kızlar bana da bişey söyleyin,bende siyah nokta ve minik çukurcuklar var,kullanayımmı ne dersiniz
e hadi cevap verin kızlar
yaklaşık 1 aydır kullanıyorum,inanılmaz memnun kaldım,hiç korkulacak birşey yokmuş,siyah noktalarım ve pütürlerim gitti,sivilce çıksa bile ertesi güne sönmüş oluyor.2 günde 1 sürüyorum.şimdilik minik çukurcuklarda pek gözle görülür değişim yok ama çoğu gözeneğim kapandı,1 senedir milyonlar verip aldığım ve hiçbirşey yapmayan kozmetik kremleri asla almam artık,tretin tek başına yetiyor
tavsiye ederim
bende yaklasık 2 aydır ımexle sıvex kullanıorum alnımdakı ve yanagımdakı sıılceler gectı ama cenemdekıler gıtmıo 2 aydır :çok üzgünüm::çok üzgünüm:bendemı tretın kullanasam
yaklaşık 1 aydır kullanıyorum,inanılmaz memnun kaldım,hiç korkulacak birşey yokmuş,siyah noktalarım ve pütürlerim gitti,sivilce çıksa bile ertesi güne sönmüş oluyor.2 günde 1 sürüyorum.şimdilik minik çukurcuklarda pek gözle görülür değişim yok ama çoğu gözeneğim kapandı,1 senedir milyonlar verip aldığım ve hiçbirşey yapmayan kozmetik kremleri asla almam artık,tretin tek başına yetiyor
tavsiye ederim
benim cildimde seninki gibi. bendemi kullansam acaba. cildimin altı pütür pütür. bide yanında başka bişey kullandınmı? kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?