• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilve sonradan öğrenilebilir mi?

muskara banko konu açmışsın halamı cilve derdindesin kız... hele evlen de bi hala cilvelenme derdinde olursan söz sana bir evlilk terapistine gidicem senin için sırf ayrıntılarıyla yazarım hemde. ama evlende bi şöyle 2 sene sonra görürüm seni.:))

Cilve bir bakıştır,bir gülüştür,bir dudak hareketidir.Bazen gerdan kırma,bazen omuz silkme,oturuş şekli,yürüyüş tarzı,saç atışı....
Yani öyle seksi giyindim cilveli oldum durumu yok.Dümdüz biriysen istediğin kadar seksi giyin.Cilve açık açık sekse davet değildir,ufak imasıdır,ihtimalidir,acabasıdır.
Gülüştür ama hahahaaayyyt diye kahkaha patlatmak değildir.Kaçamak bir gülümseme de cilveli olabilir.
Göz kaçırmak,yandan bakmak,yarı öpücük yollar gibi dudak büzerek gülümsemek,eşine çaktırmadan kendini değdirmek :KK48:

Hiç bi zaman cilveli olmadım, nasıl olunur da bilmiyorum açıkcası.:D
Hayatıma negatif yönde bi etkisi de olmadı. Romantik, sevimli, espirili de değilim. Çekici ve alımlı olmak da bi artıdır.:)
Cilveli olabilmek için o samimiyeti sıcaklığı yakalaman lazım diye düşünüyorum. Evlenirsem bu konuya bir de o açıdan bakıp yazıcam.:D

Oyle gulme, bacagini kapat, o tarafa bakma diye buyutulen kiz cocuklari kapali aile ortamindan evlilige gecince pekala cilveli olabiliyorlar.

Buradan hareketle sonradan ogrenilebilir de diyebiliriz, icinde varsa ortaya cikar da.

Cilve konusunda taktik vermek guc.

Bir erkegin aklini basindan alan hareket digerinde hafif mesrep izlenimi uyandirir.

Birine cekici gelen digerine itici gelebilir.

Dirdir yapmadiginiz huzur verip onu cok sevdiginizi belli ettiginiz bir erkege ikinize ozel her hareket, her soz cilvedir zaten.

Tabii onda bu sevginin karsiligi olacak yoksa cilveli olayim derken tepenize cikarirsiniz adami.

Bir de o size yol gosterir zaten.

Bazi soz ve hareketlerinizde size bakisi ve ses tonu degisir muhakkak.

Onlar aklinizda bulunsun en sakin aninizda durup dururken mesela bir yerde oturup manzaraya bakarken soyleyiverin o seyi.

Erkekler bogucu bir duygusallikla yapmadiginizda beklemedikleri guzel seyler karsisinda bizden cok heyecanlanirlar.

Aliskin degillerdir cunku bizim gibi simartilani cok azdir.

Johnny Depp karisiyla evlenmeyi bir davette karsilastiklarinda henuz yuzunu hic gormeden yarim saat ensesini izledikten sonra kafasina koymus.

Sonra bosandilar ama iyi goturduler yine de. :KK53:

Yani her erkegin sifresi farklidir ama hicbiri cozulemeyecek kadar zor degildir.

benimki bugun itiraf etti bir suredir bana soguk davrandigin icin oyle dedim dedi :KK45:
o soruyu sorduktan sonra uzerine konusmamamiza ragmen hersey normal giderken boyle birsey soyledi durup dururken.. demekki hakkimi yemek icine oturmus :KK53::KK53:

yanii birlikte otururken eliyle oynayip ona goz kirpmalarimi opucuk atmalarimi uzatktan yok saysaydi gorurdu gununu :p:p

benimki bugun itiraf etti bir suredir bana soguk davrandigin icin oyle dedim dedi :KK45:
o soruyu sorduktan sonra uzerine konusmamamiza ragmen hersey normal giderken boyle birsey soyledi durup dururken.. demekki hakkimi yemek icine oturmus :KK53::KK53:

yanii birlikte otururken eliyle oynayip ona goz kirpmalarimi opucuk atmalarimi uzatktan yok saysaydi gorurdu gununu :p:p
Konu takip edemedim bir günde ne hale gelmiş yaa.

Ne cilveli hatunlarmışız:KK55:

gun icinde okadar ozluyorum esimi yanimda olmadigi icinde telde cilve yaparim o kadar.kari koca iliskisinin olmazsa olmazi bence naz yapmam ama adamin dilini agzindan alirim aksam eve kosarak gelir

bence bircok sey kadinin elinde az dirdir edip biraz fazla ilgilensek kocaciklarimizla agzimizin icine duser

Back
X