cilve eksikliğim var

aslında tam olarak öyle düşünüyorum sıkılmasından korkuyorum özel değilse neden terkedildiğini söyler misin çünkü bence ilişkiyi ayakta tutan en önemli dinamiklerden biri işve cilve

tatlım bana gelenler hep 2-3 ayda bir sevgili değiştiren tiplerdendi sıkılıyolar istediğim kadar etkiliyim kalpleri yoktu birine bağlanamayan sürekli farklı birilerini isteyenlerdi bende kalbimi kapattım evleniceğim erkeği istiyorum bekliyorum işte

hmm iyi fikir.. ben de bu dertten muzdaribim de başka önerileriniz nelerdir?

niye kasıyosun ki kendini illa herkes cilveli oalcak değil ya
hem seni gerçekten seven bir erkek bulduğunda seni cilve yapmasanda sevecek merak etme
ayrıca her kadının içinde cilve ve ya cilve kırıntıları vardır

anladım canım üzüldüm senin adına

mesele sevgilimin beni cilvesizde sevmesi değil zaten hayatımda kimse yok. sorun benim değişmek istemem... taktikleriniz varsa eğer paylaşın bu sayede bişeyler öğreneyim

evli değilim. sevgili adaylarına yapamıyorum

sevgi adayına cilve nasıl yapılır bilmiyorum.cilve nasıl yapılır onuda bilmiyorum.
hep oldugum gibi davrandım ama eşime email yoluyla çok duygusal yazılar yazmışlığım vardır

Bende hiç cilve yapamam. Romantiğim ama kendi içimde, o bilmez
Aksine benimki acayip romantiktir. Güzel sözler, şiirler falan yazar ama ben pek beceremem
Hatta ilerde abartıp kankaya bağlıcam nerdeyse olayı
Ama ben ona açıkça söyledim ben böyleyim diye.
Her erkek işveyle cilveyle aşık olmaz canım, kendin ol yeter :112:

sanırım çok benziyoruz birkaç arkadaşın dışında taktik veren olmadı belkide burdaki hatunlarda cilve yapmayı bilmiyordur

Çok güldüm yaa Allah da seni güldürsün :)
Benim durum ilginç ben kendime göre cilveli değilim ama eşime göre cilveliyim
Farketmeden mi yapıyorum acaba?:26:

Ama bir kaç cilve taktiği önerebilirim.
Dudaklarını büzerek bişey iste istiyorsan Aşkımmmmmm lütfeeeennnnnnnnnnnnnn hadi hadi hadi
Diyelim ki sana küstü Aman da benim yavruşum küsmüş mü bana aman da aşkısı onu yer yerrr diye gönlünü al

Buluşacaksınız diyelim ne giyeceksin diye sor daha buluşmadan.
Sonra da istek yap şunu giysene bitanemmm o sana çok yakışıyorr

Arada mesajlar at kısa ama işveli..Örnek:

Aşk dolu bakışlarına yandığım...
Tatlı gülüşünü sevdiğim..

gibi gibi gibi..

waaauuuwww gayet güzel taktikler çok sevdim bunları uygulayacağım ama önce bi kobay lazım bana
faat paylaşımlarına devam et lütfen. senden pek çok şey öğrenebilirim :26:

Ben evliyim ama nedense su cilveli olmayi bir turlu cozemedim gitti. Yapim geregi zaten oyle toplum icinde kocamla filan miymiy olmayi sevmiyorum ama basbasayken bile hani gulustugumuz oynastigimiz zamanlar oluyor ama tam cilveliyim diyemem. Bazilarinin dogasinda var mesela bizim yakin arkadaslarimizdan birisi kac yillik evliler hala mesela oturmaya gelseler yada biz gitsek kocacim askimm tatlim hep dibinde oturup elini tutmalar yanagini SIKMALAR, ben hayatta yapamiyorum boyle seyleri yaa herkesin degisik karakteri var iste

waaauuuwww gayet güzel taktikler çok sevdim bunları uygulayacağım ama önce bi kobay lazım bana
faat paylaşımlarına devam et lütfen. senden pek çok şey öğrenebilirim :26:

Yakında bulursun kobayını inşallah
Aklıma geldikçe yazarım :)
Mesela seni aradığında telefonu '' Ayyyyyyysshh beni aşkım mı aramışşşşş'' diye aç
Beğendiğin şarkı sözlerini mesaj olarak yaz ara sıra..

Önerim yeni tanışırken özellikle mesaj sohbetlerinde birbirinizi tanımaya çalışın bu çok zevklidir..
Kendini 3 kelime ile anlat. Beni 3 kelime ile anlat gibi.

Beraber masal yazalım hadi ben başlatıyorum sen devam et sonra yine ben diye sonlandıralım de..
Masalınız olsun..

