Canım bu yağlar yüzde tüylenme yaparmı acaba?
öncelikle çok teşekkür ederim yazdıklarının etkisinde kalarak bugün yazdığın bütün yağları aldım sadece salyangoz maskesini bulamadım kremi varmış sen nerden aldın?
haziran08 canım hemen alıp deneyecem.bende tüm önerileri denedim ama fayda etmiyor.fazla çil yok bende ama ben rahatsız oluyorum.inşallah faydası olur ve sana bol bol dua ederim canım.teşekkürler
öncelikle çok teşekkür ederim yazdıklarının etkisinde kalarak bugün yazdığın bütün yağları aldım sadece salyangoz maskesini bulamadım kremi varmış sen nerden aldın?
YOK CANIM OLMUYOR BEN SENELERDİR KİL MASKEYİ YAPIYORUM KENDİMİ BİLDİM BİLELİ ONU SADECE ŞİMDİ ARA GÜNLERDE UYGULUYORUM HEMDE BİODERMİN MARKASINI KULLANIYORUM DÜŞÜN EN İYİSİ GÜYA HİÇ SALYANGOZ MASKESİ GİBİ DEĞİL...bu salyangoz maskesi yerine kil maskesi kullansak olmaz mı hayatta süremem ben yüzüme:44:
arkadaslar bu tarz yağlar ciltte tuylenme yapıyor , ben kayısı yagını denedim yuzdeki izleri gideriyor .mesela sivilceniz cıktı ve izi kaldı yuzunuzde kırmızı sekilde duruyor . uzerine her gun kayısı yagı surdugunuzde bir hafta sonra izin kaybolmaya basladıgını goreceksiniz. ama sonrasında gercekten tuylenme yapıyor. oyle cok değil ama yınede bazen bu sizi rahatsız edebiliyor. ayrıca benım cildim cok hassas , özellikle hassas ciltler c vitamini iceren urunleri yanı saf yagları direk yuzlerine surmesinler. cunku bu tarz urunler yuzdeki kılcal damarları ortaya cıkarıyor. hassas cildi olanlar a ve e vitaminli urunleri tercih etsinler.
Benim yüzümde güneş lekesi var faydası olur mu?
içinde hayvansal ürünler olan bi kremi veya maskeyi cildime süremem ki
hele ki salyangoz yok bana göre değil bu tarif o zaman
karınca yağını da kullanamamıştım zaten
tiksinmek değil de benimki doğru bulmuyorum
hayvanların yok özü yağı falan kullanmayı
Oda tabi insanın tercihine kalmış tiksinecek birşey yok bana göre o kullanmış olduğumuz fondotenler, rujlar nelerden yapılıyor bilsek hiç yüzümüze sürmeyiz belki sürmüyorsundurda. O yüzden eğer sıkıntın varsa kullanmalısın bildiğin maske bişey değil ki..
:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?