Ay nolur demeyin öyle anne karnında mi öğreniyor bu kadınlar bir tarifi yok mu bu işinİşyerinde calisan bir arkadaşım aşırı cilveli
Konusmasi yürümesi gulmesi asiri cilveli
Herkesi kendine baktırıyor
Dogustan mi sonradan mi bilemem
Bence yapi meselesi
Bence yetisme tarziAy nolur demeyin öyle anne karnında mi öğreniyor bu kadınlar bir tarifi yok mu bu işin
bunlari ben de yapiyorum da bu cilveye girer mi bilmem. Çünkü bazi kadınların yürüyüşünden bile cilve akiyorAslında içinden geldiği gibi davranmak lazım. Bu cilveye girer mi bilmiyorum ama ben mesela durduk yerde yanağına dudağına minik bi öpücük kondururum, o an içimden öpmek gelir öperim yani:)
Özellikle sevgili pür dikkat film izlerken daha tatlı oluyo bu durum:)
Dudak şekli nasıl cilveli olabilir?Bence sonradan öğrenilip yapılan yapmacık durur beni övünmesela benim dudaklarımın şekli bile cilveli konuşurken farkında olmadan heryerim ayrı oynuyormuş Kız kardeşlerim hep gülerler ama bu elimde değil çantamı tutuş şeklim bile cilve kokuyor ki ben çok küçükken milletin topuklu ayakkabılarını makyaj malzemelerini çalıp evde o ayakkabıları bi güzel ayna karşısında giyip tıkırdatıp geri gidip verirdim küçükken bile vardı bu
Şuan yazmakla anlatamıyorum bazı insanların aurasında vardır gülüşümün bile cilveli alımlı oldugunu söyleyenler varDudak şekli nasıl cilveli olabilir?
Bir de her yeri ayrı oynamak iyi bir anlamda kullanılmaz, yani siz ne kastettiniz bilemiyorum ama
Ne alakası var şimdi eğilip bukulmekle hanımefendi ben anlayamadım daPüff adamlar için de bu kadar eğilip bükülmek ne bileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?