- 22 Mart 2011
- 680
- 7
- 118
- Konu Sahibi Beautician1
-
arkadaşlar ben güzellik uzmanı burcu.cilt problemleriniz varsa size yardımcı olmak isterim.şuanda çalışmıyorum.bari sizlere faydalı olayım diye düşündüm ve bu topigi açtım...sadece cilt bakımı degil makyaj ve vücut bakımı ile ilgilide yardımcı olabilirim.sorunlarımızı bu töpikte çözelim....
ahh tamda bana göre bir konu bu süpersin çok saoll:)) ben hemen sorayım ben esmerim ve sivilce var yüzümde 24yaşındayım ama geçmedi ergelik dedik sabrettik yok bunlar öle değil kalıcı doktorsadece ımex krem verio oda pek kurutmadı ne yapsam
Merhaba,
Bugün yüzümü öyle kafama taktımki tam tesadüf oldu :)
Karma bir cildim var fakat bir kaç gündür yüzümün bazı bölgelerinde kuruluklar var
Ne yapmam gerekir evde cildimi temizleyeceğim bişeyler olabilirmi?
Nasıl bir krem kullanmalıyım,Teşekkürler
merhaba hayatım.öncelikle makyajını nasıl temizliyorsun sabun veya ıslak mendil kullanıyormusun
canım kullandıgın bir bir cilt bakımı markası varmı.ve karacigerlerine baktırdınmı
amway ürünlerini almıştım ama bir süredir kullanmıyorum birşey sadece ımex kullanıyorum doktor bunu vermişti bende devame diyorum ama faydası pek yok .karaciğer için doktora söyledimde pek gerek duymadı sanırım
help help help :)) benm de yıllardır bitip tükenmeyen cilt problemim var... kullanmadığım harici krem vs. kalmadı diyebilirim. ama karaciğer enzimlerimde problem çıktı bi ara o yüzden hiç hap tredavisine başlamadım. şu anda acnecynamid die bi temizleyici jel ve onun akne jel ilacını kullanıyorum. cildim karma sayılır. bi de kırmızı lekeler kaldı( çok siinir bozucu. fondötensiz de dışarı çıkmak istemyrm. sivilceleri körüklüyo mudur? öyle kalitesz marka da kullanmıyorum gerçi innova ve maybelline kullanyrm.. ne önerirsiniz???
ciltteki kalıcı sivilceler karacigerle baglantılı olabilir canım.cildini sabun içeren temizleyicilerle yıkamamalısın.ve havlu kullanmamalısın.havlu pacete kullan.ve muhakkak kendine bir kil maskesi al.cildindeki fazla yagı kil maskesi toplar ve cok işe yarar.doktorun verdigi kremi sürekli kullanma.sabah yüzünü sabun içermeyen bir temizleyiciyle yıka ve üztüne sür.sürekli kullanırsan cildin yaglanır.
merhaba hayatım.öncelikle makyajını nasıl temizliyorsun sabun veya ıslak mendil kullanıyormusun
canım öncelikle mrb.önemli olan cok pahalı ürün kullanmak degil cildine yarayan ürün kullanman.eger fondotenin yaglı bir yapıdaysa sivilcelerini çogaltır.hangi fondoteni kullanıyorsun.bu arada acnecynamid cildini kurutur.bunun için oil free krem kullanmalısın
kil maskesi aldım canım kullanıyorum haftada 2kez yapıyorum havluda kullanmıyorum ama sanırım karaciğerle alakalı tekrar kontrol ettrmem lazım gibi çok saoll canım
şu an maybelline foundation with vitamin E yazıyor onu kullanıyorum.. benm karaciğer rahatsızlığım da var ona bağlı da olabilir diye de düşünüyorum ama ilaç kullanamadıım için bi tedavi olamadı kökten..peki acnecynamdi nasıl bi ürün devam edeyim mi başka önerebileceğn bi ürün var mı canım???
canım o ürün cildi cok kullanıyor ama istersen dr muradın akne serisinin temizleyicisini kullanabilirsin.o kurutmaz cildini.ama fondotenini muhakkak degistir hayatım. o yaglı bir fondoten.üstünde oil free yazması gerekiyor.ilac son caredir.ve buna doktorun karar verebilir.
merhaba cnm öncelikle bnmde siyah noktalrım cok var bunumun ustunde ne iyi gelır yardımcı olursan sevınırm
merhaba cnm öncelikle bnmde siyah noktalrım cok var bunumun ustunde ne iyi gelır yardımcı olursan sevınırm
dr. muratın ürünlerini nerden bulabilirm peki eczanelerde satışı var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?