Sivilceli Ciltler Cilt problemi olanlar buyrun yardımcı olalım...

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
aslinda sabun icermeyen sabun kullaniyorum:26: uriage diye bisey. yeni aldim. sivilce ve akne olusumuna engel oluyormus. oyle iste...bazilari dogustan sansli oluyor demekki... hayatim boyunca sivilceyle ugrastim:58: cvp icin cok tesekkur ederim. topigin hayirli olsun. cok yararli olmus

rica edrim canım faydalı olabiliyorsam ne mutlu.ama kızartma ve yaglı yiyeceklerden kacın canım.ve çerez falan uzak dur.tekrar kafana bisey takılırsa yardımcı olmak isterim.hoscakal:58::58::58:

mrb kızlar yardımcı olacağınızı umuyorum benim 30 yaşında bir ablam var esmer tenli ama dudak çevresi çok siyah herkes direk oraya bakıyor bu hali benim canımı çok sıkıyor çünkü kendine olan güveni gitti..çok dert ediyor haklı olarak çünkü çok belirgin..ablam en son üç sene önce doğum yaptı bu lekeler dört beş yıldır var nasıl giderebiliriz?

mrb kızlar yardımcı olacağınızı umuyorum benim 30 yaşında bir ablam var esmer tenli ama dudak çevresi çok siyah herkes direk oraya bakıyor bu hali benim canımı çok sıkıyor çünkü kendine olan güveni gitti..çok dert ediyor haklı olarak çünkü çok belirgin..ablam en son üç sene önce doğum yaptı bu lekeler dört beş yıldır var nasıl giderebiliriz?

mrb canım bıyık bölgesimi siyah.bide dogumdamı oldu onu ögrenebilirmiyim...

Merhaba Burcu Hanım benm de sorunlarım var,şöyle: Yanaklarımda kırmızı lekeler var + siyah noktalar + çukurlar + aktif sivilceler,bugün bi güzellik uzmanına gittim,iyice bi yanaklarıma baktı,yüzün yağlı bir cilt ve aktif sivilcelerin var olup,deri altında da sivilce iltihapların olup gözeneklerin tıkalı olduğunu söyledi ve 1,5 saatlik bir uygulama yaparız dedi (uygulama: 200 TL ) + 2 adet biri 90 diğeri 65 TL'lik jeller önerdi,sence bunları yaptırmalı mı yoksa evde kendi başına bişiler yapmak için neler yapabilirim ?? Şimdiden teşekkür ederim :))

merhabar topiginiz icin tesekkür ederim cok yararli olmus. ben 23 yasindayim. cildim kuru ve hassas ve cok beyaz tenliyim. uygun temizleme ürünleri ve nemlendiricilerle bu sorunu idare ediyorum ama burnumun kenarlarinda siyah noktalar var onlardan nasil kurtulabilirim? dusta peeling ise yaramadi. bir de benim yanaklarim cok kizariyor. sicaktan soguktan hersetden kizariyo yaniyor bundan nefret ediyorum. fondoten, kapatici fln kullanmak da istemiyorum. ne yapabilirim cildimin bu hassasiyetini düzeltmek icin?

ya bana da yardımcı olabilir misiniz acaba? benim uzun zamandır sivilce problemim yok çok şükür. ama çok pis bir alışkanlığım var. yüzümü kurcalamadan duramıyorum. farkındayım çok kötü birşey yaptığımın. hatta yüzümü sıkarken ''hayır feyza yapma bırak elleme'' diye söyleniyorum ama o eller o yüzümden çekilmiyor. yüzümde birşey yokken sağda solda tek tük siyah nokta bulup sıkıyorum. derken yok alnımı yok burnumu yok yanağımı da sıkıveriyim belki vardır deyip heryerimi kıpkırmızı yapıveriyorum. kızamık geçirmiş gibi oluyorum sonra tabi kanattığım için kabuk bağlıyorlar fln..bu böyle devam ediyor. ben bu kötü alışkanlığımdan nasıl vazgeçicem. :14::14::14: şuan yüzüm yine kıpkırmızı. bunları nasıl yokedebilirim. :44:

merhaba.. t bölgemde ve yanaklarımda siyah noktalar var ve gözenekler çok belirgin, yanaklarımda kabardı.. çok fazla makyaj yapmıyoru sadece hafta sonları kalem allık ruj..

bi tanıdığım yüzümde sivilce varken peeling yapınca sivilcelerin yayılacağını söyledi bu doğru mu??

peelingden sonra sıkılaştırma demişsiniz yerine tonik olur mu??

siyah noktalar için peeling ardından kil maskesi yapmak yeterli mi?? kilden sonra nasıl bi nemlendirici süreyim??

