Doğuma Hazırlık cimcime kızıma isim arıyorum lütfen yardım edin

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

aleyna_83

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
383
0
116
İzmir
merhaba arkadaşlar allah nasip ederse eylülde kızım olcak ve isim konusunda kararsızım şöyle diyim eşim idil isminde ısrarcı bende çareyi iki isim koymakta buldum idilin yanına sizce hangi isim yakışır bikaç isim var aklımda sizde yardımcı olurmusunuz berra,nisa,azra,durela,yağmur,eylül bunların dışında idilin yanına yakışan bir isimde önerebilirsiniz şimdiden tşk ederim

ablamın kızı olursa onunkine de bi isim düşünüyoruz isim bula bula kafam karıştı bi kısmını paylaşayım bari,idilin yanına yakışabilecekler;
Ada , Belen ,Evin ,Melodi ,Zeren , zümra ,yüsra ...

akrabamızın kızı doğdu yeni ege görkem ismini koydular bilmiyorum yani çok hoş oldu böyle hem erkek hem kıza verilebilen isimlerden de düşünebilirsiniz.

canım bence idil eylül çok uyumlu olur.hem eylül de geliyormuş prensesin.eylül ismini çok severim ben.sağlıkla gelsin inşallah.

ıdil kesinse diğer isimde de d ve L harfi olsun bence dilan da olabilir bakın yeni yeni geliyo aklıma

tşk ederim arkadaşlar isim bi boncuk önemli olan sağlıklı olması tabi ama insan düşünmedende edemiyor

eylül olsun,çok güzelll....bide arkadaşımın kızı oldu yeni,sueda koydular, anlamıda,söylenişi de güzel bence..

cnm idilin yanına yazdığın isimlerden nisa güzel duruyor.benim bebeğimin cinsiyeti belli deil ama ben de bir araştırma yaptım kız ismi dilem,hazan,rengin isimleri hoşuma gitti

bende eylül sonu doğum yapıcam benımkıde kız.biz ılgın masal koyduk. belkı hoşuna gider senınde.

Bende hazal,inci,ece,nil,gökçe,sıla,sertap isimlerini beğeniyorum anlam olarak ta sertap pırlantaların en büyüğü,en parlağı anlamında farsça bir isim zannederim.Benimde kızım olacak Allah nasip ederse İnci koymayı düşünüyoruz...

idil once soylenecekse, sesli harfle baslayan bir isim olmali.
idil ikinci olarak soylenecekse sessiz harfle biten bir isim olmali.
bu iki isminin de soylenmesi acisindan onemli bence. sadece bir isimle cagrilacaksa iki isim takmanin bir anlami yok. bence tabii.

eylul, nisan gibi ay isimlerinin insanlara verilmesini ben sevmiyorum.

idil azra, idil elif, idil eslem, idil ahsen, idil eda... idil ikinci isim olacaksa elif idil de guzel duruyor.

arkadasım yenı dogum yaptı adını bulem elvin koydu.
bulem idil nsıl?
bulemin anlamı: cennette haber getiren melek'miş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…