Şuan pirinç unlu, yoğurtlu maske yapıp nemlendirici sürüyorum. Yumurta kabuğu kurutup uygulayacağım bi de. Umarım sonuç alırımBende çare arıyorum
Koskoca kadınlar klübünde lekesinden kurtulan kimse yok mu arkadaşŞuan pirinç unlu, yoğurtlu maske yapıp nemlendirici sürüyorum. Yumurta kabuğu kurutup uygulayacağım bi de. Umarım sonuç alırım
kantaron bende cok fazla sivilce yaptıFakat benim cildim konusunda tek başardığım nokta, siyah noktalar ve gözenekler...bir ay içinde her gün özellikle duştan sonra kantaron yağı kullandım...harika bişiydi gerçekten, hepsini giderdi, kullanın dua edersiniz bana..
Amaaa çok şaşırdım bende hiç olmadı sadece ek olarak nemlendirici kullandım o kadar ,,,birde lekeler konusunda güneşe maruz kalacağımı düşündüğüm zaman 50 faktör s.....med kremi var onu mutlaka sürerim...Yani lekeleri başka bişiy giderebileceği pek sanmıyorum..kantaron bende cok fazla sivilce yaptı
Mesajda yazarmışınızben lekelerim için bi krem kullanmaya basladim daha 1 hafta oldu ailem inanılmaz fark oldugunu söylüyor ama ben tamamen gitmedikleri için daha tatmin olamadım before after yapıp duruyorum( kremin ismini burdan söyleyemem reklama girer belki)
Bana da özelden yazar mısınben lekelerim için bi krem kullanmaya basladim daha 1 hafta oldu ailem inanılmaz fark oldugunu söylüyor ama ben tamamen gitmedikleri için daha tatmin olamadım before after yapıp duruyorum( kremin ismini burdan söyleyemem reklama girer belki)
Ben de sivilcelerden kurtulmuştum.Şu lekeye de çözüm bulsam biFakat benim cildim konusunda tek başardığım nokta, siyah noktalar ve gözenekler...bir ay içinde her gün özellikle duştan sonra kantaron yağı kullandım...harika bişiydi gerçekten, hepsini giderdi, kullanın dua edersiniz bana..
Bana da yazar mısınızben lekelerim için bi krem kullanmaya basladim daha 1 hafta oldu ailem inanılmaz fark oldugunu söylüyor ama ben tamamen gitmedikleri için daha tatmin olamadım before after yapıp duruyorum( kremin ismini burdan söyleyemem reklama girer belki)
ne lekesi sizinBana da yazar mısınız
Güneş lekesine lekesi sizin
Ne acaba canim ya ben bacak lekelerimden biktim birsey giyemiyorum lutfen yazarmisinben lekelerim için bi krem kullanmaya basladim daha 1 hafta oldu ailem inanılmaz fark oldugunu söylüyor ama ben tamamen gitmedikleri için daha tatmin olamadım before after yapıp duruyorum( kremin ismini burdan söyleyemem reklama girer belki)
Meraba özelden yazarmisiniz ne kremi olduğunu tesekkurler simdidenben lekelerim için bi krem kullanmaya basladim daha 1 hafta oldu ailem inanılmaz fark oldugunu söylüyor ama ben tamamen gitmedikleri için daha tatmin olamadım before after yapıp duruyorum( kremin ismini burdan söyleyemem reklama girer belki)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?