- 14 Ağustos 2014
- 841
- 578
- 128
Sana sonu yatakla bitmeyen hatta öpücüğe bile gidemeyen cilve yazayım sen hala masa sandalye de
Daha da davosa gelmem dicem ama konu çok çekici![]()
Yirim seni :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana sonu yatakla bitmeyen hatta öpücüğe bile gidemeyen cilve yazayım sen hala masa sandalye de
Daha da davosa gelmem dicem ama konu çok çekici![]()
Aman aman..ya da kocam tuvalette ne yapiyor fln![]()
oyleymisiz bende yeni farkettimYalnız herkeste pek deneyimli baksanıza![]()
Konu çok ilgi çekici valla yatamadım takip ediyorum, sabah cilveli cilveli ve söylenersek kalkarım artıkO konuları evlendikten sonra açarım artık. Hahah
Yalnız hiçbir konum böyle hızlı ilerlememişti. Ne cilveli hatunlarsınız siz öyle maşallahh
ya da kocam tuvalette ne yapiyor fln![]()
Konu çok ilgi çekici valla yatamadım takip ediyorum, sabah cilveli cilveli ve söylenersek kalkarım artık![]()
İşte gelsinlerde görsünler bizi o kadar cilve yazdık 1 saatteTürk kadınları böyle ama laf söz olur diye söylemiyorlar işte.![]()
Ben skypedan cilve yapıyorum,devir internet devri..evet kızlar konu çok eğlenceli ama yarın sabah uykusuzluktan mor gözler ve şiş suratla adamlara kamyonla cilve de yapsak, suratımıza tavayı yeriz gibime gelio![]()
portakal senin masum cilveni goremedim birdaha bakayim bari neymis merak ettimPeki o zaman![]()
Durup dururken ya birşey söyleyeceğim demek ama ortada hiçbir şey olmaması ben bunuda çok yaparım, eşim bir okusa burayı bittimKızlarrrr hadi örnekler veriyoruz kulağımıza küpe ediyoruz.....
Aaa onu bende çok yaparım video yollarım bideBen skypedan cilve yapıyorum,devir internet devri..![]()
Tüm taktikler su yüzüne çıktı.Durup dururken ya birşey söyleyeceğim demek ama ortada hiçbir şey olmaması ben bunuda çok yaparım, eşim bir okusa burayı bittim![]()
Ben mecburen yapıyorum tek iletişim yolu o.Aaa onu bende çok yaparım video yollarım bide![]()
Durup dururken ya birşey söyleyeceğim demek ama ortada hiçbir şey olmaması ben bunuda çok yaparım, eşim bir okusa burayı bittim![]()
video demisken videolarla dikkatli olmak lazim ozellikle sevgiliyseniz henuz... su "vermiicem" videosu da sevgiliye cilve amacli yollanmis ama ayrilinca pis herifler internete koyabiliyor... o yuzden lutfen bekarlar video yollamasinlarAaa onu bende çok yaparım video yollarım bide![]()
Sorma yaa ama asla açıkta bakmaz baksa bile genelde ben anne olmak isteyenler bölümünde olduğumdan aklına gelmez burasıTüm taktikler su yüzüne çıktı.![]()