Sivilceli Ciltler Cilt problemi olanlar buyrun yardımcı olalım...

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
benim cildim yagli burnumda ve yanaklarimda siyah noktalar var..
garnier skin naturels pure kullaniyorum aam hic bi faydasi yok :50:
dogal olsun kimyasal olsun ne onerirsiniz?

merhaba (:

yanaklarımda gözeneklerim baya açık acaba sıkılaştırmak için birşey önerirmisiniz :/
Cildim yağlı ve siyah noktalarım var bununiçin ne yapmalıyım

ben bunu alıcam kızlar inş gözenekler için işe yarar​

419-469-large.jpg

Ben kullandım hiçte memnun kalmadım
Çook yakıyodu cildimi gözlerimden yaşlar iniyodu bunu uygularken.. Bi işe yaramadı bende :(

arkadaşlar geçen sene tca %15 lik kullandım,evde kendim uyguladım..sonuçta aldım fakat 1 sene sonra gene aynı problemler,sürekli kullanılacak bişey değil,cildi inceltiyor

merhaba ben 22 yaşındayım cildim bebek gibi bembeyazdı yanlış kozmetik ürünleri yüzünden kırmızı küçük pütür pütür noktacıklar var çok bell değil ama yakına gelince dikkat çekiyor çok rahatsız oluyorum burnumun üzerindede siyah noktalar var..Hangi tedavi ürünleri eski bebeksi cildime kavuşturur beni :( açık tenliyim ve cildim aşırı hassas..:43::43::43:

kızzzlar ben geldim.şimdi bana cilt tipinizi söyleyin bende size evde yapabileceginiz bitkisel kürler vericemmmm....hadi başlayalımmmm..

burcucum benimde çok güzel bir cildim vardı ancak şu anda bir ilaç kullanıyorum ve bu ilaç biraz karaciğerle alakalı ya ondan ya da şu sıralar cildimle çok uğraştım bir sürü maskeler,nemlendiriciler,makyaj malzemeleri falan ya da bunlardan dolayı cildim mahvoldu.dıştan hiçbirşey yok yine pürüzsüz ama deri altında kızrıklıklar oluştu.sanki alerji olmuşum gibi ne yapmalıyım sence?
Birde geceleri yatmadan önce madecassol sürüyorum o yapmış olabilir mi sence?Son olarak da şu bahsedilen arap kızı kremiyle ilgili bir bilgin var mı?

ben de yıllar önce o meşhur sivilce hapını kullanmış olanlardanım.
çok da işe yaradı cünkü cildim müthiş sivilceliydi. ama o kadar sivilceden elbette izler kaldı.
ve o ilaç yüzümü kuruttu. önceden yağlı cilde sahipken artık kuru bir cildim var...
soğukta yanar,çatlar ve kırmızı kırmızı pul pul olur...
sıcakta kıpkırmızı olur,kızaran yerler pul pul olur kupkuru olur cildim.
krem sürerim ama yüzüm kremden bembeyaz olur resmen ama 5-10 dk sonra tekrar kuruluklar pullanmalar olur...
gülsuyu,gül kremleri,markalı nemlendiriciler,temizleyiciler,sıkılaştrıcı tonikler..... ne kullandımsa olmadı......
ilk 5-10 dk cok iyi bakımdan sonra, ama sonrası....yine aynı.........
napcam ben bana da yardımcı olur musunuz :14::14:

Bu yaşıma geldim hale yüzümde sivilceler var ve bunlar beni acaip rahatsız ediyor kızlar, burda gördüğüm Aknederm sivilce kremi varmış onu ısmarlıcam bakalım işe yarıcak mı kullanmadık bir o kaldı onu da deniyelim bakalım

merhaba ben 26 yaşındayım.1.5 sene öncesine kadar porselen gibi bir cilde sahiptim. birden yüzüm sivilcelendi hemde felaket şekilde. ne yaptımsa geçmedi. Cleocin-T, İmex, tetradox, monodoks, benzamicin, ve bunlara benzer bi kaç krem ve hap daha kullandım. hepsini doktor tavsiyesiyle aldım. bu arada bitkiselde bir çok şey yaptım. hormonlarım hormal. adetlerim düzenli kist falanda yok. karaciğer yağlanmasıda yok(zaten hastanede çalışıyorum sürekli kan değerlerime baktırıyorum) herşey normal. doktor sivilcelerinin sebebi şu demiyo. şimdi eskiye nazaran bayağı bi düzelttim ama 2 3 güne bi bi kaç sivilce çıkıyo ve geç sönüyo.üstelikte geçmek bilmeyen kırmızı sivilce izlerim kaldı. ne yapmalıyım. ne önerirsiniz yardım lütfennn. :((

annem dün yüzüme bakıp cildin baya düzeldi gliserin işe mi yaradı ne :53: dedi :52:
ben sadece gliserin kullanmyorum yalnız, yüzümü yıkadıgımda hemen gülsuyu sürüyorum cildi sıkılaştırıyo.
kullandııgm krem de biraz özel, cild yenileyici. sanırım o yüzden cok sükür bi ay öncesine göre cok iyi yüzüm maşallah:nazar:

