Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ders verecek kadar bilgili olanı yoktur belki aramızda.
canım inan ne olduğunu bende bilmiyorumki. aslında bence kibar konuşmak. ama ben bazı harfleri uzatıyorum kırırttığımı cilveli olduğumu söylüyorlar ama özel bişey değilşki. benim konuşma şeklim bu..
Aynen paylaşın da şu garibana da bir faydası dokunur belki.![]()
cilve kişinin karakteriyle ilgilidir içten gelir
ama istersen cilveli kk hatunları diye topicler vardı bi ara onları oku istersen![]()
canım bence cilve doğuştan gelen bişisonradan kazanılır mı bilmem ama denemekte fayda var...ha bide cilve yapayım derken sakın küçük kız çocukları gibi davranma erkeklerin geneli bundan nefret eder
![]()
Hiç bilmediğim işler =))
Asker arkadaşım diyor bazen bana =))
Ama bazen, yakalıyoruz birbirimizi, içinde dişi bir ilahe var diyor, sadece bakıyorum. Ne bir söz ne bir davranış.
Benim ki sulu şeyleri sevmez zaten, amanda aşkısı falan çok basit geliyor ona, etrafta duyduğu zaman bile komik diyor. Arkadaşlarımızla birlikteyken falan kadınlar bazen ne kadar basit oluyor diyor. İkimizde fazlaca ağır olduğumuz için çok işveli olma ihtiyacı da doğmuyor. Sadece küs olduğumuz zaman, barışmak için başımı eğip çenesine yaslıyorum oda yetiyor =))
gariban?? burada derdimi paylaştım sadece. üslubunuz hiç hoşuma gitmedi. teşekkürler
Ama ben onu kendime dedim yaa..![]()
şu gariban dediğiniz için ben onu üzerime alındımkusura bakmayın lütfen :26::26:
aslında tam olarak öyle düşünüyorum sıkılmasından korkuyorumözel değilse neden terkedildiğini söyler misin çünkü bence ilişkiyi ayakta tutan en önemli dinamiklerden biri işve cilve
![]()
ilişkiyi ayakta tutan en önemli şey şaşırtmak aslında birgün cilveli birgün kuru odun gibi olursan eşinin ya da sevgilinin daha çok ilgisini çekersin, cilve kadında çok önemli bir süstür ama genel anlamda herkese karşı cilveli olan kadınları ben kendimce hoş bulmuyorum, ben eşime karşı cilveliyim sadece beni dışardan görenler eminim duvar gibi sert ya da soğuk görebilirler ama eşim bilir içimdeki kıpırtıları tabi her zaman değil zaman zaman bir de tabi eşime aşık olduğum için doğaçlama oluyor bazı edalar, önce aşk lazım gerisi kendiliğinden gelirhem cilveli olmazsam kaybederim gibi bir düşünceye kapılma dur bakalım evleneceğin adam cilveden anlıcak inceliğe sahip olacak mı ? hıı bunların hepsine tmm yinede bilgi isterim diyorsan genelde ortam içinde cilveli kadın hafif kısık ses tonu ile konuşan yandan yandan bakan güler yüzlü bol kahkahalı otururken bacak bacak üstüne atan kadın tipidir ( tabi bu daha da açılabilir) ama dediğim gibi ben sadece eşimin yanında böyle olmayı tercih ediyorum, evlenmeden öncede eşime az cilve yapmadım hani... cilve yaptıuğın kişiyle arandaki mesafeye göre ( yani sevgili adayı mı sevgili mi eş mi ? ) kelimelerini ayarlaman bile seni çok cilveli bir hatun yapabilir azıcık alttan alttan pohpohlarsan erkeği tatlı tatlı gülersen tamamdır işte :))
Siz yapmayin tabi boyle seyler tavsiye vermiyorum yaptigimi soyluyorum.... ben benimkinin poposuna hic beklemedigi anda saplak atiyorum)) Hahaa noldugunu anlamiyor. Kiz arkadasim nasilsin sana cicek bocek aliyim mi sarisin dedim bugun mesela... kizlar narin olur hesabi ben odiycm diyorum... yani cok takilirim ben cok suslu benimki ondan takiliyorum.
Ama genelde cilve kisilikle alakali ben komik
Bir insanimdir cilveyi takilarak yaparim veya saka yollu.ama istemiyorsan yapmak zorunda degilsin zorlama bence
Ben genelde sarisin.... ay seni yerim ay ay ay cok guzelsin diyip yanagini sikarim oyle bakakalir yazik sasirmis sen yamyam misin diyo ; d
Bende de doğuştan cilve eksikliği var. Çok beğendiğim birisinin bile gözlerinin içine bakıp gülemiyorum. İltifat aldığımda bile bir tuhaf olup sabit bir noktaya bakıyorum. Kahkaha atayım derken de çok yapmacık oluyorum.
Ya sormaaa... ikimizde 28; e gircez. Kazik kadar olmusuz... ama cok takiliyorum cok suslu... gecenlerde foto cekilcektik ay sacim kotu cekilemiycem ben dedi)) iki saat kendine bakar aynada suslenir ... alisverise gitsek benim aldigim kadar kiyafet aliyo... o yuzden kiz arkadasimsin diyorum. Spor yapar, solaryuma gidicem senle der anlamadim adam bana degilde kendine asik sanirsam... elime koz vermesin o da ben catlarim birsey demezsem
şişşştt saffeeeett...
Ne var gız emineeee...
Heeççç...
Saffeeeeettt...
Emineeeee...
gibi... ::)
He buldum seni ham yaparim diyceksin))
Cilve bana ahlaksızlık gibi geliyor utangaç ve çekingen,gururlu bir kız yapamaz gibime geliyor yaparsa kendini hafif hissetme duygusuna kapılabilir...