• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilve sonradan öğrenilebilir mi?

internette gordum bu bakis cilveliymis meger.. bana oyle gelmedi ama erkekler baya bi begenmis bakislarini yorumlarina bakilirsa :D

358087-cilveli-bakis.jpg
ehımmmm kendisi bendeniz gibi çerkez kızı olup bu bakış için bu gözler gerekmekdedir.:KK59:

Ben bendeki SIKINTIYI cözdüm yavrular. Hareketlerle bakislarda hersey tamam. Bende sorun sözlerde. Galiba ses tonumu ayarlayamiyorum. Ama canim askimi istedi mi gayette ayarliyorum aslinda. Sorun benim kalasta demek ki bana o duyguyu veremiyor. Evlenmeden bosuyorum onu. :KK70::KK70:

O Zaman cilve ile odunumu yontmama yardimci olun. Ben SIKILDIM cilvesizlikten, kendimi eksik hissediyorum ya. Yoksa adamdan ayrilirim bakin aplalarim... :KK11: Evli diilim bu arada sadece birlikteyiz.

geceyi dört gözle bekliyorum o vakit :KK8::KK76:

onu herkes yapar ben biraz daha kadinlasmak istiyorum. Kendimi daha iyi hissedecegime eminim bu durumda. :KK25:
bi sitriptiz yapmadığımız kaldı cilveli olucam diye

hosgeldin canimm:KK24::KK24:
Hoşbuldumm.:D
Ben bendeki SIKINTIYI cözdüm yavrular. Hareketlerle bakislarda hersey tamam. Bende sorun sözlerde. Galiba ses tonumu ayarlayamiyorum. Ama canim askimi istedi mi gayette ayarliyorum aslinda. Sorun benim kalasta demek ki bana o duyguyu veremiyor. Evlenmeden bosuyorum onu. :KK70::KK70:
Azcık şirin konuş kız..:KK67::KK45:

sende ona de hic cilveden anlamiyosun diye :D

Back
X