Kitap mı yazsam ne?

amin teşekkürler güzel fikirler keyifli görünüyorda bakalım ben yapabilecek miyim. üzerimde bi kazmalık bi odunluk varki anlatamam bunları uygulayıp başarılı olursam garnet benim eserim onu ben yarattım diyebilirsin
imzalı kitabını isterim ona göre

Kalbini küt küt attıracak o insanı bulduğunda hepsi kendiliğinden oluverecek.
Kendine inanamayacaksın.. Belki sen taktik verirsin o zaman belli olmaz :)

Kalbini küt küt attıracak o insanı bulduğunda hepsi kendiliğinden oluverecek.
Kendine inanamayacaksın.. Belki sen taktik verirsin o zaman belli olmaz :)

hahhhaaa çok iyiydi bu bir deneme tahtası olsaydı keşke. bu garip bi benzetme oldu farkındayım ama durumumla ilgili öncesi ve sonrası olarak iyi bir analiz yapma şansım olurdu. gelişmelere falan bakardım

hahhhaaa çok iyiydi bu bir deneme tahtası olsaydı keşke. bu garip bi benzetme oldu farkındayım ama durumumla ilgili öncesi ve sonrası olarak iyi bir analiz yapma şansım olurdu. gelişmelere falan bakardım

O iş deneme tahtasıyla olmaz yapmacık olur.
Diyorum ya o kişi karşına çıktığında kendiliğinden oluverecek.

Sabah uyandığında onun günaydın mesajını arayacak gözlerin.
Yemek yerken sofrada telefonuna bakıp aptal aptal güleceksin.
Evdekiler kafayı yedi bu diye alay edecek :)

Çevrendekilere karşı daha güler yüzlü daha kıpır kıpır olacaksın.
Ne sendeki bu coşku hayırdır diye soranlara yüzün kızaracak.

İştahın kaçıp da en sevdiğin böreklere anlamsız anlamsız baktığında
onunla kavga ettiğini anlayacaklar..
Barışmak için yollar düşüneceksin.

Haklı olmak önemsiz olacak. Haklıyken bile sen adım atacaksın.
ve bu sana ezik ve gurursuz gibi hissettirmeyecek.

Bir erkek için gözyaşı döküyor diye salak dediğin kızları anlamaya başlayacaksın.. :)
Sevgilisine karşı çocuk gibi şımarıklık eden kızlar da sempatik gelecek.
Hatta sen de yapacaksın :)

Aşk öyle bir şey...

süper tespitler bu mor kısmı istemiyorum kesinlikle yapmam kırmızı kısımda ise tam olarak aklımı okumuşsun harikasın

arkadaşlar başlıktan da anlayacağınız üzere cilve yapamıyorum. üzerimde bi odunluk var ki evlerden ırak neden bilmiyorum ama kasılıyorum. var mı önerisi olan? taktiklerinizi benden esirgemeyin

giyimin nasıl onu merak ettim çünkü henüz biri yok sanırım erkeklerin ilk dikkatini çeken şık giyim ve yürüyüştür giyim derken öle açıklaktan bahsetmiyorum şık giyimden sonra senin içinde olmayan birşeyi yapman seni yapaylaştırır komik duruma düşürür ayrıca çok cilveli olanlar sadece kısa ilişkiler için tercih edilir evlilik için daha oturaklı insanlar tercih edilir ki bu kişi karşına çıktığındada ne kadar odun olursan ol cilve yaparsın zaten üzülme sana tavsiyem sadece kendin ol doğal yani herkes cilveyle bulmuyor aşk böcüğünü

Kesinlikle yapmam dediğin neleri yapacaksın
Aşık olduktan sonra görüşelim

korkmaya başladım

aşk böcüğü sevdim bunu :) giyim tarzım yerine uygun giyinirim o konuda sıkıntım yok. kız ve erkek arkadaşlarım tarzımı beğenir. ortam kaldırıyorsa dekoltede severim... cilvenin ilişkilerde önemli bir dinamik olduğunu düşünüyorum. şu bir kaç yılda evlenmek gibi bir planım yok ama yalnızlıktan çok sıkıldım bakışmalar vs bunlar oluyor ama devamı gelmiyor sanırım insanlara yanlış mesaj veriyorum

Bende cilveli değilim, telefonda konuşurken bile öyle aşkım canım çok fazla diyemiyorum, hele de yalnız değilsem o konuşma gayet resmi oluyor. Kalabalık ortamlarda daha da vasat, sevgili değilmiş gibiyiz. Kardeşimin sevgilisiyle ilişkilerini görünce sen bana 7 senedir 1 kere bile böyle davranmadın diye inceden sitem etti. Zorlayım kendimi kırayım kabuğumu dedim, o zaman da komik oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…