Cilve dediğin

Bazı kadınlardan zerafet akıyor, ne giyse kadınsı duruyor. Cilveli değil ama böyle kadınları çok beğenirim bende. Örnek vereyim dedim ama kimliğimi açık etmem istemem :KK70:Şaka bir yana hiç o tarz bir kadın olamadım.
Yüksel Ak mesela her fotoğrafında bayılıyorum kadına. Gerçi oda kaşarlı tosta kurban gitmişti. :olamaz:
Pretty womanlığı sonuna kadar hak eden Julia Roberts, erkek olsam peşinden ayrılmam :KK70:

Cilve out
kadınsı ve zarif olmak in :super: bence

4 aylık evliyim.. Öyle cilve fln bilmem. ama bazen eşimle şakalaşırız. yani yanaşırım cilve demekse cilve adı :)
öyle süslü püslü olmam da yani ne biliyim giderim yanına komik komik şeyler yaparım başka nasıl olur bilmiyorum hatta gülmekten karnına ağrılar girer.. Odunuz sanırım :D

Aklıma cilve deyince şu modern family dizisindeki gloria geliyor. Izleyen çoktur sanırım. O nasıl kadınsı hatlar, giyinisi ayrı güzel, sesi aksani bile öyle.

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar. Ben sizlere bir şey danışmak istiyorum. Cok saçma gelebilir size ama Allah aşkına cilve nasıl yapılır? Nasıl cilveli olunur? Yeni evli sayılırım. Ne olur cilve doğuştan olur falan demeyin. Evet doğuştan cilveli olunur ama vardır bir kaç taktik bir şeyler diye düşünüyorum.
Doğuştan gelmese de içten gelmesi lazım. Yani yapmak için yaparsanız olmaz, hissetmek gerek.

Bakışlar önemli mesela, nasıl anlatsam biraz mahçup ve masum ama bi yandan da yaramaz, tutkulu, hayran ve aşık olsun bakmayı bilmek lazım. :KK37: Nasıl olcak derseniz, ne bileyim durduk yerde kafanızdan çok tutkulu bi fantezi geçirin eşinizle ilgili ve o hisle bakın adama.

Sonra eller önemli, konuşurken dokunmak önemli.

Usul usul, aceleye getirmeden ama kendinden emin konuşmak önemli. Bazen farkında degilmis gibi yaparak ama aslında kasıtlı olarak farklı anlamlara gelebilecek seyler söylemek işe yarar.

Ne bileyim işte, evin içinde salondan mutfağa yürümek bile önemli. :KK70: Öyle bi yürür, dönüp omzunuzun üstünden öyle bi bakarsınız ki adama siz çay getireyim mi diye sorsanız bile adam onu başka bi sey olarak duyar :KK70:

Ben de şikayetçiyim kadının bağırmasından ama valla nasıl bir etkisi varsa o halleri bile hoşuna gidiyor erkek arkadaşımın.
Kadın benim bile hoşuma gidiyor 🙂🙂Ama isvesi cilvesi değil de yüzü gözü fiziği çok seksi olduğu için diye düşünüyorum ben.Yoksa aynı tavirlari normal kadına koysan de get dersin

Yanlış da düşünüyor olabilirim ama cilveli kadın biraz da aptal kadın değil mi?Hani Sibel Can ,emel de bana hiç zeki gelmiyor.Ya da hem zeki hem cilveli kadına denk gelmedim.Esine kur yapmak başka tabi ama boyle herkes tarafından cilveli olmak ta bence çekici bir şey değil .

Kadın benim bile hoşuma gidiyor 🙂🙂Ama isvesi cilvesi değil de yüzü gözü fiziği çok seksi olduğu için diye düşünüyorum ben.Yoksa aynı tavirlari normal kadına koysan de get dersin
Kesinlikle. Ben onun bağırdığının onda biri kadar bağırsam cazgır derler.

Sonradan nasıl cilveli olunur bilmiyorum sanırım biraz karakter meselesi aura alakalı. Ama cilveli kadın denilince aklıma hanımın çiftliğinde ki Gülizar geliyor kadının ses tonu bile cilveli herşeyi bakışı falan.

Cilve işve bilmem de; kendi açımdan konuşmam gerekirse, partnerime göre değişir bu durum. Karşımdaki kalastan hallice, romantizmden haberi olmayan, ne bileyim ince göndermeleri algılayamayıp; kendi işine gelince iki kelime söyleyip sırnaşan bir tip ise değil cilve yapmak; asker arkadaşı Mahmut bile olurum yani. Zaten böyle bir tiple de ne işim olur.
Yemezler artık.

Dişil enerji ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Bazı kadınlar adeta venüs gibi yaratılmış.

Şuh bakışlar ,tebessümlü konuşma, sık sık gülmek,oturup kalkarken ,yürürken vücut kıvrımlarını kullanmak ,dert dinlerken bile amaan boşver der edasıyla dinlemek,sohbet ederken arada koluna omzuna diyimi ya deyip dokunmak ve elini çekerken biraz sıvazlamak falan filan..Ay ne çok şey biliyomuşum..

Yanlış da düşünüyor olabilirim ama cilveli kadın biraz da aptal kadın değil mi?Hani Sibel Can ,emel de bana hiç zeki gelmiyor.Ya da hem zeki hem cilveli kadına denk gelmedim.Esine kur yapmak başka tabi ama boyle herkes tarafından cilveli olmak ta bence çekici bir şey değil .

Ben de böyle düşünüyorum yani aptal olmasa da aptal rolü yapan kadın. Ay ben bunu bilemem ki, ay ben bunu taşıyamam ki diyerek birilerine iş yaptırabilen kadınlar gözümde canlanıyor. Bir de sadece aşk değil arkadaş ilişkilerinde de daha kolay yaklaşılıp iletişim kurulabilen insanlar bence.

Cilve bence yapı meselesi. İlk evlendiğimde ilişkiye girmekte zorluk çekmiştim sonradan anlaşıldı fiziksel olduğu neyse. Yakın çevrem şoka girmişti sen nasıl zorlanırsın vs vs diye. Dış görünüş mimik ve jestlerle alakalı bence ama kasıtlı yapılan bir şey değil

Cilve nedir nasıl yapılmaz bkz : ben 😂 odunun dile gelmiş bir suretiyim . İnsanın yapısında yoksa yapmacık olur

Şuan yazmakla anlatamıyorum bazı insanların aurasında vardır gülüşümün bile cilveli alımlı oldugunu söyleyenler var
Her yeri oynamakda kötü anlamda bahsetmedim cilveli işte şu t8in emeli varya onun vücut mimikleri gibi 🤷‍♀️🤣
Mesela bende çok çirkin güldüğünü düşünen bir insanım ama çevremde kiler hep der çok cilveli bir gülüşün var diye

Ben seksi ve cool bir kadınım.Cilve asla yapamam. Oğlumun okulunda bir kız vardı yürüyen cilve.😂 ıhehee diyw gülmesi,yürümesi hareketleri oğlum bile kırmızı öğretmen koymuştu adını.Bence ailesi tarafından pofpoflanan ,Sevilen ilgi gören kadınlar özgür rahat cilveli oluyor.Ben kahkaha atarak gülsem abimler beni parçalardı kırıtarak yürüsem oo.Öyle eekekleştim işte,odunlaştık.Bence cevresel faktörler önemli.

Back
X