- 22 Mart 2011
- 680
- 7
- 118
- Konu Sahibi Beautician1
dr. muratın ürünlerini nerden bulabilirm peki eczanelerde satışı var mı??
canım eczanede satılıyor.çok ucuz degil ama eger pahalı gelirse dermolojika da alabilirsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dr. muratın ürünlerini nerden bulabilirm peki eczanelerde satışı var mı??
şimdi baktım da baya tuzlu ürünler. ama yanıt verme olasılığı kesinse alabilirim. bu ürünlerin hangisini kullanmalıyım peki canım??
canım eczanede satılıyor.çok ucuz degil ama eger pahalı gelirse dermolojika da alabilirsin.
canım ya öncelikle sivilce izlerinin şuanda ürünle tedavisi yok.ama kimyasal peeling yapıyorlar estetik merkezlerinde.cok da önermiyorum ben.çünkü cilt derisi inceliyor ve reaksiyonlara çok meyilli oluyor ve cilt hassaslasıyor.selamlar
eski sivilcelerden kalma kırmızı lekelerden nasıl kurtulabilirim? ne önerirsin?
göz altı morluklarım da var
şimdiden çok teşekkürler![]()
dermologica da mı eczanelerde bulunur? canım benm öğrenmek istedğm şu aslında. o kadar parayı vericem de cidden etkili ürünler mi?? kullandıım diğer ilaçlar gibi bi etkisi olmazsa die endişeleniyorum. eğer etkisini mutlaka görürsün diyordan alayım diyorum.bu konuda biraz aydınlatırsan çook sevinirim :)))
canım ya öncelikle sivilce izlerinin şuanda ürünle tedavisi yok.ama kimyasal peeling yapıyorlar estetik merkezlerinde.cok da önermiyorum ben.çünkü cilt derisi inceliyor ve reaksiyonlara çok meyilli oluyor ve cilt hassaslasıyor.
ama göz altı morlukların için clarins in göz cevresi ürünlerini tavsiye ederim cok iyi bir marka.göz cevresinde basarılı.onun dısında eczaneden de ürün alabilirsin....yorgunluktanmı yoksa genetikmi gözaltı morlukların cnm
ouuww Burcum çok lazım olan anda burlardasın harikasın:)
buradaki konuda zaten yazdım birde sana sorayım.
normal bi cildim var ve göz kalemi rimel far-aradabir- ve ruj dışında makyaj malzemesi kullanmıyorum. gülsuyu ile cildimi siliyorum falan ama stresten olsa gerek yanagımda sivilce çıktı ve normalde sivilcesi olan biri değilim görünce dayanamayıp patlatırım da. iz falanda kalmaz. bunda iz kaldı. 3-4gündür bephantene sürüyorum falan ama sabırsız biriyim hala geçmedi. napmalıyım??[/QU
canım üstüne kil maskesi dokundur.bunu hergün tekrarla.bu o sivilcenin yagını çeke çeke kurutucaktır.ama fazla oynama sakınnnnn.....
canım üstüne kil maskesi dokundur.bunu hergün tekrarla.bu o sivilcenin yagını çeke çeke kurutucaktır.ama fazla oynama sakınnnnn.....ouuww Burcum çok lazım olan anda burlardasın harikasın:)
buradaki konuda zaten yazdım birde sana sorayım.
normal bi cildim var ve göz kalemi rimel far-aradabir- ve ruj dışında makyaj malzemesi kullanmıyorum. gülsuyu ile cildimi siliyorum falan ama stresten olsa gerek yanagımda sivilce çıktı ve normalde sivilcesi olan biri değilim görünce dayanamayıp patlatırım da. iz falanda kalmaz. bunda iz kaldı. 3-4gündür bephantene sürüyorum falan ama sabırsız biriyim hala geçmedi. napmalıyım??[/QU
canım üstüne kil maskesi dokundur.bunu hergün tekrarla.bu o sivilcenin yagını çeke çeke kurutucaktır.ama fazla oynama sakınnnnn.....
anladım canımkimyasal peeling yaptırıcak kadar değil izler, birer ikişer noktacık halinde..neyse onlar başka bahara kaldı...
morluklar çocukluğumdan beri var ..dediğin ürünü araştırıcam mutlaka canım..çok teşekkür ederim![]()
dr muradın akne serisi cok basarılıdır canım.eger bana bir ürün öner diyosan onu öneririm.etkisini görürsün.zaten dr haverd murad bir dermotolog ve cildin yapısını cok iyi biliyor.onunla tanısma fırsatı bulmustum.bu akne serisinin en büyük özelligi ise akne virüsünü ortadan kaldıran tek içerige sahip olması.ama eczaneye ilk girdiginde dr murad uzmanıyla görüs.eger yoksa muhakkak bir eczanede uzmanını bulup konus.tatmin olursan al.ama 3 al 2 ödesi vardı galiba canım.
şuanda yüzümde sivilce yok izi vartakıntı yapmama ramak kaldı
geçmez mi bu izler?
teşekkür edyrm cnm:)) ya sivilce ve leke belasına gereksiz o kadar para harcadım ki artık aldığım ürün değsin istiyorum.. dediğin gibi yetkili bi uzman bulup konşmak en mantıklısı.o ürünü araştırayım ben) çokk sağol
tatlım daha cok taze anlattıgın kadarıyla.oynamaki yer etmesin.kil maskesi dokundur yatmadan önce.korkacak bir durum yok
Ayy super bir topik.
Benim sorunumda sivilceler gerci suanda Allaha sukur okadar yoklar. Ben ciger yaglanmasi icin maydono limon kuru uyguladim bir ay. Yinede tek tuk cikiyorlar hala... ve sivilce izlerim var sol yanagimda. ayrica yuzum cok yagli yaaa...sabah sabunla yikiyorum bikac saat sonra yuzum yaglaniyor. Bu niye olabilir?? buarada 22 yasindayim. sivilce sorunumda 14 yasimdan beri var. ne onerirsiniz? sivilceler niye cikar? bazi insanlarin tertemiz bebek gibi yuzleri var mesela kardesimin tertemiz yuzu var, peki niye benimki oyle??? bunun cevabini bulamiyorum
yakın gelecekte fotoğrafı atayım ben sana karar verirsin artık. birde yarın sınavım var. şimdilik gittim ben. yarın falan atarım heralde sivilce izi görüntümü. olur sanırım?
saol yinede.![]()
cnm öncelikle mrb.sanım sakınnnn sabun kullanma.sabun cildin asit dengesini bozar.dengesizlestirir.sakın sakın.yaglı krem kullanma.hatta simdi tam zamanı oil free spf 30 faktör kullan.yagsız kremler kullanman gerekiyor.kil maskesi yap çünkü kil maskesi cildini dengeya sokacaktır.ciltteki fazla yagı ceker ve sivilce olusumunu yavaslatır.sivilce hormanel,genetik veya çevresel faktörlerden dolayı cıkar.kardesinde bu 3 faktör de yoktur...
![]()