Benim burada gözüme takılan sadece arkadaşlarının yanındaki tavrı, diğerleri onun kişiliğiyle alakalı, ısrarcı biri değil ve birazda gamsız sen bunları düşünürken bence o üzerinde bile durmuyor. Ama yine ben senin yerinde olsam bir kaç yerde daha onu dener ve kesin sonuca ulaşırdım :)
Bence cimri degil ama comert biri izlenimi de vermedi.
2.gittiginiz mekanda siz degil de yine o arkadasiniz odeseydi belki o zaman israr ederdi. Ve vurdumduymazlik varsa o zaman belli olurdu belki.
Kendi tarafindan biri odedigi icin rahat davranmis bence.
5lira konusunda da yine siz israr etmissiniz, "yok waaaallahi oollllmaaz " vb cumleler yerine uzatmamayi secmis.
Fakat ilk basta bos bulunup mu aldi yoksa icine mi sinmedi de geri verdi bilemeyecegim ancak gecmisten kalma bi el aliskanligi var demek ki...
Kesinlikle cimri o ne ya oyle tamam sizde odersiniz elbette ama sevgilinizin yaptigi resmen kacmak. Valla bilmiyorumda pinti biriyle yasamak cok zor olur heralde.. Ama cok zengin olur o bu gidisle :) Hele arkadaslarinizin yaninda yaptigi ayip olmus sizle beraber bekleyipte hesabi odetmis..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
müze olayı ve arkadaşlarını tanıştırdığında sergilediği tavır bence çok kötü..sende çalışıyorsun maaşı var oda ödesin diye düşünüyor bence.cimri değilde nasıl desem bilemedim adını koyamadım.bazı evliliklerde çift maaş olunca erkek bi değişik oluyor.senin paran benim param davası çok oluyor bazılarında.sizin evliliğinizde sanırım böyle olur
evet ,hani ikimizken tamam ama arkadaşalrımın yanında öyle durması beni çok mahcup etti malesef,kolay kolay bir konuda değil dile getirilmesi ne yapacağımı bilmedim.öyle bir evlilikte istemem tabioff çok sıkıntılandım
ısrarcı değil evet haklısınız,sizin aklınıza gelen bir fikir var mı nasıl denesem ki ?çünkü ben ödeyeyim falan dediğimde bişi demez ödedetir ,kendimce bunla denemiştim daha önce ama ı ıh boşş :)
canım etraftan örnek verir gibi böyle böyle evlilikler var biz böyle olmayalım gibisinden bi ağzını mı arasan acaba
İşte sen ben ödeyeyim dedikçe ödettiriyor :) Hiç karışma hesap işlerine bakalım sana bir şey diyecek mi? Eğer derse de bence ilişkinizi gözden geçirmelisin.
