Ogrenirsin tek derdin bu olsun hatta fantazinin gurusu olursun
Odun listesine benide ekleyin please :) ogrenilmiyor sonradan ben oldum 32 hala odun gibiyimBence öğrenilmiyor, ben de odun geldim odun gideceğim sanırım. Ablam bana cilvesiz diye lakap bile taktı.
Çok basit bir şey, istiyorsun ama istemez gibi davranıyorsun karşındakide bunu biliyor. Her konuda. İşte bu kadar.cilveli bir davranış örneği anlatsanız ya bana? tam olarak nedir mesela? ne yapınca cilveli olunuyor?
sorularımda ciddiyim hiç bilmiyorum cilveli davranmak ne demek :/
nazlıyı biliyorum galiba ama cilveli ı ıh
Ben olayı cözdüm, içinden geldiginde tutmadıgında cilve oluyor. Yoksa etrafında kus gibin cıvıldamak, derin bakıslar atmak degil...
cilveli bir davranış örneği anlatsanız ya bana? tam olarak nedir mesela? ne yapınca cilveli olunuyor?
sorularımda ciddiyim hiç bilmiyorum cilveli davranmak ne demek :/
nazlıyı biliyorum galiba ama cilveli ı ıh
Çok basit bir şey, istiyorsun ama istemez gibi davranıyorsun karşındakide bunu biliyor. Her konuda. İşte bu kadar.
Muzipce gulumse davetkar bakislar at ama bu cikvelerin sonu tumba yatak olurNasıl öğrenicem? Erkek arkadaşıma sordum da geçen aşkım ben cilveli miyim sence diye oda değilsin aşkım dedi. Biliyodum aslında ama yine de Üzüldüm açıkcası.
Çok basit bir şey, istiyorsun ama istemez gibi davranıyorsun karşındakide bunu biliyor. Her konuda. İşte bu kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?