Cilve dediğin

Cilve yapmak içinden gelmiyorsa özünde yoksa yine de yapmak çok sakil be eğreti durur. Ben de cilveli değilim yapmaya çalışmıyorum.

Şimdi benimkine sordum ben cilveli miyim diye. Değilmişim. Kim cilveli peki dedim. Modern Family diye bir dizi var. Orada Gloria diye bir kadın vardı. O cilveliymiş.

örneğin Firdevs yöreoğlu gibi

Doğuştan bence

Cilveli olacağım diye kendinizi şartlarsanız çok yapay durur

Ayrıca eşiniz sizi bilerek evlendi

Neysen o sun

Doğal ol yeter

🤣🤣nekadar az cilveli kadın. Hiçbirimiz değilmiş baksana 😂 bu konuyu şöyle değiştirelim.odunum ben odun. Bunu nasıl düzeltebiliriz. 🤣

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar. Ben sizlere bir şey danışmak istiyorum. Cok saçma gelebilir size ama Allah aşkına cilve nasıl yapılır? Nasıl cilveli olunur? Yeni evli sayılırım. Ne olur cilve doğuştan olur falan demeyin. Evet doğuştan cilveli olunur ama vardır bir kaç taktik bir şeyler diye düşünüyorum.

Yani şimdi düşünüyorum da sadece sevgiliye/eşe cilveli olunamaz mı diye 🤓 Eşimin yanında ses tonum bile değişirmiş benim böyle minnoş eriyik bişe oluyorum mutluluktan ama sanki herkes cilveyi karakter özelliği gibi anlatmış. Bendeki ne acaba

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar. Ben sizlere bir şey danışmak istiyorum. Cok saçma gelebilir size ama Allah aşkına cilve nasıl yapılır? Nasıl cilveli olunur? Yeni evli sayılırım. Ne olur cilve doğuştan olur falan demeyin. Evet doğuştan cilveli olunur ama vardır bir kaç taktik bir şeyler diye düşünüyorum.

konuyu dikkatle takipteyim.

yani bir insan nasılsa öyledir bence. nazlı, işveli, cilveli olmak pek sonradan olmaz gibi.
bir sibel can mesela. işve, cilve kraliçesi. ama belli yani her hareketi öyle.
eşiniz de sizi böyle severek evlenmiştir sonuçta. olmadığınız gibi olmaya zorlamayın kendinizi.

Sibel Can mı 😂

Kesinlikle yapı meselesi bence. Bende çok sorguladım zamanında denedim falan. Yok içinden gelecek insanın :D

Insanin içinden gelen birşey. Cazibe, cilve ya da cool olmak hepsi karakter meselesi. Bazen vücut yapisi da buna katkida bulunuyor tabi. Cilveli deyince jest ve mimiklerini cok ve daha kadinsi hareketlerle kullanan, yürürken kırıtan, kıkır kıkır fıkır fıkır biri geliyor aklıma. Yani dışa dönük biri. Cilveli cazibeli olunca bakışlar bile farklı oluyor. Bunların hiçbirini kötü anlamda söylemedim kimse yanlis anlamasın. Bunlar içten gelir, içten gelmiyorsa çok yapmacık ve itici görünür. Her bireyde çekici gelen şeyler farklıdır. Bir erkeği etkilemek için illa cilveli olmaya gerek yok. Kiminin saf masum hareketleri, kiminin cool hareketleri, kimimin sempatik hareketleri, kiminin de cilveli hareketleri cezbeder. Yani en iyisi doğal olmak

örneğin Firdevs yöreoğlu gibi

Doğuştan bence

Cilveli olacağım diye kendinizi şartlarsanız çok yapay durur

Ayrıca eşiniz sizi bilerek evlendi

Neysen o sun

Doğal ol yeter
Ayrıca Firdevs yoreoglu cilveli değil de asildi bence 😅

Şimdi benimkine sordum ben cilveli miyim diye. Değilmişim. Kim cilveli peki dedim. Modern Family diye bir dizi var. Orada Gloria diye bir kadın vardı. O cilveliymiş.
Ben o diziye sardım bu ara ama o karakteri de çok severim.Ama o kadın cilveliden degil seksi bana göre.Hatta kocasi Jay sürekli bağırarak konuşmasından şikayetçi :)))

Ben o diziye sardım bu ara ama o karakteri de çok severim.Ama o kadın cilveliden degil seksi bana göre.Hatta kocasi Jay sürekli bağırarak konuşmasından şikayetçi :)))

Ben de şikayetçiyim kadının bağırmasından ama valla nasıl bir etkisi varsa o halleri bile hoşuna gidiyor erkek arkadaşımın.

Şuan çok düşündüm acaba cilveli nasıl olunur diye 🤔 ama bunun cevabını bulabilmem için cilve kelimesinin anlamını tam çıkaramadım ki arkadaş 🙈 yani biliyoruz ne olduğunu tamam da ifade edemiyorum ki.. Acaba ben cilveli miyim ki🤔eşim yanımda uyuyor şuan acaba uyandırıp sorsam mı yaa aşırı merak ettim..😂

Bazı insanlar her zaman cilvelidir, karakteri öyledir. Ben çok hoşlanmam onlardan çünkü her şeyin yeri ve zamanı olduğunu düşünüyorum. Arkadaşlarım bana genelde 'kibarlıktan kırılıyorsun, çok naziksin' tarzı şeyler söylerler ama cilve daha çok böyle hani nasıl anlatılır fıkır fıkır olursun, sevgiline küçük bir omuz büker gulumsersin, bir şey sordugunda cilveli bir şekilde cevap verirsin, sanki utaniyormusta ama tam utanmıyorsun da gibi. Ay ne zormuş ayol bunu açıklamak 😂

Back
X