aynen öylee valla ödeyeyim dedikçe hiçç ses etmiyor oh ne güzel ,evet bundan sonra çekeyim bu konuda kendimi bakalım ne yapacak ,eğer birşey derse biter zaten böyle bir insanla ömür geçmez
aslında mantıklı o şekilde ağzını arayabilirim ama yine kendine algılamaz bunları böyle sizlere anlattığım gibi açıkça değil de biraz daha yumuşatarak böyle böyle yapmıştın durumunu uygun dille nasıl anlatabilirm düşünüyorum düşünüyorum yok bulamıyorum,çirkin bir mevzu sonra demesinler aa kıza bak para mevzu yapıyolar diye bundan korkuyorum
Haklısın geçmez tabi inşallah hakkında hayırlısı olur :)
vurdumduymazsa kendine algılamaz.dediğin gibi biraz yumuşatarak arkadaşlarının yanında yaptığından mahcup olduğunu anlat mesela..genelde ortak arkadaşlarla dışarıya çıkıldığında erkekler ben ödeyeceğim hayır ben ödeyeceğim diye yarışır ya bana çok garip geldi yaptığı.affedersin ama beleşçi derler ya öyle geldi canım ya.ikiniz birlikteykende yaptığı nasıl olsa parası var ödesin oda diye düşünmesi.bunun önüne şimdiden geçmen lazım.evlenince sıkıntı olur.benim teyzemin kızıda eşide öğretmen.kocası aynı dediğim gibi.evlerinde sen ben davası var.ekmeği dün ben aldım bugün sen alacaksın bile diyormuş kocası
aminn teşekkür ediyorum ,umarım hepimiz için herşeyin hayırlısı olur
evet erkekler yarış yapar dediğiniz gibi benim ki hiç gocunmadı gayet rahattıb ide dandik bi çay bahçesinde 4 çay parası on lira yok hesap .evliliklerde sen ben davası olması çok kötü birşey böyle olunca biz olamıyor insanlar ,bende o durumda olmak istemiyorum ,detaycı bir insanımdır ,o yüzden ince düşünüp erkek arkadaşımı yargılamakta istemedim, sizlerin fikirlerini almak benim için önemli teşekkür ediyorum
keşke orda ödemeseydim aslında bakalım ne yapacaktı o zaman net anlardım belki.evet orda bende almadım parayı 2 kere dedi haklısınız o noktada
rica ederim canım.sorunu çözmeye bak ilerde sıkıntı çekmemek için.ben çalışmıyorum.eşim maaşını alır bana verir patron sen iyi idare ediyorsun al dereşime bıraksam idareyi iki günde biter maaş çünkü evlilikte maddi açıdan ortak noktayı bulup anlaşabilmekte çok önemli canım.evliliklerde çoğu tartışmalar maddi sebeplerden çıkıyor çünkü.inşallah herşey dilediğin gibi olur sıkma canını tatlı dille halledersin inşallah
Ya da masaya gelmesini bekleyip erkek arkadasiniz hamle yapmiyorsa "az once siz odediniz zaten, lutfen israr etmeyin " seklinde savurup siz oderdiniz hem baskalarina odetmedigniz icin yine iciniz rahat eder erkek arkadasinizin tepkisinden de benzer dusunup dusunmedignizi anlardiniz.
Ayrica o sizin oldugu kadar arkadaslarinizin da misafiri sayilir bence.
Bu haliyle anlattiklariniz bana tuhaf gelmedi cunku karsimdaki kisi sirf cinsiyetten oturu her seyi odemekte israr ediyorsa o zaman rahatsiz oluyorum.
Hazirciliga dogru kaymama kosulu ile kimde varsa o oder kafasindayim...
Ama siz daha dikkat ediyorsunuz demek ki... bu adamin size nazaran (bana gore bile ) daha rahat oldugu asikar.
Fakat hala cimri diyemem...
ne kadar güzel eşinizin size güvenmesi,size bu şekilde davranması maddi konuda çok şanslısınız maşallah diyeyim,çok teşekkürler ,amin inş herşey hepimiizn gönlüne göre olsun inş,eğer ileride sıkıntı yaşayacaksam hiç olmasın ve rabbim tez zamanda doğru insanı buldursun umuyorum
çok doğru söylüyorsunuz orda mahcup olmamak paniğiyle akıllıca davranamadım malesef. mantığınızı doğru buluyorum, cinsiyetten dolayı ödemek doğru değil belki ama bizde bazı şeyleri aşamıyoruz işte hep böyle görmüşüz öğretilmişiz erkek öder,erkek sahip çıkar ben bunu kabul görmüyorum ve bende elimden geleni yapıyorum ama o öğretilenlerde bir yerde açığa çıkıyor, yeri geldiği zaman hayır asla ben ödeyeceğim demesini bekliyorum bu da belki benim çelişkili durumum ,cimri insan hiç çekilmez hani şimdi böylese ilerde nasıl olur durumu beni düşündürdü ,bu arada çok teşekkür ediyorum fikirleriniz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?