Cilve dediğin

Cilveliyim diyen kullanıcıların nicklerine baktım da hepsi cidden bir noktada yakalamış kullanıcı isimlerinde bile o cilveyi.. bir de benimkine bak Desmond Hume. kalas gibiyim.. eyyorlamam bu kadardır.

Istesem de olamam cilveli. Bence dogustan gelen birsey bu. Karakterinde varsa vardir. Ben yapmaya kalksam asiri egreti durur. Beni kabul eden boyle etsin ne yapayim. Seni kabul eden de etmis, ki evlisin. Niye boyle bir cabaya girdin ki?

Cilveliyim diyen kullanıcıların nicklerine baktım da hepsi cidden bir noktada yakalamış kullanıcı isimlerinde bile o cilveyi.. bir de benimkine bak Desmond Hume. kalas gibiyim.. eyyorlamam bu kadardır.
Zakansbsjsjj

Kalas kalası kk da tanır😂😂

Bana biri cilveli ol dese ‘taze bitti anacım, sıradaki’ diyecek bayağı yontulmamış, ham halde bir kalasım hem de...

Niye oyle diyorsun. Desmond cok duygusal bir karakterdi. Penny'sine cok asikti. Herkes Sawyer'a abayi yakmisken ben Desmond'a hayrandim. Konu disi oldu pardon😁 Ahh bee Constant negzel bolumdu🥺

Bunu ben de çok merak ediyorum ama sanırım doğuştan.ben direkt bir insanım hiç öyle cilve milve tarzım değil bende olmaz yakışmaz gibi,😂

Benim kuzenim var cilveli, konuşması hareketleri esprileri bile 😂 bence pek sonradan olabilcek bişi değil bu. Sinirlenince bakış atması bile seksi kfşskfşskfşs

Fahriye evden de çok cilveli bir kadın mesela. Bana da erkek arkadaşlarım ve kız arkadaşlarım hep çok cilvelisin der. Hiç farkında olmadan yapıyorum bunu, bir kere şöyle söylemiştim kız arkadaşıma. Ben erkek arkadaşımın yanında nasıl dikkatliysem evde de öyleyim yalnızken tek başımayken salmıyorum, kız gibi davranıyorum demiştim. Bağırarak konuşmuyorum, gülerken dikkatli gülerim içten samimi olur. Gamzelerim yok ama gülüş tonumdan kaynaklı gamzeli kız edası var sende diyenleri çok duydum. Ses tonum hep ayarlıdır ve zaten ince ses tonuna sahibim, mimiklerimi çok iyi kullanırım, reflekslere tepki verirken minik çığlıklar atarım mesela ama size yazarken düşündüm bunları böyle yapıyormuşum dedim. Dudaklarımı iyi kullanırım, inceye yakın dudaklarım var ama Türkan Şoray'ın dudaklarını kullanmasını hayal edin, bir kaç arkadaşım aynı onun gibi kullanıyorsun demişti. Bir de el hareketleri çok önemli bence. Ellerimi iyi kullanıyorum, bakışlarımı derinleştiriyorum. Sanırım her yerde aynı olduğum için bunları yaparken zorlanmayı bırakın, bunlar benim iç güdüsel hareketlerim olmuş farkında olmadan yapıyorum. Yürürken dümdüz yürümüyorum, kırıtarakta değil tabiiki :) Gibi gibi aklıma gelenler bunlar, ama benim doğuştan değil sonradan oldum çocukken kırıtınsı olduğunu düşünmüyorum bunun.

Abi adamlara yeri geliyor istediğin kıyafeti giydirmek mesele oluyor.
100 bin kere söylediğin hassas noktanın üzerine basıp geçebiliyor.
Kırdığı gönlü alması bir özür dilerim iki aşkıma bakar onu yapmak zorlarına gidiyor.

Biz onlar için işve cilve peşinde kafa patlatalım.

Yok anacım ben uğraşamam.
Cilve arayan cilvelisini arayıp bulsaydi.
Benim başım da yanmamış olurdu..

nasıl cilveli olunur hiç fikrim yok. Ama iyi ki cilveli değilim....

