Ben baya baya cilveliyim sevgilime karşı da şimdi benim yapım böyle olduğu için kendimi farkedemiyorum fazla :))
Mesela neler yapıyorum düşüneyim
Oryantel çok iyi oynarım mesela o da bayılır , içi gider kalça falan sallarken ay utandım şimdi
Mesela konuşmalarımı da çok sever bazen küçük kız gibi kelimeler söylüyorum çok sevimli oluyosun hep öyle de diyo
Mesaj yazarım böyle aşk , seks dolu falan
Sürekli yılışırım ya öperim ya ısırırım ya saçlarını severim . Hep birbirimizin üstünde ellerimiz
Utanarak söylüyorum ama sevişme anlarında konuşurum mesela böyle şehvetli şekilde kulağına doğru falan .
Ay bunlar geldi aklıma belki dahası vardır ama sevgilime sormam lazım
Yavrum eğer içinden gelmiyorsa cilveye gerek yok, yatakta iyi oldun mu kocandan mutlu erkek olmaz, o da işve naz çok aramaz zaten sora.
O yüzden sen hastalığını yen, sora aman sabahlar olmasın :)
Bizim milletimz ahh bizim bu hemen muhalefet olmayi seven milletimiz,eşimle aramdaki bagi kuvvetlendrmek istememin neresi zarar.hem sevismiyoruz demedimki nden oyle demisim.gibi atarli giderler cevaplar geliyor hemen..meseleyi anlamayanlar yada anlamak istemwyenler icin ozetliyorm.esimle.gorucu usulu evlendm.ama aramz gayet iyi.bwn vajimusmus olsgmdan dolayi iliski olmuyor bende bu olay biraz ozguvem yarattigi icin daha cok dikmat ediyorm esimin sevdiği swyleei yapmaya insanim evliligi icin ugrasmasi mi cehalet eyy bana cahil diyem ama asil kendi cahil olan insan ☺ayrica.basta da dedim zaten ben oyle olmak istyrm.diye niue adam beni begenmiyo demisim gibi sanki oylesini alayms diyosunz..eyy sizi gidk yorum.yapmak icim yorum yapan meseleyi anlamk icin ugrasmayan cok bilms insanlar ☺☺
Güzel yorumİcraat başarısızsa cilve balon
Yaaa neden hiç görmemiş gibi dansöze bakıyor erkekler sanıyorsun? Ortantal yapan kalça kıvıran bir kadını izlemek kadar güzel bir şey yoktur...Evde direk varsa pole dance da yapabilirsiniz eşinize...
ya Oylede bende bayilirim oryantal oynayana ben hic yapamam bide esim benim yüzümü görse ona bile sukretsin bosver o dansi mansi cok bekleye dursunAaaaa bayılırlar dansa benimkine ilk dans ettiğimde bi kere daha aşık oldum yemin ederim demişti
Başlarda bende utanıyordum komik olur diye ama olmuyormuş :))))
derya ne burcusun çok değişkensin mrak ettim aslında tahminim var amaCilveli bi arkadaş edin ya da iş yerinden rol model seç kemdine.gözlemle ve aynılarını uygulamaya çalış.ya da erkeklerin çok beğendiği bir kadını gözlemle ve taklit et
Calisirken gecim derdi ile mumkun mu her aksam bunlari yapmak?Illa isveli cilveli olmaniz gerekmiyor mesela benim esimin bayagi stresli bi isi var esim eve geldiginde guleryuzle karsiliyorum bana diyorki senin yuzunu gorunce tum yorgunlugum geciyor. Tabi bakimlida olmak lazim ben evde tekken bile hafif bi pudra ruj goz kalemi falan surerim esimide dogal olarak oyle karsilamis oluyorum e yemekten sonra kahvesinide yapip getirdimmi ohh karim benim diyor. Yani isveli cilveli olmak illa belirli kaliplara uymak onemli degil onemli olan esinizin evdeki zamanini huzurlu gecirmesi.
Ay Allah iyiligini versin gece gece nasıl güldüm: )Ben de odun gibiyimdir, cilve nazı hiç beceremem. Bunun güzellikle, gençlikle alakası yok:) karakterle alakası var herhalde.
