Komik mi olduğunu düşündünüz simdi bunu yazarken ilahi sizsende olmayan davranış şekli :))
tam tersini yap olsun bitsin işte.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Komik mi olduğunu düşündünüz simdi bunu yazarken ilahi sizsende olmayan davranış şekli :))
tam tersini yap olsun bitsin işte.
Komik mi olduğunu düşündünüz simdi bunu yazarken ilahi siz
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar. Ben sizlere bir şey danışmak istiyorum. Cok saçma gelebilir size ama Allah aşkına cilve nasıl yapılır? Nasıl cilveli olunur? Yeni evli sayılırım. Ne olur cilve doğuştan olur falan demeyin. Evet doğuştan cilveli olunur ama vardır bir kaç taktik bir şeyler diye düşünüyorum.
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar. Ben sizlere bir şey danışmak istiyorum. Cok saçma gelebilir size ama Allah aşkına cilve nasıl yapılır? Nasıl cilveli olunur? Yeni evli sayılırım. Ne olur cilve doğuştan olur falan demeyin. Evet doğuştan cilveli olunur ama vardır bir kaç taktik bir şeyler diye düşünüyorum.
yani bir insan nasılsa öyledir bence. nazlı, işveli, cilveli olmak pek sonradan olmaz gibi.
bir sibel can mesela. işve, cilve kraliçesi. ama belli yani her hareketi öyle.
eşiniz de sizi böyle severek evlenmiştir sonuçta. olmadığınız gibi olmaya zorlamayın kendinizi.
Gülmeyin çoğu erkek cilveli buluyorSibel Can mı![]()
Ayrıca Firdevs yoreoglu cilveli değil de asildi benceörneğin Firdevs yöreoğlu gibi
Doğuştan bence
Cilveli olacağım diye kendinizi şartlarsanız çok yapay durur
Ayrıca eşiniz sizi bilerek evlendi
Neysen o sun
Doğal ol yeter
Ben o diziye sardım bu ara ama o karakteri de çok severim.Ama o kadın cilveliden degil seksi bana göre.Hatta kocasi Jay sürekli bağırarak konuşmasından şikayetçi :)))Şimdi benimkine sordum ben cilveli miyim diye. Değilmişim. Kim cilveli peki dedim. Modern Family diye bir dizi var. Orada Gloria diye bir kadın vardı. O cilveliymiş.
Ben o diziye sardım bu ara ama o karakteri de çok severim.Ama o kadın cilveliden degil seksi bana göre.Hatta kocasi Jay sürekli bağırarak konuşmasından şikayetçi :)))