Ha ayrıca,cilve diyince aklıma çifte telliyi oynarken omuzunu titreterek ve sallayarak oynayan kadınlar geliyor aklıma :KK70:

Süslü olmanın cilve olduğunu iddia edenler var, komik :KK53:
O zaman bütün kozmetik alışverişi yapanlar cilveli :KK53:
Cilve diyince sibel can ve müjde ar gibi isimler gelir benim aklıma
Anlamına baktım : Hoşa gitmek için yapılan davranış, kırıtma, naz
Bence doğuştan değil yetiştiği çevre faktörüyle alakalı bi durum bu

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar. Ben sizlere bir şey danışmak istiyorum. Cok saçma gelebilir size ama Allah aşkına cilve nasıl yapılır? Nasıl cilveli olunur? Yeni evli sayılırım. Ne olur cilve doğuştan olur falan demeyin. Evet doğuştan cilveli olunur ama vardır bir kaç taktik bir şeyler diye düşünüyorum.
Sırf kocam istiyor diye içimde olmayan bir şeyi yapmacık olarak yapamam.
Benimle evlenirken nasıl biri olduğumu biliyor sonuçtu bunu bile bile evlendik.
Şimdi hadi bana cilve yap odun gibisin derse ağzının payını alır.

bunlari ben de yapiyorum da bu cilveye girer mi bilmem. Çünkü bazi kadınların yürüyüşünden bile cilve akiyor
Bu tabi ki cilveye girmez, cilve başka bir şey duruşta, bakışta, yürütüşte olur. Dümdüz Biri pahalı bir çanta taşır cilveli olan market poşeti ama bir yürüdü mü etrafta ki herkes market poşeti taşıyana bakar.

karakter ve yapı meselesi sonradan kazanılmaz
ayrıca kendiniz olun ya, o daha doğal

evlenmden önce bütün ruhum cilveydi sağolsunlar hepsini bitirdiler ,

şimdi kalan kırıntılar bile kocam yetiyor :işsiz:

kocam bana cilve yapsın da kendi faydalansın =D yanında yattığına dua etsin =D
kendin gibi ol. ya da tv de cilveli kadınları izle öyle davran bakalım kocan sana nasıl bakacak =D

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar. Ben sizlere bir şey danışmak istiyorum. Cok saçma gelebilir size ama Allah aşkına cilve nasıl yapılır? Nasıl cilveli olunur? Yeni evli sayılırım. Ne olur cilve doğuştan olur falan demeyin. Evet doğuştan cilveli olunur ama vardır bir kaç taktik bir şeyler diye düşünüyorum.
Eski sevgilim geldi aklıma :) bir gün tartışırken bana hep adımla sesleniyorsun ben sana aşkım derken sen tek bir kere canım demiştin bana oda nasıl olduysa diye kız gibi söylenmişti beni de bir gülme almıştı :D olmayınca olmuyor ya valla ben de bilmiyorum hiç

Sırf kocam istiyor diye içimde olmayan bir şeyi yapmacık olarak yapamam.
Benimle evlenirken nasıl biri olduğumu biliyor sonuçtu bunu bile bile evlendik.
Şimdi hadi bana cilve yap odun gibisin derse ağzının payını alır.
Bu postta böyle bir sey söz konusu değil. Şayet hadi cilveli ol diye birinin söylemesi çok saçma olurdu.Kocaniz söylerse e tabi ağzının payını verin

Tam cilve yapıcam bi gülme geliyor 😂 bi kaç arkadaşım çeyizine jartiyer felan aldı ben mesela hayatta giyemem 😂

Eski sevgilim geldi aklıma :) bir gün tartışırken bana hep adımla sesleniyorsun ben sana aşkım derken sen tek bir kere canım demiştin bana oda nasıl olduysa diye kız gibi söylenmişti beni de bir gülme almıştı :D olmayınca olmuyor ya valla ben de bilmiyorum hiç
Evet sinirliyken ne çekici olmak çok itici oluyorum muhtemelen. Bazı kadınlar gel gör ki sinirliyken bile sınırlı değil gibi çekici

Back
X