bu bana kötü gelmedi :)
bana böyle dense hoşuma gider, gülerim. peki efendim der devam ederim yani
hoş bence ya, bilemedim :)
Biz cilveli oldukta ne oldu, boşver aynen devam et
Ya şöyle, tv de izledigimiz incelikten kopacak kadinlar gibi zaten olamam ben :) ama dedigin dusundurdu beni. Normalde kesinlikle daminant falan degilimdir. O ne derse o olur. Ben boyle gordum ,erkegin ustune laf edilmez. Ama olay tensel herhangi bi konu oldugunda resmen seyim yani. İste cilvesiz. Kaba. Normal de yani gunluk hayatimizda aksine cok kibar bi hatunumdur. Ama neden boyle oluyor anlayamiyorum. :/Cilvesiz bir insan olmakla birlikte dominant hareketler de bazen erkeklerin ilgisini cekebiliyor diye duyuyoruz.
Bence esinizin size karsi tutumuna bakin.
önemli olan aranızdaki sevgi ve güven.. bir ömür icin bu ikisi temel, cinsellik yanindaki müthüslu eglencesiz oyleyseniz cilve üzerinizde hos durmaz zaten.
Bazi kadinlar cay icerken bile cilve akar ellerinden dudaklarindan..
Taklit olanlarda da hos durmaz
Canim normalde zaten Kocacım diye hitap ediyorum romantik ve asiri duygusal bi insanim. Yani beni disardan goren gayet kibar, nazik eşine saygili ve aşırı sevgiliyim . Ama iste konu sevşme vs olunca gidiyor şirin Hülya yerine başka birsey geliyor!! Bu konuda taktik istedim.kocacım falan dıye guzel kelımeler soyle bırazda narın hareketler yap al ıste sana cilve :)
Yoksa ayni misin sende , gel buyur, hos geldin :)kelin ilacı olsaaa..
Gır gır sanaydi :)Yat ulan ağşa küpek deseydin daha hoşuna giderdi
1bucuk senedir evliyiz cicegi burnundayiz henuz. Bakalim zamanla ne olacak eglenceli yorgan alti maceramiz :)) ama isigi kapatmak olmaz bence. O isik acik kalsin, gozlerinin icini gormelisin, hem savunmasiz hemde tatlievlendikten 5-10 yıl sonraki durumlar bunlar. bende ışığı kapatta yat diyorum mesela.
Güzelsin alımlısın ama her zamanki halinMİŞ,farkında değilMİŞsin gibi gibi gibiSon yazdigini hic anlamadim ya :) neyin mış yapma sanati bu ? Bu arada oyle kurdele sim falan yok ya onlari yapamam ben :/
Aaa eveettt, bak bu guzelmis. Ukala tarzinda gibi mi ?Güzelsin alımlısın ama her zamanki halinMİŞ,farkında değilMİŞsin gibi gibi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?