Şimdi diyelim cilve yaptın ama o cilvenin sonu yatakta bitiyor. Haliyle önce vajinismus u yen sonra cilve gelirHem disari kaymasn diye hem neden esimin sevdigi seyleri biliyosam ndem ona uymaya calsmayaym ki.o bana bu konuda bi israr baski yapmiyo ama ben istyrm yani..
Burgas.Sen?Aa neresindensin canim:)
Kircaali canım :)Burgas.Sen?
Ben baya baya cilveliyim sevgilime karşı da şimdi benim yapım böyle olduğu için kendimi farkedemiyorum fazla :))
Mesela neler yapıyorum düşüneyim
Oryantel çok iyi oynarım mesela o da bayılır , içi gider kalça falan sallarken ay utandım şimdi
Mesela konuşmalarımı da çok sever bazen küçük kız gibi kelimeler söylüyorum çok sevimli oluyosun hep öyle de diyo
Mesaj yazarım böyle aşk , seks dolu falan
Sürekli yılışırım ya öperim ya ısırırım ya saçlarını severim . Hep birbirimizin üstünde ellerimiz
Utanarak söylüyorum ama sevişme anlarında konuşurum mesela böyle şehvetli şekilde kulağına doğru falan .
Ay bunlar geldi aklıma belki dahası vardır ama sevgilime sormam lazım
Romantizmle cilve aynı şey değil.Bence burda kilit nokta bol bol romantik film bakmak. Kocanla degil tek basina.
En romantik filmlerin ardindan " ah keske evli olsam sevdgim adam olsada.." diye dertleniyorum. Sahnelerde omurluk asklar, opmeler felan gorunce ben ekranin diger ucundam bi gulumsuyorum, ask nasl guzel bisy diye. O sahnelerde " ben kabayim anlamam o islerden" dedigimi dusunsene kadinin. O zmn adi zaten romantik film olmazdi. Siz romantiklikten rahatsizsaniz sozum yok. Ama ozmn kocandanda romantiklik beklemiyceksin.Ben erkek olsam bende istemem donuk cilvesiz bi kadin. Yapmacik dedigin nedirki. Bence bi kac denemeden sonra kocanin ne kadar begendigini gordugunde benimsiyceksin bile. Ve sende mutlu olucaksin. Olaya " ben dugunlerde oynamayi beceremem yaa, niye beni ayaga kaldirdiniz" diyen ozge kizimiz gibi pistte bi saga bi sola silkelenip silah dayanmis gibi bakmiycaksin.
" benim o cilveli kadinlardan neyim eksik, tabikide yaparim" diyip istiyceksin gercekten cilveli nazi.
Sevgilime baya baya cilveli geliyoHiç cilveli gelmedi bu yazdıklarınız bana.
Demekki cilve de kişiye göre değişiyo.
Sevgilime baya baya cilveli geliyo
Benim yapımda var buEvlenince de öyle devam eder inşallah.
Sevgiliykenki cilvelerime şimdi ikimiz de gülüyoz eşimle çünkü.
Calisirken gecim derdi ile mumkun mu her aksam bunlari yapmak?
Ya bizimde stresli bir isimiz varsa?
Hep onlari mi memnun etmemiz gerek?
Tel olcut bu mudur yani?[/QUO
Oncelikle ben soruyu soran bayana cevap verdim ve buna yuzlerce cevap yazan insan var kirmizi giyin yanina yaklas oryantal yap striptiz yap gibi . Bi benim yazdigimmi gozunuze batti. ki benim dedigim ekstra birsey degil bi gulumseme icin ozel bir caba sarf etmeniz gerekmiyor. Cok ozel ekstra seyler yazmadim caslisan bir bayanda olsaniz yemek hazirlaniyordur evinizde degilmi ha iste o yemegi guleryuzle yeyin dedim. Kocaniz isten gelince striptiz yaparak kapiyi acin demedim.
Oncelikle ben soruyu soran bayana cevap verdim ve buna yuzlerce cevap yazan insan var kirmizi giyin yanina yaklas oryantal yap striptiz yap gibi . Bi benim yazdigimmi gozunuze batti. ki benim dedigim ekstra birsey degil bi gulumseme icin ozel bir caba sarf etmeniz gerekmiyor. Cok ozel ekstra seyler yazmadim caslisan bir bayanda olsaniz yemek hazirlaniyordur evinizde degilmi ha iste o yemegi guleryuzle yeyin dedim. Kocaniz isten gelince striptiz yaparak kapiyi acin demedim.Calisirken gecim derdi ile mumkun mu her aksam bunlari yapmak?
Ya bizimde stresli bir isimiz varsa?
Hep onlari mi memnun etmemiz gerek?
Tel olcut bu mudur yani?
Romantizmle cilve aynı şey değil.
Maykay, ne dusunceyle cocuk yap tavsiyesinde bulundun anlamadim. Kadin vajinusmus ve daha 4aylik evli. Su durumda cocuk mantikli bir oneri mi? Arti cilveyle cocugun ne alakasi var. Yine devrelerimi yaktin bacim. Bir ilgincsin.Cocuk yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?