Cilve yapar mısınız? Cilve nasıl yapılır?

eşref saatime denk gelirse felaket cilveliyimdir
yok eşşek saatime denk gelirse fena gudubetimkaydirigubbakcemile3

aynen 24 saat cılve kıvamındayımdırrr ay herseyım cılveeee ayy sımarık bı cılvelıyım bazennn canındana bazdırıyoımm heheh

Doğum sonrası bir dönem 40 beden olmuştum ve o zaman cilveden eser kalmamıştı ben de.

Çünkü kendimi kusursuz hissetmeyi, o hazzı çok seviyorum ve o zaman kocama karşı gerçekten çok baştan çıkarıcı ve cilveli oluyorum, bu amaçla oturup ciddi ciddi planlar kuruyorum, internetten bazı ürünler alıyorum, çok keyif alıyorum bunlardan:kedi:

Ama 38 beden olmalıyım bunun için, daima.... Hergün tartılıyorum ve yediğim 1 dilim havuçlu kekin bile hakkını vermeye çalışıyorum spor yaparak. Kiloyu ve oradan buradan fışkıran yağları hiç sevmiyorum, kendimde hiç düşünemiyorum. eyvahedigeldismile

Eskiden kazmaymışım.Şimdi çok zilli olmuşum :)
Valla eşimin yorumu :)
Tan istediği kıvama gelmişim.
Uyuz ya erkek gibisin diye diye huyumu değiştirdi.
Gerçi cilve doğuştan gelir sonradan olanlar anlık oluyor.Canın isterse yaparsın.
Yoksa yok.
Ya hani bazı hatunlar vardır yemek yaparken bile çok cilvelidir yani hayatın her anında vardır onlarda.
Bende onlara hastayım :)

Sesime verdiğim tonla beraber vücut dilime yansıyan hareketlerle istediğimi yaptırmayacağım şey yoktur. Yeter ki içimden gelsin. Ve karşımdaki cilveyi haketsin. Gözlerimle soyup soğana çevirebilirim, bakışlar bile yeterli. Yeter ki hakettiğini beynim kabullensin.

süpersin ya bende kendi çapımda yapıyorum ama senden ve diğer arkadaşlardan ders alsam ii olcak :içelim:

Back
X