Cilve sonradan öğrenilebilir mi?

İyimiş valla dün ben odunuma dedim çok odunsun aşkım sana hiç cilve yapılmıyor diye. Gözleri fal taşı gibi açıldı ne yani başkalarına mı yapıyosun dedi. Bende gerektiğinde yapabilirim bundan sonra kendine çeki düzen vermszsen dedim bakış atarak. bence şuan gayet cilvelisin dedi. Öptü.

Diger bi konu actim canim ciddi anlamda rahatsizim. Vücudum kendini bana ait hissetmiyormus o yüzden bu konuya cok kafami veremiyorum. Ama tavsiyeni kulagima küpe edicem insallah bu sagligima kavusursam dönücem bu konuuya.

Örneklerini cok begendim canim. Tsk ederim.

hala cilve taktikleri mi topluyorsun..
pratik yapa yapa git ki akılda kalsın

Söz elbisesi bakıyorum onun telinden.
Niye masrafa gireceksin aşkım boşu boşuna sanki .Giy elbiselerinden birini dedi .
Ben almayacağım zaten dedim ,niye bakıyorsun o zaman dedi. Güldüm sen alcaksın sana masraf çıkarcam dedim
Alt tarafı söz , niye bu kadar önemli ki sanki dedi.
Döndüm gözlerimi kısıp baktım. Teli de bıraktım.
Tek kelime etmedim ...
Parfümüme bayılıyo biliyorum birazcık saçlarımı dağıttım ki kokuyu alsın . Yana aldım sonra boynum açıkta kalınca çok hoşuna gidiyo. Ben de açık bıraktım.Sonra dikkat ettim ki açmış elbiselere bakıyo :) Bakarsın öyle işte mikkrop Sonra Ne giysen yakışır bu kadar stres yapma gider en güzelini alırız sultanım dedi...

Bi de yemeğe gitmiştik masanın altından cilveleşmiştim Bi yandan ciddi konuşmaya çalışıyo tepki veremiyo çok güzel oluyo

Rica ederim ne demek Daha çok varr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…