Cilve yapar mısınız? Cilve nasıl yapılır?

gi.em

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2009
1.129
10
116
Edirne
Kadınları erkeklerden ayıran güzel özelliklerden biri..Peki hanımlar siz cilve yapar mısınız?Yaparsanız nasıl yapıyorsunuz?
Te benim cilvem bu

cilve yaparim tabi
bu insanin icinden gelen birseydir
yeri geldiginde bir bakis gülüs bile cilve sayilir ...

naz yaparsın kendini ağırdan satarsın öle yane

valla şu nazlanma, cilvelenme, kapris yapma, süründürme işlemleri nasıl oluyor ben de öğrenmek isterim:kedi:

ben bunların hiçbirini yapamıyorum sanırım. hiçbi adam bana yaklaşmaya cesaret edemiyo o yüzdennn

yaparım tabi arada bazen bir bakış , bir gülüş, bir hareket yeter...

içimden gelmesi lazım,aslında çok ciddiyimdr ben
karşı tarafa bağlı aklinialirimsmile aşıksam deli giibi...çok cilveliyimdir :kedi::jeyyar:
yoksa duvar gibi olurumsengözlerimebaksanab

eşref saatime denk gelirse felaket cilveliyimdir
yok eşşek saatime denk gelirse fena gudubetimkaydirigubbakcemile3

Üstad,anlat hepimiz faydalanalım
Sana güveniyorum aklinialirimsmile
Birden aklıma hemşire kostümü muhabbeti geldi

:kedi:
her türlü metaryali işlevsel hale getirebiliyorum canım artık
hayalgücüm hemşire kostümyle sınırlı değilkaydirigubbakcemile3
ne çile çektim hemşire kepi bulacam diye biliyo musun sen
mutfak önlüğü iyidir iyidirkaydirigubbakcemile3

wooow mutfak önlüğü..
düşündüm de bir nevi babydoll delikafadulden

Hiç beceremem cilve yapmayı...
Bir arkadaşım HayyaL güzel kızsın ama soğuk bir güzelliğin var cilveden bir habersin, kadınsı olman lazım yoksa olmaz demişti...
Sanırım oradan kaybediyorum akannehir

ohoo kralını yaparım ama bazende bokunu cıkarıom ben abartıorum tribe ceviriorum oda kzıyo oda tripe giriyoo uyuz iştee

Bir arkadaşım HayyaL güzel kızsın ama soğuk bir güzelliğin var cilveden bir habersin, kadınsı olman lazım yoksa olmaz demişti...

inanır mısın aynısını bana da diyorlar
hatta eski çıktığım çocuk
senle konuşmak istiyorum ama çok soğuksun senden çok çekiniyorum falan demişti bilmiyorumkismile
yalnızca sevdiklerime karşı acayip cilveliyim ya da samimi olduklarımla falan bilmiyorumkismile
ona da cilve denmiyordu galiba

Benzerini banada çok diyorlar..çok ciddisin falan felan diye.E bu cilve nasıl yapılır şimdi bazıları gülmek bile cilvedir demiş ozaman tümgün sırıtayım ben sempatiksalakcinni

Sesime verdiğim tonla beraber vücut dilime yansıyan hareketlerle istediğimi yaptırmayacağım şey yoktur. Yeter ki içimden gelsin. Ve karşımdaki cilveyi haketsin. Gözlerimle soyup soğana çevirebilirim, bakışlar bile yeterli. Yeter ki hakettiğini beynim kabullensin.

ohoo cilve benden sorulur şakkıdı arada durgunlaşıyorum ama karşımdaki kazmaya göre değişiyor bu özelliğim delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…