- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
Aynen bir de kitap basalım,millet parayı kırıyor bizim neyimiz eksik?verdigim ornek bu tezin ornegiydi aslina :) kiz biz senle iyi olduk sen kuramlastir ben orneklendireyim![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bir de kitap basalım,millet parayı kırıyor bizim neyimiz eksik?verdigim ornek bu tezin ornegiydi aslina :) kiz biz senle iyi olduk sen kuramlastir ben orneklendireyim![]()
![]()
Kızlar ben bildiğiniz cilveliyim ya. Demek ki benim odunda sorun var. Sorun vericide değil alıcıda.![]()
Aynen bir de kitap basalım,millet parayı kırıyor bizim neyimiz eksik?![]()
Erkek psikolojisi napıcan.![]()
Bu konu cinselliğe taşınır o zaman,bu konuya yazamazsam harap olurum ben.Masumları biliyomuşum sıra diğerlerinde dökülün kızlar![]()
Saat 2 oldu malum, örnekler fazla +18 olabilir benceMasumları biliyomuşum sıra diğerlerinde dökülün kızlar![]()
İçinde olacak içinde..![]()
Bak ben nişanlıyken eşimin yatağına sürekli kullandığım ve onunda bildiği parfümden sıkardım, ben gidince aklında kalayım diye. Hala söyler bunu bayılıyormuş
Ama aslında cinsel bir yakınlaşmamız olmadı evlilik öncesi bu bile yetiyordu![]()
Sorun sende degil, sende ayıcım de ona...
Bence her odunun masa olma potansiyeli vardır, dene!!!
Niye yahu önemli bir konuya değindik arkadaşın sorununa o kadar çözüm bulduk, daha ileri boyutlu cilveler varaynen cinsellige tasinmasin kizlar ona gore mesajlara dikkat
geyige tasinabilir ama buyuk ihtimalle oyle olacak
Erkekler güçlü olduğunu hissetmeyi seviyorlar,bırakın siz savunmasız yari olun onlar sizi kanatları altına alsın kızlar...![]()
sanırım biraz çakal olmak gerektirio ,kendimden biliorum
hhahaha onu ben de yapmıştım ama sonu kötü bitti...bigün sevgilimin evine gittim..evde bitek o ve ben vardık... çıkarken de o görmeden yastığına parfümü boca ettim resmen,akşam beni hatırlasın die...
gece oldu mesajlaşıoruz...aşkım yattın mı diorum,evet diyor...sohbet muhabbet var ama "aım kokun burda kalmış" falan demio....en son dayanamaıp sordum,"yastığın rahat mı aşkım "dedim.... "yaaa yok yaa sorma, mehmet(ev arkadaşı) sınavdan gelmiş, kendi yatağı dağınık die gelip benim yatağıma yatmış ,ben de kanepede uyumaya çalışıorum dedi....ben tabi şok![]()
Yalnız herkeste pek deneyimli baksanızabende sevgilime ordugum atkiya skmstm kokumu koku gitmesin diye kac sene yikatmadi sonra mecburen kirden gecilmiyo diye yikatti artik
![]()
Aynen,bu da dert.Dert deyince illa görümcem bana ne diyor,kocam facete kimlerle?! tarzı konular mı olması lazım?Niye yahu önemli bir konuya değindik arkadaşın sorununa o kadar çözüm bulduk, daha ileri boyutlu cilveler var![]()
Yalnız herkes hala tartışmakta eşim şöyle böyle diye, sizde düşünüp durun adama ne şirinlik yapsam![]()
Türk kadınları böyle ama laf söz olur diye söylemiyorlar işte.Yalnız herkeste pek deneyimli baksanıza![]()
ya da kocam tuvalette ne yapiyor flnAynen,bu da dert.Dert deyince illa görümcem bana ne diyor,kocam facete kimlerle?! tarzı konular mı olması lazım?![]()