şimdiden çok teşekkürlerr..:66:

benimde burn çevremde siyah nokta var t blgem yağlı bidee yanaklarımda gözeneklerim açıkyaa 18 yaşndaym ama yüzümmdeki delikler yüzünden yaşlı gibiym offff nasl kapanırr bu gözeneklerr yaaa nolur yardım etsin biri:43::43::43::43:

arkadaşlar ben güzellik uzmanı burcu.cilt problemleriniz varsa size yardımcı olmak isterim.şuanda çalışmıyorum.bari sizlere faydalı olayım diye düşündüm ve bu topigi açtım...sadece cilt bakımı degil makyaj ve vücut bakımı ile ilgilide yardımcı olabilirim.sorunlarımızı bu töpikte çözelim....

ben tcayı evde alıp kendim uyguladım üç seans yaptım fakat çok ilginç yüzümün yarısı soyuldu yarısı soyulmadı iğrenç bir görüntü aldı. Cildimin soyulan kısmı çok canlı fakat soyulmayan derim kalın ve böyle bir enteresan kahverengi ne yapmam gerek sizce normal mi bir tarafın soyulup bir tarafın soyulmaması bana yardımcı olursanız çokkk sevinirim

Son düzenleme:
merhaba bir ben aldırmayı düşünüyorum.aldırdıktan sonra dikiş izi kalırsa bu makyaj malzemelri ile kaptacı ile filan kapatılır mı

karma ciltliyim siyah noktalarım t bölgemde minicik ama insanı sinir ediyor yani avon gri pelıng olanı kullanıyorum memnunum yeni olarakta yeşil gözenekler için olan kil maskesini alıcam memnun olan kullananlar varmı? acaba..

Son düzenleme:
Kızlar cilt tipim yağlı siyah nokta problemim vardı bunun için bi kür uyguluyorum 3.yü yaptıktan sonra acaip farkediyor bir çorba kaşığı yoğurda 1 çay kaşığı kabartma tozu koyuyorum karıştırıyorum yüzüme sürüyorum kuruyunca ovalayarak çıkartıyorum.
Bide bu sene yüzümde engelleyemediğim sivilceler çıktı en sonunda doktora gittim 2 tane ilaç verdi 2. ayın sonundayım bitti gibi bişey ilaçlarda şunlardı ;
Gündüz nadaxia sürdüm gece clindoxyl

ben bunu alıcam kızlar inş gözenekler için işe yarar​

419-469-large.jpg

benimde uzun zamandir sivilce sorunum var.birazda takintili bir tipimvar. cok doktora gittim karaciger tastleri de yapildi ama bir sorun cikmadi ergenlikten dolayi dediler ama atlatali cok oldu. hala cikmaya dewam ediyor duzenli temizliyorum. gulsuyu ve kil maskesi de kullaniyorum baska onerebileceginiz birsey var mi yardimci olursaniz cok sewinirim:):):1:

çok güzel bi topik olmuşşş :61:

benim sorunuma gelince... normalde regl olduğum hafta hariç hiç sivilcem çıkmazdı.ama 2 aydır yüzümde 3 5 tane içten sivilceler çıkmaya başladı.ve hiç geçmiyorlar.yüzümü ellediğimde elime geliyolar ama ne uç var ne bişey... ne yapabilirim ki acaba?

benimde uzun zamandir sivilce sorunum var.birazda takintili bir tipimvar. cok doktora gittim karaciger tastleri de yapildi ama bir sorun cikmadi ergenlikten dolayi dediler ama atlatali cok oldu. hala cikmaya dewam ediyor duzenli temizliyorum. gulsuyu ve kil maskesi de kullaniyorum baska onerebileceginiz birsey var mi yardimci olursaniz cok sewinirim:):):1:

Merhaba benim de sivilcelerim var :14: Ama ergenlik dönemindeyim 14 yaşındayım. Doktora gittim bana Isotrexin diye bir ilaç verdi ben bunun 3. fişeğini bitirmek üzereyim. Böyle canlı sivilceler yok bitti ama yine de bazı kırmızılıklar ve pürüzlülükler var. Onları geçtim bu kullandığım ilaç yüzünden cildim çok kurudu çenemin küçük bi bölümü olsa da çok pürüzlü yara falann çıkıcak diye ödüm kopuyo :53: Sizce ne yapmalıyım? Nemlendirici falan mı? :5:

Back
X