Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ZakansbsjsjjCilveliyim diyen kullanıcıların nicklerine baktım da hepsi cidden bir noktada yakalamış kullanıcı isimlerinde bile o cilveyi.. bir de benimkine bak Desmond Hume. kalas gibiyim.. eyyorlamam bu kadardır.
Niye oyle diyorsun. Desmond cok duygusal bir karakterdi. Penny'sine cok asikti. Herkes Sawyer'a abayi yakmisken ben Desmond'a hayrandim. Konu disi oldu pardonCilveliyim diyen kullanıcıların nicklerine baktım da hepsi cidden bir noktada yakalamış kullanıcı isimlerinde bile o cilveyi.. bir de benimkine bak Desmond Hume. kalas gibiyim.. eyyorlamam bu kadardır.
Sırf kocam istiyor diye içimde olmayan bir şeyi yapmacık olarak yapamam.Herkese iyi akşamlar arkadaşlar. Ben sizlere bir şey danışmak istiyorum. Cok saçma gelebilir size ama Allah aşkına cilve nasıl yapılır? Nasıl cilveli olunur? Yeni evli sayılırım. Ne olur cilve doğuştan olur falan demeyin. Evet doğuştan cilveli olunur ama vardır bir kaç taktik bir şeyler diye düşünüyorum.
Bu tabi ki cilveye girmez, cilve başka bir şey duruşta, bakışta, yürütüşte olur. Dümdüz Biri pahalı bir çanta taşır cilveli olan market poşeti ama bir yürüdü mü etrafta ki herkes market poşeti taşıyana bakar.bunlari ben de yapiyorum da bu cilveye girer mi bilmem. Çünkü bazi kadınların yürüyüşünden bile cilve akiyor
Eski sevgilim geldi aklıma :) bir gün tartışırken bana hep adımla sesleniyorsun ben sana aşkım derken sen tek bir kere canım demiştin bana oda nasıl olduysa diye kız gibi söylenmişti beni de bir gülme almıştıHerkese iyi akşamlar arkadaşlar. Ben sizlere bir şey danışmak istiyorum. Cok saçma gelebilir size ama Allah aşkına cilve nasıl yapılır? Nasıl cilveli olunur? Yeni evli sayılırım. Ne olur cilve doğuştan olur falan demeyin. Evet doğuştan cilveli olunur ama vardır bir kaç taktik bir şeyler diye düşünüyorum.
Bu postta böyle bir sey söz konusu değil. Şayet hadi cilveli ol diye birinin söylemesi çok saçma olurdu.Kocaniz söylerse e tabi ağzının payını verinSırf kocam istiyor diye içimde olmayan bir şeyi yapmacık olarak yapamam.
Benimle evlenirken nasıl biri olduğumu biliyor sonuçtu bunu bile bile evlendik.
Şimdi hadi bana cilve yap odun gibisin derse ağzının payını alır.
Evet sinirliyken ne çekici olmak çok itici oluyorum muhtemelen. Bazı kadınlar gel gör ki sinirliyken bile sınırlı değil gibi çekiciEski sevgilim geldi aklıma :) bir gün tartışırken bana hep adımla sesleniyorsun ben sana aşkım derken sen tek bir kere canım demiştin bana oda nasıl olduysa diye kız gibi söylenmişti beni de bir gülme almıştıolmayınca olmuyor ya valla ben de bilmiyorum hiç
Kiz jartiyerle cilvenin ne alakası var şimdiTam cilve yapıcam bi gülme geliyorbi kaç arkadaşım çeyizine jartiyer felan aldı ben mesela hayatta giyemem
![]()