılı yada kulfetli birsey olmasına gerek yok..
Cildi duzenli temizleme, peeling ve rahatlama amaclı yapılabilir..
Boylece cilt kendi kendini yenller ve daha gec yaslanır..
Ozellikle bitkisel dogal urunler kullanılmasını tavsiye ederim..
Bende ıstanbul-Anadolu yakasında Aleo-veralı ve tamamen bitkisel urunlerle cilt bakımı yapıyorum.
Merak eden, herhangi bir konuda bilgi almak isteyenler benimle irtibata gecebilir..
ben bi kaç gün önce cilt bakımına başladım.sonuç mükemmel.bu gidilen yerle alakalı kesinlikle.çünkü kullanılan ürünler farklılık gösteriyo.gittiğim yerin ismini özelden mesaj atarsanız söyleyebilirim.ama kesinlikle çok memnunum cildim bebek gibi oldu hemde 2 günde!
bende bugün aklımda hiç yokken hayatımda ilk kez cilt bakımı yaptırdım cildim bebek gibi oldu benim cildime gerçekten iyi geldi dr murad ürünlerinden kullandı yapan arkadaş 1 buçuk saat sürdü kızarıklık tahriş olmadı burnumun üzerinde siyah noktalar vardı şuanda burnum gayet pürüzsüzz kendimide çok iyi hissettim ama biraz pahalı bişeyyyy 6 seans 500 tl 10 taksit yaptırdım ilk defa gazaa geldimmama pişman değilimm insanın enderde olsa kendini şımartmasıı güzell bundan sonra ayda bir bakıma giricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?