Lekeler, Çiller Cilt tonu açma ve lekeleri giderme hedefimdir ve şuan kullandıklarım

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Bayansvsli58

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2016
6
7
1
33
Merhaba Arkadaşlar
Çoğunuz benim gibi cilt lekelerle kurtulma derdinde ve biliyorum ki bu lekeler giderebilir sabırla

5 günde lekelerimde hafif olsa gelişme fark ettim hemen sizle paylaşmak istedim :)
Uyguladığım birincisi her akşam yüzüme Çörek otu yağı sürüyorum yağlı cildim var ama kesinikle sivilce yapmıyor.
Peygamber efendimiz Şu çörek otunu kullanmaya devam edin, çünkü onda ölümden başka her hastalığa şifa vardır" tavsiyesi var o zaman o halde paygamberimizin tavsiyesini hiç göz kırpmadan uygulayalım..
2.Uyguladığım ise her gece yatmadan önce bir miktar pirince su koyup 2 saat suda bekletirim ve o suyu süzüp yüzüme ıslatıp kurutmadan uyurum.
Bu iki yöntemi yapalı 5.gün olacak bence sizde denemelisiniz hem leke hemde ton açma için ideal yöntem ve ayrıca sabahları güneş kremi kullanmayı ihmal etmeyin :) Hayırlı Günler

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar
Çoğunuz benim gibi cilt lekelerle kurtulma derdinde ve biliyorum ki bu lekeler giderebilir sabırla

5 günde lekelerimde hafif olsa gelişme fark ettim hemen sizle paylaşmak istedim :)
Uyguladığım birincisi her akşam yüzüme Çörek otu yağı sürüyorum yağlı cildim var ama kesinikle sivilce yapmıyor.
Peygamber efendimiz Şu çörek otunu kullanmaya devam edin, çünkü onda ölümden başka her hastalığa şifa vardır" tavsiyesi var o zaman o halde paygamberimizin tavsiyesini hiç göz kırpmadan uyuyalım..
2.Uyguladığım ise her gece yatmadan önce bir miktar pirince su koyup 2 saat suda bekletirim ve o suyu süzüp yüzüme ıslatıp kurutmadan uyurum.
Bu iki yöntemi yapalı 5.gün olacak bence sizde denemelisiniz hem leke hemde ton açma için ideal yöntem ve ayrıca sabahları güneş kremi kullanmayı ihmal etmeyin :) Hayırlı Günler
merhaba sizin adınıza çok sevindim.
Sizin başka mesajınızda da hatta açtığınız konuda diyelim.
karbon peeling yaptırıyorum vs.de demiştiniz. Sanırım 5 seansınız kalmıştı.
Siz seanslarınızı bırakıp sadece çörek otu ve pirinç suyuyla mı devam ediyorsunuz
yoksa hem seanslarınıza gidip hem de çörek otu vs ile mi tedavinizi sürdürüyorsunuz
daha detaylı yazarsanız memnun oluruz.Şimdiden teşekkürler...:KK5:

Evet aynı zamanda karboon peeling yaptırıyorum.Ama lakin 5 gün içerisinde çörek otu yağı ve pirinç suyu bana faydası sağladı karboon peeling ek bir tedavi olarak yapıyorum onun faydasıda varsa ek olarak ayrıntılı yazarım..Aynı zamanda çörek otu ve pirinç suyu uzun süre kullanmaya devam edeceğim ki faydasını sağlıyor

Pirinc unu maskesini nasil yapiyosunuz. Hangi pirinc unu kullaniyosunuz. Tarifi verirseniz bende suan yeni bir tonik ve kremle leke tedavisi yapiyorum. Haftada bir maskeylede desteklemek istiyorun

Ben cilt tonunu açmak için kullanıyorum canım herhangi bir lekem yok. Beyazlatma amaçlı kullanıyorum.
1 yemek kaşığı pirinç ununa, soda ekliyorum yüzüme sürüp kuruyuncaya kadar bekleyip yıkıyorum. Kıvamı muhallebi gibi sürülebilir olmalı.

2 hafta doldu ve rapor olarak güzel bir etki bıraktı 2 hafta daha kullanacağım cildimde lekeler açıldı ama çok değil giderebildi en azından çörek otu yağı faydası olması için 2 ay daha kullanacağım size her 2 haftada bir rapor vereceğim umarım benim gibi mücadele edenlere bir katkım olur aynı zamanda..

Canlar bazı nedenler dolayı Çörek otu yağı ve pirinç suyu bir süre kullanmayacağım yan etkisiyle alakası yok çünkü karboon peeling yaptırınca üstüne bunlar yapılması sağlıklı olmaz bence ne kadar hırslı olsamda kontrollü olmam gerek :))

Back
X