.

merhaba burcu

yüzümde sivilce cikiyor ve bu duruma cok sinir oluyorum, 26 yasindayim ergenligi geceli bayaaa bi oldu yani
adet dönemim bitince genelde cikiyorlar
en cok ta sakak mi deniyordu orda cikiyorlar ve orda iz de kaliyor,
t böglem yagli diger bölgeler kuru, yani karma
karacigerimde de bir sorun yok
makyaj yapmiyorum, krem kullanmiyorum, cogu zaman cildimi sirf sade suyla yikiyorum ki sabun iyi gelmez diye
ne yapayim bilmiyorum

birseyler önerebilirsen sevinirim :59:

.

arkadaslar merhaba,
ben foruma yeni katıldım. yanlış yere başlık açmış olabilirim. henüz tam keşfedemedim.
benim sorunum şu: akne ve tüylenme için kadın hastalıkları doktoruna gittim. bundan önce de 2 yıl gynelle isimli dogum kontrol hapını kullanmıştım. akne sorunum yoktu ama yağlı cildime iyi gelmişti. sonra tedavi bitince hiç olmadııgı kadar kötü aknelerim çıkmaya başladı. ben de yeniden doktora gittim. Aldactone isimli, aslında tansiyon ilacı olan bir hap verdi.(akne ve tüylenmede de kullanılıyormus) 1 haftadır kullanıyorum. cildimde hiç bi düzelme olmadıgı gibi daha da hassas olmaya başladı. aranızda bu ilacı akne için veya tüylenme için kullanan var mı? napacagımı şaşırdım ya!:44:

merhaba arkadaşla kk e yeni katılanlardanım de topiği görünce çok sevindim çünkü şu sıralar benimde sivilceler ve aşırı yağlanmayla başım dertte cildim karma bana önerebileceğiniz etkili ve güzel maskeler var mı:40:

Merhaba arkadaşlar,benim dec ildimle başım dertte,cildimde kozmetiğe bağlı iritasyon oluşmuş,doktor imeks verdi ama bir faydasını görmedim.Cildimde minik minik kabarmalar var,çok kötü görünüyor,bir de renk değişimi oldu.Aynaya bakmak istemiyorum,eczanelerde satılan ürünleri kullanmaya başladım,DDF ürünlerini kullanıyorum.Cildim o kadar güzeldi ki,hayatımda hiç fondötön kullanmadım,şimdi kullanıyorum ama yine o kabarcıklar kapanmıyor.Bir de boynumda ve yüzümde güneş lekeleri var,yüzümdeki kışın geçiyor ama boynımdaki çil şeklinde kaldı.Topici görünce hemen atladım,yardımcı olursanız sevinirim.Bu arada karaciğer değerlerim normal

benimde çillerim var özellikle burnumun üstünde güneş koroyucu kullanıyorum BABE nin iyi geliyor en azından yazın artmıyor renkleride açık oluyor ama lazer yaptırsan mı diye düşünüyorum kararsızın önerisi olan var mı?.....

Merhaba. Yüzüm karma t bölge yağlı yanaklarım ve alnım kuru. Alnım kuruyor sürekli derim dökülüyor. Burun çevremde ve ağız kenarlarımda da kuruluk fazla ve sürekli deri dökümü oluyor. Hatta bütün ve ağız kenarlarımdaki kuruluşlar kırmızı. Kaşıntı yapıyor. Imex kullanıyorum ama pek işe yaramıyor. Ph değeri normal bi sabun kullanıyorum sabah akşam. Ama çok acil bir krem falan önerir misiniz ne yapmalıyım. Fondöten sürmeden dışarı çıkmak istemiyorum. Bir ara boynunda bile kızarıklıklar oluşmuştu. Alerjiydi o sanırım ama boynum gecti yüzüm bir türlü yüzüm geçmiyor

Sivilcelere karşı salatalık maskesi

En büyük cilt sorunlarından biri olan sivilcelerle salatalık maskesi ile başa çıkın! Salatalığı rondoda püre haline getirin. Sonra yulaf ezmesini havanda döverek toz haline getirin. Daha sonra tüm malzemeleri bir kaba alın ve iyice karıştırın. Karışımı yüzünüze sürüp 15 dakika bekletin ve temizlemek için soğuk su kullanın. Bu maskeyi sivilceler geçene kadar haftada 2, sivilcelerin oluşmasını önlemek için haftada 1 kez kullanabilirsiniz Cilt gözeneklerini derinlemesine temizleyen yulaf sivilceye yol açan bakteri birikimi önleyen doğal bir üründür. Bal ise cildi yumuşatır ve sivilce nedeniyle kızaran cildi yatıştırır.

Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri, sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz. Kadın dayanışmasına ne dersiniz? :) İstediğiniz videoları belirttin, o tarz videolara yer verelim. Önerilerinizi bekliyoruz.
Diğer videolarımız için: https://www.kadinlarkulubu.tv/guzellik-moda

Back
X