Cilve nedir ne değildir???

bu bana kötü gelmedi :)
bana böyle dense hoşuma gider, gülerim. peki efendim der devam ederim yani

hoş bence ya, bilemedim :)

Canım bana da eşim böyle dese benim hoşuma giderdi gerçekten.
Ama bende @shcancan gibiyim ve bende rahatsızım.
Yani biz kadınlardan cilveli olmamız bekleniyor hani ''kadın dediğin cilveli olur'' derler ya hep.
Belki de bu kalıba uymak zorunda hissediyorum kendimi bilmiyorum ki..

isteyip istememe arası varya cilve o bence frikik gibi bişey cilve

Burdan anladigim su demekki aslinda biza yapilmasini istedigimiz seyleri biz yapiyoruz :)) evet sende bendensin, peki esin nasil karsiliyor bu durumu ? Benim bitanecik Kocacim gülüyor bazen, iyi mi kotu mu bilmiyorum. Ama hosuna gidiyor yani. Sadece benim icin garip bi hal aliyor gibi. Cilvesizlik bende yetersizlik hissi veriyor bazen, kadinsi yönlerimi de ortaya cikarmak isterim. Su var, normalde hic oyle kaba degilim :/

Canım benim eşim şikayetçi değil kesinlikle.
Ben rahatsız oluyorum senin gibi yetersiz hissediyorum aynen.
Bence biz kadın olmaktan utanıyoruz yani kadınlıkla ilgili yanlış kodlar var bilinçaltımızda yatan. İşte bunlar tam bir kadın gibi davranmamızı engelliyor.

Yaa. Neler oldu neler. Konu acicam aksam, bugun annemlerle temizlik yapicaz, biraz düze cikayim anlaticam . bu konu basligindan takibe devam et ) hala etkisini yasiyorum ve inanilmaz mutluyum ) TESEKKURLER KADİNLAR KULÜBÜ

Yaa. Neler oldu neler. Konu acicam aksam, bugun annemlerle temizlik yapicaz, biraz düze cikayim anlaticam . bu konu basligindan takibe devam et ) hala etkisini yasiyorum ve inanilmaz mutluyum ) TESEKKURLER KADİNLAR KULÜBÜ
Hayırdır inşallah gece değişik mi geçti kız bekliyorum sabırsızlıkla önerilerini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…