çukurluklar gitmiş tamamen.....Merak ettim .bende akne izi çook onlarıda giderirmi ?
Gittiğin aktara bir daha uğrarsan birde vücut çatlakları için bir tarif alda çatlaklardanda kurtulalım... Duacın oluruz valla
Akne izlerine herşeye birebire yüz lekelerinde yaa benim arkadaşım kullanıyor ona söyledim gitmiş almış şimdi bana diyor çok iyi geliyor diye nasıl seviniyorum :))
çatlaklar için hiçbir çözüm yokmuş boşuna uğraşma canın sıkılmasın sonuç alamıyormuşsun ne yaparsan yap boşver :))
bir tek haziran08 mi kullanıyor bu maskeleri başka kullanan yok mu arkadaşlar. kullananlardan yorum bekliyorum
çukurları geçirdigine emin misin bi aya kadar...
haziran08 canım hemen alıp deneyecem.bende tüm önerileri denedim ama fayda etmiyor.fazla çil yok bende ama ben rahatsız oluyorum.inşallah faydası olur ve sana bol bol dua ederim canım.teşekkürler
ben argan yagını almadım diger yagları aldım argan ayrı sürlcekmiş tek başına:S bunları kullanınca uonuda alcam bunuda şimdi yaptım yag yüzümde maskeyide yaptım maske güzel yapıo
leke degil çukurlar var bende akne izlerim .ne lekesi için kullanıyorsun sen ? akne izi için mi ?
buarada o salyangoz sabununu kullanan başka arkdş varmı bende alcam gerçi kreminini almıştım bişiye yaraamadı ama maskesi güzel. birde aranızda contratubex kullanan varmı benim bir arkdaşım kaza geçirimişti yüzündeki dikişiler için bu kremi kullandı hiç bşi kalmadı olmadı bende çukurlarım için bundanda alcam kullanan varsa yorum bekliyorum inş düzelir cildimiz saglıcakla kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?