- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ehımmmm kendisi bendeniz gibi çerkez kızı olup bu bakış için bu gözler gerekmekdedir.internette gordum bu bakis cilveliymis meger.. bana oyle gelmedi ama erkekler baya bi begenmis bakislarini yorumlarina bakilirsa
![]()
ehımmmm kendisi bendeniz gibi çerkez kızı olup bu bakış için bu gözler gerekmekdedir.![]()
hosgeldin canimmBensiz cilve konuştuğunuzu görüyorum çok ayıp çok..![]()
bi sitriptiz yapmadığımız kaldı cilveli olucam diyeO Zaman cilve ile odunumu yontmama yardimci olun. Ben SIKILDIM cilvesizlikten, kendimi eksik hissediyorum ya. Yoksa adamdan ayrilirim bakin aplalarim...Evli diilim bu arada sadece birlikteyiz.
geceyi dört gözle bekliyorum o vakit
onu herkes yapar ben biraz daha kadinlasmak istiyorum. Kendimi daha iyi hissedecegime eminim bu durumda.![]()
Hoşbuldumm.hosgeldin canimm![]()
Azcık şirin konuş kız..Ben bendeki SIKINTIYI cözdüm yavrular. Hareketlerle bakislarda hersey tamam. Bende sorun sözlerde. Galiba ses tonumu ayarlayamiyorum. Ama canim askimi istedi mi gayette ayarliyorum aslinda. Sorun benim kalasta demek ki bana o duyguyu veremiyor. Evlenmeden bosuyorum onu.![]()
tamamdır dostum şunuda söyleyimki bu kız güzel değil gözleri güzel.cekik gozun alasi bende varkara kas kara goz ve cekik yuppii
![]()
Ben bendeki SIKINTIYI cözdüm yavrular. Hareketlerle bakislarda hersey tamam. Bende sorun sözlerde. Galiba ses tonumu ayarlayamiyorum. Ama canim askimi istedi mi gayette ayarliyorum aslinda. Sorun benim kalasta demek ki bana o duyguyu veremiyor. Evlenmeden bosuyorum onu.![]()
tamamdır dostum şunuda söyleyimki bu kız güzel değil gözleri güzel.
sende ona de hic cilveden anlamiyosun diye![]()
evet bu biraz tosuncuk. çerkez kızı zayıf uzun olur.aynı ben allah beni naapmasın seviyorum soyumu beeeevet bu o kdr degil ama cerkez kizlari genelde guzel olurlar :)
Ben dün gece coşmuştum,şimdi düşünme evresindeyim.anlat hocam![]()
aynenn o ugrassin...evet ya yirtiniyorum Burda cilve yapamiyorum diye meger sorun ondaymis. püfff azcikta o ugrassin.
hadi hayırlısı :))Ben dün gece coşmuştum,şimdi düşünme evresindeyim.![]()