cilve naz işleri ☺

Cilve naz mi ????? :)
Onlarin sayesinde su an vajinamda dikisler cayir cayir yaniyor
memelerimde yara
ve uykusuzum....
cektigim dogum da cabasi
bir gunde kendimi farkli bir dunyanin icinde buldum :)

Aman kalsin daha yapmam cilve naz hiihh

Konu vajinismus olması değil ki. Nasıl daha cilveli olurum diye sormuş. Zaten tedavi oluyormuşş...

O cilvesi naz işi tamamiyle erkek te bitiyor emin ol nitekim ben odun denilecek biriydim ama değiştim nasıl değiştim nisanlim sayesinde ama bana Cilveli ol falan demedi o simardikca yanımda zamanla bana da bişeyler oldu. Öyle olman icin sana o rahatlığı vermesi lazım önce

Nur icinde yatsin rahmetli Kemal Sunali aklima getirdiniz yaa saolun..
"Yapma kiz bak fena oluyom yapmasana"

Az once de azcik nostalji olsun diye birazcik izliyim dedim, aynen repligi yaziyorum..
"Eminee, sen essekten daha guzelsin"

Bence burda kilit nokta bol bol romantik film bakmak. Kocanla degil tek basina.
En romantik filmlerin ardindan " ah keske evli olsam sevdgim adam olsada.." diye dertleniyorum. Sahnelerde omurluk asklar, opmeler felan gorunce ben ekranin diger ucundam bi gulumsuyorum, ask nasl guzel bisy diye. O sahnelerde " ben kabayim anlamam o islerden" dedigimi dusunsene kadinin. O zmn adi zaten romantik film olmazdi. Siz romantiklikten rahatsizsaniz sozum yok. Ama ozmn kocandanda romantiklik beklemiyceksin.Ben erkek olsam bende istemem donuk cilvesiz bi kadin. Yapmacik dedigin nedirki. Bence bi kac denemeden sonra kocanin ne kadar begendigini gordugunde benimsiyceksin bile. Ve sende mutlu olucaksin. Olaya " ben dugunlerde oynamayi beceremem yaa, niye beni ayaga kaldirdiniz" diyen ozge kizimiz gibi pistte bi saga bi sola silkelenip silah dayanmis gibi bakmiycaksin.
" benim o cilveli kadinlardan neyim eksik, tabikide yaparim" diyip istiyceksin gercekten cilveli nazi.

Hiç cilveli gelmedi bu yazdıklarınız bana.
Demekki cilve de kişiye göre değişiyo.

Romantizmle cilve aynı şey değil.

Evlenince de öyle devam eder inşallah.
Sevgiliykenki cilvelerime şimdi ikimiz de gülüyoz eşimle çünkü.
Benim yapımda var bu
Mesela bazı kadın yapsa da olmaz yakışmaz .
Duramam ona dokunmadan , güzel sözler söylemeden vs .
İnşallah tabi .

Her erkeğin cilve anlayışı farklı.
Benimkine göre cilve:
Gülümseme,
Kıpır kıpır olmak (ayarını kaçırmadan)
Yakınlaşıp kaçma arası biyerde gidip gelmek (özellikle cinsellikte),
Gözlerinle sevmek (dokunsal ya da sözel değil, bakışlarla ruhu okşamak),
Zarif hareketler ( mesela ütü yaparken kumaşı zarifçe düzeltmek bile buna girebilir),
Yakışanı giymek (abartı açıklık ve makyajdan kaçınmak),
Kendinle barışık olmak,
Muziplik yapmak.....
Vs vs...
Yani herkes kendi eşinin dilinden en iyi kendi anlar.
Bunun sabit bi reçetesi yok.

Bi diğer noktaysa;
Cilve tek taraflı olmaz.
Eşinden hiç adım görmeyen bi kadın cilvede zorlanır.
Adam da naz yapılacak kıvamda olmalı.
Hödüklük yaparsa insanın içinden cilve milve gelmez.
Ha enerjisi yüksek bi kadın o şartlarda da cilve yapabilir.
Ama ben o grupta değilim.
Eşşeklik yapana duvar olurum.
Hak ederse de benden cilvelisi yoktur.

Calisirken gecim derdi ile mumkun mu her aksam bunlari yapmak?
Ya bizimde stresli bir isimiz varsa?
Hep onlari mi memnun etmemiz gerek?
Tel olcut bu mudur yani?
Oncelikle ben soruyu soran bayana cevap verdim ve buna yuzlerce cevap yazan insan var kirmizi giyin yanina yaklas oryantal yap striptiz yap gibi . Bi benim yazdigimmi gozunuze batti. ki benim dedigim ekstra birsey degil bi gulumseme icin ozel bir caba sarf etmeniz gerekmiyor. Cok ozel ekstra seyler yazmadim caslisan bir bayanda olsaniz yemek hazirlaniyordur evinizde degilmi ha iste o yemegi guleryuzle yeyin dedim. Kocaniz isten gelince striptiz yaparak kapiyi acin demedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…