• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilve sonradan öğrenilebilir mi?

İçinde olacak içinde..:KK8::KK8:

sanırım biraz çakal olmak gerektirio ,kendimden biliorum :KK43:
Bak ben nişanlıyken eşimin yatağına sürekli kullandığım ve onunda bildiği parfümden sıkardım, ben gidince aklında kalayım diye. Hala söyler bunu bayılıyormuş:KK19:

Ama aslında cinsel bir yakınlaşmamız olmadı evlilik öncesi bu bile yetiyordu:KK55:

hhahaha onu ben de yapmıştım ama sonu kötü bitti...bigün sevgilimin evine gittim..evde bitek o ve ben vardık... çıkarken de o görmeden yastığına parfümü boca ettim resmen,akşam beni hatırlasın die...

gece oldu mesajlaşıoruz...aşkım yattın mı diorum,evet diyor...sohbet muhabbet var ama "aım kokun burda kalmış" falan demio....en son dayanamaıp sordum,"yastığın rahat mı aşkım "dedim.... "yaaa yok yaa sorma, mehmet(ev arkadaşı) sınavdan gelmiş, kendi yatağı dağınık die gelip benim yatağıma yatmış ,ben de kanepede uyumaya çalışıorum dedi....ben tabi şok :KK57::KK57::mad::mad:

Yalnız herkes hala tartışmakta eşim şöyle böyle diye, sizde düşünüp durun adama ne şirinlik yapsam:KK15:

sanırım biraz çakal olmak gerektirio ,kendimden biliorum :KK43:

hhahaha onu ben de yapmıştım ama sonu kötü bitti...bigün sevgilimin evine gittim..evde bitek o ve ben vardık... çıkarken de o görmeden yastığına parfümü boca ettim resmen,akşam beni hatırlasın die...

gece oldu mesajlaşıoruz...aşkım yattın mı diorum,evet diyor...sohbet muhabbet var ama "aım kokun burda kalmış" falan demio....en son dayanamaıp sordum,"yastığın rahat mı aşkım "dedim.... "yaaa yok yaa sorma, mehmet(ev arkadaşı) sınavdan gelmiş, kendi yatağı dağınık die gelip benim yatağıma yatmış ,ben de kanepede uyumaya çalışıorum dedi....ben tabi şok :KK57::KK57::mad::mad:
:KK70::KK70::KK70::KK70: bende sevgilime ordugum atkiya skmstm kokumu koku gitmesin diye kac sene yikatmadi sonra mecburen kirden gecilmiyo diye yikatti artik :KK70::KK70:

Back
X