Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden cilveli olmak istiyorsunuz?Bu postta böyle bir sey söz konusu değil. Şayet hadi cilveli ol diye birinin söylemesi çok saçma olurdu.Kocaniz söylerse e tabi ağzının payını verin
Ya öfff yaaa yine miCilve dediğin leopar Tayt giyip gırgır yapmakla olur
Eskı uyeler anladı
Canım öyle olmak istiyor ki pek mümkün değil olmadığm icinNeden cilveli olmak istiyorsunuz?
Doğuştan mı sonradan mı bu özellik ekleniyor kendilerine bilmiyorum ama etkili olduğu bir gerçek ben ve sevgilim birer odunuz :) o yüzden gayet uyumluyuz mesela benim dış görünüşüm iyidir güzel bir kadınım fakat erkek gibiyim bildiğin kalas :) ama cilvesiyle işvesiyle konuşan kadınlara ben bile ağzım açık bakakalıyorum aura da çok önemli cilve çekicilikle birleşince etkili oluyor sanırım ben mesela güzelimdir ama çekici değilim yani cilve yapsam ayı gibi durur ben deEvet sinirliyken ne çekici olmak çok itici oluyorum muhtemelen. Bazı kadınlar gel gör ki sinirliyken bile sınırlı değil gibi
Sonradan olunmuyor malesef. İçiten gelen bir şey o. Yani eğrelti durabilirCanım öyle olmak istiyor ki pek mümkün değil olmadığm icin
Olmak için kendini zorlayanlar eliyle koluyla kıvırıp aayyyy kızzz göörrddööönnmmüüü tipinde konusuyor kendinizi lutfen oldugunuz gıbı dogal bırakınCanım öyle olmak istiyor ki pek mümkün değil olmadığm icin
Şey geldi aklıma Ben Dönyanın En gözel GarısıyamOlmak için kendini zorlayanlar eliyle koluyla kıvırıp aayyyy kızzz göörrddööönnmmüüü tipinde konusuyor kendinizi lutfen oldugunuz gıbı dogal bırakın
Cilveli olmasalar giyemezler diye düşünüyorumKiz jartiyerle cilvenin ne alakası var şimdi![]()
Jartıyerı cok severim ben yaCilveli olmasalar giyemezler diye düşünüyorum![]()
Giyinme kusanma jartiyer tarzı şeylerin cilveyle alakası yok. Bu cilve dedikleri şey duruşla kaynaklıCilveli olmasalar giyemezler diye düşünüyorum![]()
Fahriye evden de çok cilveli bir kadın mesela. Bana da erkek arkadaşlarım ve kız arkadaşlarım hep çok cilvelisin der. Hiç farkında olmadan yapıyorum bunu, bir kere şöyle söylemiştim kız arkadaşıma. Ben erkek arkadaşımın yanında nasıl dikkatliysem evde de öyleyim yalnızken tek başımayken salmıyorum, kız gibi davranıyorum demiştim. Bağırarak konuşmuyorum, gülerken dikkatli gülerim içten samimi olur. Gamzelerim yok ama gülüş tonumdan kaynaklı gamzeli kız edası var sende diyenleri çok duydum. Ses tonum hep ayarlıdır ve zaten ince ses tonuna sahibim, mimiklerimi çok iyi kullanırım, reflekslere tepki verirken minik çığlıklar atarım mesela ama size yazarken düşündüm bunları böyle yapıyormuşum dedim. Dudaklarımı iyi kullanırım, inceye yakın dudaklarım var ama Türkan Şoray'ın dudaklarını kullanmasını hayal edin, bir kaç arkadaşım aynı onun gibi kullanıyorsun demişti. Bir de el hareketleri çok önemli bence. Ellerimi iyi kullanıyorum, bakışlarımı derinleştiriyorum. Sanırım her yerde aynı olduğum için bunları yaparken zorlanmayı bırakın, bunlar benim iç güdüsel hareketlerim olmuş farkında olmadan yapıyorum. Yürürken dümdüz yürümüyorum, kırıtarakta değil tabiiki :) Gibi gibi aklıma gelenler bunlar, ama benim doğuştan değil sonradan oldum çocukken kırıtınsı olduğunu düşünmüyorum bunun.