Sivilceli Ciltler Cilt problemi olanlar buyrun yardımcı olalım...

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Beautician1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2011
680
7
118
arkadaşlar ben güzellik uzmanı burcu.cilt problemleriniz varsa size yardımcı olmak isterim.şuanda çalışmıyorum.bari sizlere faydalı olayım diye düşündüm ve bu topigi açtım...sadece cilt bakımı degil makyaj ve vücut bakımı ile ilgilide yardımcı olabilirim.sorunlarımızı bu töpikte çözelim....

ahh tamda bana göre bir konu bu süpersin çok saoll:)) ben hemen sorayım ben esmerim ve sivilce var yüzümde 24yaşındayım ama geçmedi ergelik dedik sabrettik yok bunlar öle değil kalıcı doktorsadece ımex krem verio oda pek kurutmadı ne yapsam

Merhaba,

Bugün yüzümü öyle kafama taktımki tam tesadüf oldu :)
Karma bir cildim var fakat bir kaç gündür yüzümün bazı bölgelerinde kuruluklar var
Ne yapmam gerekir evde cildimi temizleyeceğim bişeyler olabilirmi?
Nasıl bir krem kullanmalıyım,Teşekkürler

canım kullandıgın bir bir cilt bakımı markası varmı.ve karacigerlerine baktırdınmı

merhaba hayatım.öncelikle makyajını nasıl temizliyorsun sabun veya ıslak mendil kullanıyormusun

help help help :)) benm de yıllardır bitip tükenmeyen cilt problemim var... kullanmadığım harici krem vs. kalmadı diyebilirim. ama karaciğer enzimlerimde problem çıktı bi ara o yüzden hiç hap tredavisine başlamadım. şu anda acnecynamid die bi temizleyici jel ve onun akne jel ilacını kullanıyorum. cildim karma sayılır. bi de kırmızı lekeler kaldı ( çok siinir bozucu. fondötensiz de dışarı çıkmak istemyrm. sivilceleri körüklüyo mudur? öyle kalitesz marka da kullanmıyorum gerçi innova ve maybelline kullanyrm.. ne önerirsiniz???

canım kullandıgın bir bir cilt bakımı markası varmı.ve karacigerlerine baktırdınmı

amway ürünlerini almıştım ama bir süredir kullanmıyorum birşey sadece ımex kullanıyorum doktor bunu vermişti bende devame diyorum ama faydası pek yok .karaciğer için doktora söyledimde pek gerek duymadı sanırım

ciltteki kalıcı sivilceler karacigerle baglantılı olabilir canım.cildini sabun içeren temizleyicilerle yıkamamalısın.ve havlu kullanmamalısın.havlu pacete kullan.ve muhakkak kendine bir kil maskesi al.cildindeki fazla yagı kil maskesi toplar ve cok işe yarar.doktorun verdigi kremi sürekli kullanma.sabah yüzünü sabun içermeyen bir temizleyiciyle yıka ve üztüne sür.sürekli kullanırsan cildin yaglanır.

canım öncelikle mrb.önemli olan cok pahalı ürün kullanmak degil cildine yarayan ürün kullanman.eger fondotenin yaglı bir yapıdaysa sivilcelerini çogaltır.hangi fondoteni kullanıyorsun.bu arada acnecynamid cildini kurutur.bunun için oil free krem kullanmalısın

kil maskesi aldım canım kullanıyorum haftada 2kez yapıyorum havluda kullanmıyorum ama sanırım karaciğerle alakalı tekrar kontrol ettrmem lazım gibi çok saoll canım

merhaba hayatım.öncelikle makyajını nasıl temizliyorsun sabun veya ıslak mendil kullanıyormusun

canım senin kesinlikle sabun icermeyen yani ph 5.5 içeren temizleyici kullanman gerekiyor.ayrıca muhakkak bir eczaneden yağsız cilt serumu al.ve nem maskesi kullan.endiselenmene gerek yok çünkü bahara yakın herkes bu problemi muhakkak yasar.

şu an maybelline foundation with vitamin E yazıyor onu kullanıyorum.. benm karaciğer rahatsızlığım da var ona bağlı da olabilir diye de düşünüyorum ama ilaç kullanamadıım için bi tedavi olamadı kökten..peki acnecynamdi nasıl bi ürün devam edeyim mi başka önerebileceğn bi ürün var mı canım???

kil maskesi aldım canım kullanıyorum haftada 2kez yapıyorum havluda kullanmıyorum ama sanırım karaciğerle alakalı tekrar kontrol ettrmem lazım gibi çok saoll canım

evet kesinlikle karacigerine tekrar baktır.kil maskesini sakın bırakma olurmu.

canım o ürün cildi cok kullanıyor ama istersen dr muradın akne serisinin temizleyicisini kullanabilirsin.o kurutmaz cildini.ama fondotenini muhakkak degistir hayatım. o yaglı bir fondoten.üstünde oil free yazması gerekiyor.ilac son caredir.ve buna doktorun karar verebilir.

merhaba cnm öncelikle bnmde siyah noktalrım cok var bunumun ustunde ne iyi gelır yardımcı olursan sevınırm

dr. muratın ürünlerini nerden bulabilirm peki eczanelerde satışı var mı??

merhaba cnm öncelikle bnmde siyah noktalrım cok var bunumun ustunde ne iyi gelır yardımcı olursan sevınırm

mrb canım.granürlü peeling al canım.ama bunu duştaykan yap.cünkü dusta gözenekler acılır.bu yüzden daha iyi sonuc alırsın.dustan cıkar cıkmaz muhakkak bir kil maskesi yap.çünkü peeling gözenekleri açar.kil maskesi sıkılastırır.ikisi bir bütündür.ardından kil maskesi yapmazsan gözeneklerin acılır ve hoş olmaz.bunu haftada 2 defa yap 1 ayda mükemmel bir cilde kavusucaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…