Hahaha kendimi lömbür lömbür bacaklarımla jartiyerle düşünemiyorum. Dam üstünde saksağan gel bize bazı bazıJartıyerı cok severim ben ya
Bence cok kullanıslı ve bacakları guzel gosterıyor
Ozaman oryantel kursuna giderek baslayabiliriz iseGülmeyin çoğu erkek cilveli buluyor
+1Ben cilveli degılım diyenlerin hepsi cilveli olmanın giyim kusam gulus susle alakası yok dıyor iste bu yuzden cilveli degılsıniz kızlar cunku hepsı bir butun
Ben hiç dizi cıkmıs esofmanlı bir cilve gormedım
Doğuştan gelmese de içten gelmesi lazım. Yani yapmak için yaparsanız olmaz, hissetmek gerek.Herkese iyi akşamlar arkadaşlar. Ben sizlere bir şey danışmak istiyorum. Cok saçma gelebilir size ama Allah aşkına cilve nasıl yapılır? Nasıl cilveli olunur? Yeni evli sayılırım. Ne olur cilve doğuştan olur falan demeyin. Evet doğuştan cilveli olunur ama vardır bir kaç taktik bir şeyler diye düşünüyorum.
Ben de şikayetçiyim kadının bağırmasından ama valla nasıl bir etkisi varsa o halleri bile hoşuna gidiyor erkek arkadaşımın.
Kadın benim bile hoşuma gidiyorBen de şikayetçiyim kadının bağırmasından ama valla nasıl bir etkisi varsa o halleri bile hoşuna gidiyor erkek arkadaşımın.
Kesinlikle. Ben onun bağırdığının onda biri kadar bağırsam cazgır derler.Kadın benim bile hoşuma gidiyorAma isvesi cilvesi değil de yüzü gözü fiziği çok seksi olduğu için diye düşünüyorum ben.Yoksa aynı tavirlari normal kadına koysan de get dersin
Yanlış da düşünüyor olabilirim ama cilveli kadın biraz da aptal kadın değil mi?Hani Sibel Can ,emel de bana hiç zeki gelmiyor.Ya da hem zeki hem cilveli kadına denk gelmedim.Esine kur yapmak başka tabi ama boyle herkes tarafından cilveli olmak ta bence çekici bir şey değil .
Mesela bende çok çirkin güldüğünü düşünen bir insanım ama çevremde kiler hep der çok cilveli bir gülüşün var diyeŞuan yazmakla anlatamıyorum bazı insanların aurasında vardır gülüşümün bile cilveli alımlı oldugunu söyleyenler var
Her yeri oynamakda kötü anlamda bahsetmedim cilveli işte şu t8in emeli varya onun vücut mimikleri gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?