Cilve dediğin

Madamu

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2019
3.010
3.440
133
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar. Ben sizlere bir şey danışmak istiyorum. Cok saçma gelebilir size ama Allah aşkına cilve nasıl yapılır? Nasıl cilveli olunur? Yeni evli sayılırım. Ne olur cilve doğuştan olur falan demeyin. Evet doğuştan cilveli olunur ama vardır bir kaç taktik bir şeyler diye düşünüyorum.

İşyerinde calisan bir arkadaşım aşırı cilveli
Konusmasi yürümesi gulmesi asiri cilveli
Herkesi kendine baktırıyor
Dogustan mi sonradan mi bilemem
Bence yapi meselesi

İşyerinde calisan bir arkadaşım aşırı cilveli
Konusmasi yürümesi gulmesi asiri cilveli
Herkesi kendine baktırıyor
Dogustan mi sonradan mi bilemem
Bence yapi meselesi
Ay nolur demeyin öyle anne karnında mi öğreniyor bu kadınlar bir tarifi yok mu bu işin

Aslında içinden geldiği gibi davranmak lazım. Bu cilveye girer mi bilmiyorum ama ben mesela durduk yerde yanağına dudağına minik bi öpücük kondururum, o an içimden öpmek gelir öperim yani:)
Özellikle sevgili pür dikkat film izlerken daha tatlı oluyo bu durum:)

Bence sonradan öğrenilip yapılan yapmacık durur beni övün 🤣 mesela benim dudaklarımın şekli bile cilveli konuşurken farkında olmadan heryerim ayrı oynuyormuş Kız kardeşlerim hep gülerler ama bu elimde değil çantamı tutuş şeklim bile cilve kokuyor ki ben çok küçükken milletin topuklu ayakkabılarını makyaj malzemelerini çalıp evde o ayakkabıları bi güzel ayna karşısında giyip tıkırdatıp geri gidip verirdim küçükken bile vardı bu cilve 🤣

Aslında içinden geldiği gibi davranmak lazım. Bu cilveye girer mi bilmiyorum ama ben mesela durduk yerde yanağına dudağına minik bi öpücük kondururum, o an içimden öpmek gelir öperim yani:)
Özellikle sevgili pür dikkat film izlerken daha tatlı oluyo bu durum:)
bunlari ben de yapiyorum da bu cilveye girer mi bilmem. Çünkü bazi kadınların yürüyüşünden bile cilve akiyor

Bence sonradan öğrenilip yapılan yapmacık durur beni övün 🤣 mesela benim dudaklarımın şekli bile cilveli konuşurken farkında olmadan heryerim ayrı oynuyormuş Kız kardeşlerim hep gülerler ama bu elimde değil çantamı tutuş şeklim bile cilve kokuyor ki ben çok küçükken milletin topuklu ayakkabılarını makyaj malzemelerini çalıp evde o ayakkabıları bi güzel ayna karşısında giyip tıkırdatıp geri gidip verirdim küçükken bile vardı bu 🤣
Dudak şekli nasıl cilveli olabilir? :KK57:
Bir de her yeri ayrı oynamak iyi bir anlamda kullanılmaz, yani siz ne kastettiniz bilemiyorum ama:olamaz:

Bence yapı meselesi. Kimisi gerçekten doğuştan böyle yani üstüne oturuyor değil baya kalıplaşmış cilve onun kendisi 😁 Kocamı bende öperim ederim ama cilve baska birşey.

Ben cilveliyimdir ama tarif edemem bunu 😂 Bence özellikle cilve yapmak için yapılan hareketler yapmacık durabilir

Ben de sonradan olabileceğine inanmıyorum açıkçası. Kadin erkek farketmez, bir insanda en önemsedigim şey güler yüz. Cilveli olmanin birinci kurali da bu 🤣

Dudak şekli nasıl cilveli olabilir? :KK57:
Bir de her yeri ayrı oynamak iyi bir anlamda kullanılmaz, yani siz ne kastettiniz bilemiyorum ama:olamaz:
Şuan yazmakla anlatamıyorum bazı insanların aurasında vardır gülüşümün bile cilveli alımlı oldugunu söyleyenler var
Her yeri oynamakda kötü anlamda bahsetmedim cilveli işte şu t8in emeli varya onun vücut mimikleri gibi 🤷‍♀️🤣

Cilve dediğin sonradan edilinecek bir özellik değil bence.

Siz cilveden önce neden öyle olmak istediğiniz yada ihtiyaç duyduğunuzun üzerinde durun bence.

Birşeyler eksikki eşinizle ilişkinizde sizde var olmayan özelliğin derdine düşüyorsunuz.

Ayy bende bilmiyorum ama eşim bana çok nazlisin der hep.fakat işve cilve naz doğuştan bencede

Back
X