- 4 Ağustos 2014
- 3.195
- 4.103
- Konu Sahibi BlancKahkul
iyi akşamlar. Yağlı ve aşırı derecede siyah nokta sivilceli vs bi cildim olduğu için, bi güzellik merkezinde cilt bakımı için paket aldım.(arkadaşlarımın önerisi üzere ciltlerinde gözle görülebilir bi fark oldu.) Pazar günü arkadaşımla güzellik merkezine gittik ilk seans için. Arkadaşımın işi bitti sıra bana geldi tam yattık sigorta attı. Ama defalarca... Her neyse elektrikçi çağrıldı falan olmadı benim randövümü pazartesiye erteledik. Başka bi arkadaşımla gittim o esnada cilt bakomında bi bayan vardı işi bitti sıra bana geldi oturdum ve paat tekrar sigorta attı. Makinayı çıkarıyolar düzeliyo takıyolar atıyo. Hanımlar merkez 2 senedir hizmet veriyo daha önce böyşe bi şey yaşanmamış. Bugün gittim gee aynı şey elektirikçi çağırmasak sıradaki bayanı alsak dedim hanım yaptırdı hiç bişey yok. Bende deneyelim dedik aman yarabbim sigorta gene atıyo. Başşka biri girdi her şey normal bende yine atınca artık münkün değil ücretsiz yapsanız bile yaptırmam dedim. Belki saçmalıyo diyceksiniz ama korktum demekki o işlemi yaptırmamam kazım buna inanıyorum. Oradakilerde hak verdi gelin görünki sözleşme imzaladığım için paket iptal edilmiyo. Merkezi aradılar zar zor madem paketi değiştirin dediler. Bende hiii istemeye istemeye gittim epilasyon paketi aldım. Yani imzam var ama tamamen iptal için ne yapabilirim inanın olmuyor ya defalarca denedik koltuğa oturunca sigorta atıyo. Lazer istemiyorum. Diğer paketlerde saçma şeyler offff napsam, öneri berir misiniz.
Bide ben cilt bakımından yani siyah nokta sıktırmaktan korktum açıkçası cildim için başka napabilirim? Aşırı yağlı bi cildim var.
Okuduğunuz için teşekkürler.
Bide ben cilt bakımından yani siyah nokta sıktırmaktan korktum açıkçası cildim için başka napabilirim? Aşırı yağlı bi cildim var.
Okuduğunuz için teşekkürler.