• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cilve eksikliğim var

İş çıkışıma geldi beni almaya.Arabaya bindim ,sarıldık.Gidiyoruz.Konuşma aynen şu şekilde geçti :D
Ben : Güreşemiyoruz aşkım ( Bakıyo yüzüme sırıta sırıta :D )
Aşk: Güreşemiyor muyuz ?
Ben : Aklın nerde aşkım ne güreşi, görüşemiyoruz :D ( Muzip bi gülümsemeyle )
Aşk: Güreşemiyoruz dedin aşkım
Ben: He ben ne söylediğimi bilmiyorum yanii ( Saçlarımı yana atıp süzülen bi bakışla)
Aşk: Biliyorsun aşkım tamam ben öyle anladım:D
Ben : Sanki sevişemiyoruz dedim,sanki hergün güreşiyoruz güreş nerden çıktıysa sanki :D ( Ama bi yandan tabi elim de elinde o sıra kırmızı ışık yandı durduk :D Öpecek biliyorum ama oyalıyorum :D Tam yeşil ışığa yakın yaklaştım öpücek sandı :D
Ben : Aaa bak gördün mü ışık yandı hadi gidelim sevgilimmm :D
Aşk: Çok fenasın sen bilmiyorum napıcam seninle :D
Ben : Neler yapılabilirse onları yapabilirsin sevgilim :D
Aşk: SAhi mi ? ( Dişlerini saymak mümkün)
Ben : Açıklama yazısı buraya kadar devamı evlendikten sonra aşkımm
Aşk: Hep de en heyecanlı yerinde aşkım ama ya !!! ( Surat asılır )
Ben : (yaklaşıp fısıltıyla) daha ne heyecanlar yaşayacağız :D Söz veriyorum... Ama şimdi uslu bi çocuk olmazsan şirinleri göremezsin :D
Aşk : (dayanamaz yine güler )
Başımın tacı sultanım :D

Yani hem istiyorum aslındaa ,istemesini sağlıyorum sonra erteliyorum durumuna deniyor sanırım :D

İş çıkışıma geldi beni almaya.Arabaya bindim ,sarıldık.Gidiyoruz.Konuşma aynen şu şekilde geçti :D
Ben : Güreşemiyoruz aşkım ( Bakıyo yüzüme sırıta sırıta :D )
Aşk: Güreşemiyor muyuz ?
Ben : Aklın nerde aşkım ne güreşi, görüşemiyoruz :D ( Muzip bi gülümsemeyle )
Aşk: Güreşemiyoruz dedin aşkım
Ben: He ben ne söylediğimi bilmiyorum yanii ( Saçlarımı yana atıp süzülen bi bakışla)
Aşk: Biliyorsun aşkım tamam ben öyle anladım:D
Ben : Sanki sevişemiyoruz dedim,sanki hergün güreşiyoruz güreş nerden çıktıysa sanki :D ( Ama bi yandan tabi elim de elinde o sıra kırmızı ışık yandı durduk :D Öpecek biliyorum ama oyalıyorum :D Tam yeşil ışığa yakın yaklaştım öpücek sandı :D
Ben : Aaa bak gördün mü ışık yandı hadi gidelim sevgilimmm :D
Aşk: Çok fenasın sen bilmiyorum napıcam seninle :D
Ben : Neler yapılabilirse onları yapabilirsin sevgilim :D
Aşk: SAhi mi ? ( Dişlerini saymak mümkün)
Ben : Açıklama yazısı buraya kadar devamı evlendikten sonra aşkımm
Aşk: Hep de en heyecanlı yerinde aşkım ama ya !!! ( Surat asılır )
Ben : (yaklaşıp fısıltıyla) daha ne heyecanlar yaşayacağız :D Söz veriyorum... Ama şimdi uslu bi çocuk olmazsan şirinleri göremezsin :D
Aşk : (dayanamaz yine güler )
Başımın tacı sultanım :D

Yani hem istiyorum aslındaa ,istemesini sağlıyorum sonra erteliyorum durumuna deniyor sanırım :D

hahhaaa iyiki çocuğun dikkati dağılmamış da kaza yapmamışsınız :nazar: sizi de tebrik ediyorum :KK50:

Back
X