Anti-Aging Cilt ve vitamin

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
SOLGAR IN ESTER C ,GRAPE SEED EXTRACT,VE NUTRİ NANO YU KULLANIYORUM ECZACIM BUNLARI TAVSİYE ETTİ HENÜZ 1 AY OLDU VE CİLDİMDE BİR CANLANMA OLDUĞUNU SÖYLÜYORLAR Kİ BEN DE HİSSEDİYORUM AYRICA KENDİMİ DAHA ENERJİK HİSSEDİYORUM 6 AY KULLANIP 10 GÜN ARA VERMEK GEREKİYORMUŞ ,BU ŞEKİLDE KÜRLER HALİNDE KULLANIMINDA BİR SAKINCA OLMADIĞINI SÖYLEDİ HEM ECZACIM HEM DE DR BİR ARKADAŞIM.Sabah kahvaltıdan hemen sonra ester c, öğle yemeği sonrası grape seed extract 2 saat sonra da nutri nano tabii ki gün boyu bol su ile birlikte,1 ile 1,5 litre arası su içiyorum hergün

Herkese selam cilt ve saç güzelliğini destekleyici hangi vitaminleri önerebilirsiniz bana şuan ester c vit kullanıyorum sadece düzenli kullanabileceğim vitaminler almak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkürler ...

alpha lipoic almanı da öneririm :34:

Herkese selam cilt ve saç güzelliğini destekleyici hangi vitaminleri önerebilirsiniz bana şuan ester c vit kullanıyorum sadece düzenli kullanabileceğim vitaminler almak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkürler ...

Kesinlikle Biotin diyorum, saci besler parlatir uzatir, cildi de parlatir yaslanmayi da geciktirir

merhaba acaba bulabildiniz mi
Ah hayat.. simdi 37 yasindayim, 3. bir hamileleik daha atlattim ve bu arada depresyona girip cok sekerli gidalar tukettim. Yuzum sarkti.
Simdi toparlamak icin neler yapabilirim onu arastiiyorum. Hap olarak kolajen ve balik yaginin cilt icin iyi oldugunu ogrendim. Yuz yogasi cok tavsye ediliyor. Ve dermapen ve hydrafacial bakimlarini da yaptirmak gerekliymis.

Back
X