Cilt kuruluğu

jade_06

Nirvana
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2008
878
396
648
kızımın cildi cok kuru.
doktor sampuanını değiştir dedi nivea kullanıyodum sebamed kullanmaya basladım oda sanırım gozunumu yakıyo hiç ağlamauyan hosuna gittiği için çığlıklar atan kızım katıla katıla ağlıyo bası yıkanırken :(
sizin bebişlerinizdede kuruluk varmı yada kullandıgını bebek yada losyonşardan iyi gelen tavsiye ediceğiniz bi marka varmı
doktor zamanla geçer dedi ama suan için kötü dutuyo

canım benim kızımında cildi kuru özellikle karın bölgesi kupkuru ve pul pul chicco nun bebe yağını kullanıyorum hiçbirşey değişmedi...:bbo:

sebamed e devam edin bence ayrıca birde yağın yanı sıra vücud losyonunu kullanın benim yeğeniminde öyleydi bi süre pütür pütür geçti

Kızlar sebamed ürünlerine devam edin. Benim oğlumda 40 günlükken sırtında başlamıştı kuruluk. Böyle pütür pütürdü yuvarlak bi bölge. Sonra yayılmaya başlamıştı. Dermatoloğa götürdük. Eczanede saf vazelin satılıyo onla masaj yapın dedi. Ben o zamandan beri her banyodan sonra "saf vazelin"le tüm vücuduna masaj yapıyorum. Şu anda hiç yok. Ha bu arada her akşam banyo yaptırıyorum, bi de yüzüne öyle bol değilde elimde kalanı sürüyorum. yerimseniben

cildi cok kuruysa excipial lipo kullanabilirsin.fazlasıyla nemlendiriyor.yag bazlı bu ceşidi
bide excipial hydro var bu daha az kuru ciltler için su bazlı bi krem.
ikisinide uzman doktora yazdırırsan ssk karşılıyor
kızımın cildi cok kuru degil ama yinede kuru ben hydro ceşidini kullanıyorum.
vucut için lipo ,yüz için hydro kullanılıyor
ben kendi yüzümede sürüyorum güzel nemlendiriyor

bu arada bebek yagını fazla kullanmayın gözenekleri kapatıyormuş
en güzeli zeytinyagı aslında.ben şimdiye kadar zeytinyagı kullandım boy gelişiminede faydası oluyor.özellikle eklem yerlerine masaj yaparak sürebilriisin

ben üzüm çekirdeği yağı kullanıyorum
bu yağı evinizde mutlaka bulundurun
yemeklerine de damla damla koyun kanser savar bi yağ
cilt yenileme özelliğine de sahip ayrıca
pişiğe de çok iyi geliyor
benim göz kapağımda egzema vardı bu yağla kurtuldum

ben üzüm çekirdeği yağı kullanıyorum
bu yağı evinizde mutlaka bulundurun
yemeklerine de damla damla koyun kanser savar bi yağ
cilt yenileme özelliğine de sahip ayrıca
pişiğe de çok iyi geliyor
benim göz kapağımda egzema vardı bu yağla kurtuldum

canım bu yağı nerede bulabiliriz.benimde alnım kaşlarım burun tarafım çok kuru.kullanırsam iyi gelirmi acaba.

benim kızım dogdukdan sonra cildi cok kuru olmaya basladı. ve bacakları pul pul olmustuk dermat. gittik ve bize Avene Trixera + diye bir Body losyon verdi. Onu kullanmaya baslayınca düzeldi ve suan banyolardan sonra onu kullanıyorum bebek yag yerine. Baslada hergün 1-2 kere onunla kremliyordum gecene kadar. bazen yüzünde kuruluklar oluyor o zamanda bu losyonu kullanıyorum

cnm benimde oğluşumun yüzü çok kuruydu hatat kurulukdan kızarıyor ve sanki kızaran yerler tabaka şeklinde oluyordu...dr.umuz predol sabak akşam bir kez ve normalde nemlendirmek içinde excipial hydro yu önerdi ve şuan pürüzsüz bebişimin yüzü birde şampun kullanmamamı ve bebişi bulaşık durular gibi ılık suyun altına tutup çıkarmamı söyledi ... cildi çok hassas olduğu için şampun kullanınca daha çok kuruyormuş ....:bbo:

On yıl geçmiş size değil ama olurda bakıp okumak isteyen olur onun için yazıyorum expical lipada üre var ve bu bebeği aşırı rahatsız edebilir bizde aynı sorunu yaşıyoruz Laroche posay lipikar baume balsam var ap+m bence birebir kaşıntı ve kuruluk için aynı zamanda bir hipokort krem kullandık çok iyi geldi tavsiye ederim

Back
X