- 26 Ağustos 2015
- 2.737
- 6.067
- 158
- Konu Sahibi BLUEGREENBLUE
-
- #1.741
Bir an tam cevap yazdım son kontrol edeyim dedim ama bana değilmiş.Fikir sahibi sizsiniz tabiki sizde cevap yazin.
Genel sormak istedim violet de memnun bu durum beni daha da heveslendiriyo
Umarim bende de ise yarar.
Tamam karar sizin...Ben evden cikmicaksanm sabahda surucem
Haziranda genelde hep evde olucam.
Duzenli kullanip görmek istiyorum gelismeleri
sadece arada sayfalara bakıp çıkabiliyorum.zaman olmuyor.kimseye msj atamıyorum.ama burda da yaptıklarımı yaşadıklarımı yazmazsam ayıp olur.hakkınızı da yemiş olurum.fotoğraf çektim inşallah en kısa zamanda da yüklicem.Aynı anda mesaj yazmışız.baktım siz yazmışsınız
Yok ay her şey ne kadar yanlış anlaşıldı kızlar.ya .ben zaten sizi etiketledim siz ben yazarken yazdınız onu demek istedim...sadece arada sayfalara bakıp çıkabiliyorum.zaman olmuyor.kimseye msj atamıyorum.ama burda da yaptıklarımı yaşadıklarımı yazmazsam ayıp olur.hakkınızı da yemiş olurum.fotoğraf çektim inşallah en kısa zamanda da yüklicem.
Canım o konuya el attım.kızlar yaş 30. kazayaklarım fena.. bugün servis camındaki aks'imden farkettim.. nasıl moralim bozuldu..
güneş kremi ve gözlüğü kullanmıyorum bi de günlük hayatta bile gözlerimi kısarım.. mimik yapmaktan oluyo galiba..
napsam ki kızlarrr
tamam canım kolay gelsin..Canım o konuya el attım.Yaklaşık eylülde neredeyse bir kaç çeşit (12 çeşit )yağla bir karışım yaptım.beklettim.Kullandım harika.Ama leke işi cildi kırıştırıyor.Bıraktım kullanmadım.Hazine gibiydi.Ama araknafobia bana aniden oturmaya gelirken kendi aldığı hindistan cevizi yağından kutuya koymuş denemem için getirmiş.Ben de çıkıp bir şey alamadım.Dayanamadım.Hemen kırışık kremimi verdim.Bana da çok çok az kaldı.
Tekrar yapmam lazım ama ne koydum kağıdı bulamadımAramaya devam
Ben yaptım kullanıyorum.Bir ara buraya da yazdım.hatta.Kışın artık daha çok yaparız. tr_lelli de dedi bütün kış yedim ama yapmadımtamam canım kolay gelsin..
ayva çekirdeği jölesi önermişlerdi bana da yapmadım henüz
tamam canım sizden de onayı alınca kısmetse bu kış üşenmeden yapacağım inşallahBen yaptım kullanıyorum.Bir ara buraya da yazdım.hatta.Kışın artık daha çok yaparız. tr_lelli de dedi bütün kış yedim ama yapmadımSeneye kısmet yaparız.Ben çok beğeniyorum...
Seneye zaten hep beraber kısmetse ALLAH izin verirse hem ucuz hem yararlı şeyler yapacağız...tamam canım sizden de onayı alınca kısmetse bu kış üşenmeden yapacağım inşallah
Tamam şöyle işte hep beraber, birlikte aşalım şu lekeyiBLUEGREENBLUE cokkhoşsunn sen yaa
Eylulde gumbur gumbur geliyorum ben
Sozunden cikmicam hazirlikli gelcem
Çok geçmiş olsun. teşekkürler kırmadınız yazdınız.Ben kendi lekemi sıkıntımı anlatim
Ben sedef tedavisi gordum 7-8sene olmustur.
Krem kullandim
Sonrasinda sivilce -akne tedavisi gordum
(Yanaklarimda derin aknelerim vardi)
1yil penicilin igne
6ay ilac
6ay kadarda maske +sölüsyon kullandim.
O ara panik atak sebebiylede 2yil antidepresan kullandim
8ay dogum kontrol hapi kullandim
Ve biyik bolgemde leke hepsini biraktikdan sonra olustu
Dr gittim dr mantar dedi
Basbayagi leke ya ne mantari.
Krem karisim verdi(kortizonlu kremler)
Cildim soyuldu,kizardi vs vs
İyide geldi
Ama kremi biraktigim an Hooop sil bastan.
Yani kalicı cözüm olmadı bana
Baska dr gittim expigment yazdi yolladi
Onuda kullandim kizardi,soyuldu yine ayni
Leke gecer gibi oldu gecmedi.
Benim kullandigim ilaclarin yan etkiside olabilir bu leke bana
Gunesde olabilir
Cozemedim hala
Rengini acsamda günesle beraber koyulasiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?