Ben saten geceliklerle odun gibi kalkarım, kv paçalı çamaşırıyla kırıta kırıta şarkı söyleyerek çıkar odadan:)))))
Konuyu çok saçma buldum eşiniz Madem öyle nazlı cilveli biriyle evlenseydi böyle olduğunu baştan anlamadı mıMrb arkadaslar, durumu şöyle anlataym size,ben eşimle gorucu usulu evlendm 4 aylk evliyim.benim.esim biraz cilveli nazli insanlardan hoslaniyo,yani isin dogrusu oyle olmami istiyor.bende pek beceremiyorm o isleri,nasil cilve naz yaplr bilemiyorm komik geliyo yani yapmack gekiyo biraz.esim disardan bakildgnda gercekten fizik olarak begebilcek biri yakisikli yani, etrafnda evlwnmeden once de simdi de onu begenen bakan insalnlar oluyo farkediyrm da evli olmasina ragmen,bende cirkin biri degilim benim de fiziksel ozelliklerim gayet iyi ama esimin istedigi seylerj tahmin ediyorm oyle olmak istyrm..isin daha vahim.kismi ben vajinusmusum yani esimle iliskiye giremiyorm.tedavi goruyorm bu konuda..meseleye doncek olursak ortada boyle bi sorun oldugu icin esimi kendime baglamak istyrm biraz..aramz iyi esim gozu disarda biri degil ama onun istedigi gibi olmak istyrm bende gozu dsarilaera kaymasn diye bana bi akil.. ,☺
Biz de hemşeriyizAynen sende öylesin demek
Neler yapıyorsun biraz anlatta belki benim de yapmadığım şeyler vardır hemşerim
Kadın fıtratı gereği süslenmeye püslenmeye yatkındır. Bunu daha küçük yaşta bile görebiliriz. Cilveli işveli olmak demek sonu hep yatakta bitecek şeyler yapmak demek değil ki.
Belki sözlük karşılığı o olabilir bilemiyorum bakmadım ama konu sahibinin o kelimeleri kullanarak ne demek istediğini anlıyorum enazından.
Ayrıca sen kendin gibi ol sevecekse öyle sevsin. Bunları yapmayınca gözü dışarı kayacaksa ne beklenir ondan tarzı yaklaşımları anlayamıyorum gerçekten.
Sen sevdiğin, hayatının merkezine koyduğun, sevildiğin ilgi alaka gördüğün insanı mutlu etmek için hiç çaba sarfetmiyor musun? Kocanın beğenmediğin huyu yok mu düzeltmesi için hiç mi uyarmadın? Ya da o seni hiç mi uyarmadı?
Hayır dersen bende sana hadi canım derim. İnanmam. İnanamam.
Uyarsa da ben böyleyim beni kabul edeceksen böyle kabul et dediğinde herşey süt liman oldu kapandı değil mi? Yersen...
Hepimz mor fularlarımız taktık ne güzel eleştiriyorz.
Çoğu arkadaşın dediği gibi cilve naz biraz karakter işidir. Eğer o karakter yoksa sürekli cilveli olacağım diye uygulanan taktikler eğreti durur.
Psikologlardan dinlediğim tecrübelerden gördüğüm kadarıyla erkeği mutlu etmek için güler yüz en önemlisi.
Eve gelince güler yüzle karşıla.
Yemeğini yemeden önce hiçbir sıkıntılı durumdan bahsetme.
Evin içinde de giyimine süsüne püsüne dikkat et.
Ufak da olsa ona çayın yanına ikramlar hazrla çerez merez bişyler.
Bir isteğin varsa yapılması gereken birşy varsa sadece 1 konudan bahset .
Üstüste 3 5 konuyu konuşursan biyerden snrasını dinlemez.ertesi gün başka konudan bahset.
Uzun cümleler kurma ses tonun çok yüksek olmasın.
Ha bu yazdıklarım da biliyorum ki senin soruna cevap değil çünkü ben de cilveli işveli bir karakterde değilim. Yazmak istedim yine de.
Şimdi diyecekler ki e niye hep biz yapıyoruz bunları e canım sen kadınsın süs en çok sana yakışır sürekli gülümsedin mi yüzünde güller açar gözlerin güler. Nasıl güzel görünürsün.
Kaç erkekten okudum en güzel kadını güzel gülen güler yüzlü kadınlardır diye.
Kocan mutlu olursa o da seni mutlu edecektir zaten. İyi bir insansa seni seviyorsa karşılıklı özveriler olur mutlaka.
Cilveli işveli seviyorsa öyle evlenseymiş diyen arkadaşlar eminim her istediği kriterdeki erkekle evlenmişlerdir.
Ne istediğini bilen insanlar sonuçta seçerken seçeneklerin hepsinin tik li olması önemli!?
Aa neresindensin canim:)Biz de hemşeriyiz
BenBen baya baya cilveliyim sevgilime karşı da şimdi benim yapım böyle olduğu için kendimi farkedemiyorum fazla :))
Oryantel çok iyi oynarım mesela o da bayılır , içi gider kalça falan sallarken ay utandım şimdi
Mesela konuşmalarımı da çok sever bazen küçük kız gibi kelimeler söylüyorum çok sevimli oluyosun hep öyle de diyo
Sürekli yılışırım ya öperim ya ısırırım ya saçlarını severim . Hep birbirimizin üstünde ellerimiz
Utanarak söylüyorum ama sevişme anlarında konuşurum mesela böyle şehvetli şekilde kulağına doğru falan .
Ben baya baya cilveliyim sevgilime karşı da şimdi benim yapım böyle olduğu için kendimi farkedemiyorum fazla :))
Cilveli nazlı ol mu diyor size
Görücü usulü evlenmişsiniz evlenmeden öncesini onu beğenenleri kendi mi anlatıyor
Bu kocanıza bakanları nasıl farkediyorsunuz
Dışarı gittiğinizde gözünüz kadınların üstünde mi kocamamı bakıyorlar diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?