cimri değil mi anlamadım

Bazı insanlar böyle şeylere pek dikkat etmiyo kimi erkekse yanındakinin elini cebine attırmıyo.. Bence bu durumdan yola cıkarak cimri mi değil mi pek anlayamazsınız yaşam tarzına ve cevresindeki insanlarla ilişkilerine bakmalısınız.. Biz eşimle çıkarken öğrenciydik. Bazen parası olmazdı buluşamıcak durumda olurduk o gün bütün ödemeleri ben yapardım akbili bile ben doldururdum ama parası varsa asla hesap ödetmezdi bence çiftler bu para mevzularını rahatlıkla konusabilmeli ve bu konu arada tabu olmamalı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benim bu konuda ki düşüncem çok net
hayat müşterektir kafasındaki tiplerden bence bu
evlenince müşterek olmuyor ama yemek ,ütü, bulaşık ,çamaşır ,temizlik hep kadında oluyor
hem bunları yapıp hemde çalışmak çok yorucu ve emin olun hayat boyu hep sizden destek bekleyecek
ben karşıyım
erkekler hep ah annem vah annem diyor ve cogunun anneside çalımamıs oluyor
bize gelince hadi hem çalıs hem evinin kadını ol yok öyle bişey...

Çalışıyorsunuz hem de özel sektörde değil garanti bir işiniz var ve sevgilinizin bu durumundan rahatsız mı oluyorsunuz ? Ben hiçbir gariplik göremedim. Biz iki sene sevgili kaldık her şeyi Alman usülü yaptık ben böyle istedim çünkü 12 senedir çalışan eli ekmek tutan bir kadınım neden olmasın ? Haa bu arada cimri diye düşünebileceğiniz kocam bütün kredi, kart vs. borçlarımı kapadı, en güzel yerlere balayına gittik, burun estetiğimi yaptırdı vs vs... Adamı yaftalayıp kaybetmeyin, erkekler kadınlar gibi ince düşünmezler müze olayında falan öyle bir boşluğuna gelmiştir. Siz de elinizi taşın altına koymaktan gocunmayın onu da yargılamayın bence.

Son düzenleme:
aynen tam olarak duygularımı ifade etmişsiniz bu konuyu ona açsam mı bilemedim sıkıntımı dile getirsem mi,böyle bir konuda nasıl açılır ki utanıım yani paracı bir insanmışım gibi

Evet insan bunu söylemeye utanir gerçekten. Fakat bir gelecek düşünüyorsaniz bunu biraz irdelemelisiniz. Ya da soyle yaparsiniz. Artik siz elinizi hicbir seye surmeyin bakalim tepkisi ne olacak? Bazen kadınlar alistiriyor gerçekten. Benim bi yabanci arkadasim var kendisi musluman bile değil, diyordu ki hediye bile almadim sevgilime almiyorum alisabilir diyordu. Hicbir seye elimi surmem para konusunda kendisi bilir diyordu.
O yuzden bastan alistirmamak gerekiyor. Dedigim gibi artik siz hic elinizi cebinize atmayin bakalim bir seyler soyluyor mu. En can alici noktada arkadaslarinizla gecen hesap olayi Allahim resmen yerin dibine girer insan ya....

ve bu parayı ilk alışı değil ,daha önce de almıştı böyle,onun burcu oğlak ,benim ki ikilzer bu arada. işte benim ki de öderim ebet ödüyorum da zaten ama yeri geldiği zaman o gücü hissetmek istiyorum sanırım

evet bu kişi gelecek düşündüğüm biri o yüzden direkt yargılamak ta istemedim ama irdelemeden de edemedim.dediğiniz gbi arkadaşlarımın yanında çok kötü hissettim o an.bundan sonra dediğiniz gibi yapmaya karar verdim bakalım o zaman nasıl davranacak

Dedigim gibi artik siz hic elinizi cebinize atmayin bakalim bir seyler soyluyor mu. En can alici noktada arkadaslarinizla gecen hesap olayi Allahim resmen yerin dibine girer insan ya....

Ben yazdiginiz her seye katiliyorum, bir onceki mesajiniza da yerden goge katiliyorum. Zaten bana konu sahibesinin yazdigi paragrafta en itici gelen yer bu oldu, erkek erkege hesap odetir mi? Yani bir erkek, baska bir erkek hesap oderken seyrediyorsa o adam benim gozumde biter, arkadaslarimin yanina da bir daha sevgilimi getiremezdim utancimdan.

teşekkür ediyorum yorumunuz için,bende direkt onu yargılamamak adına bu konuyu açtım,bazen bende ince düşünüyor olabilirm belki ama insnaın garibine gidiyor işte ,umarım sizin eşiniz gibi çıkar benim erkek arkadaşım da ,bende elimden geleni yapmaya çalışıyorum inanın

Canım beni yanlış anlayıp kırılma belki seviyorsun bu adamı ama bu adam cimriliği geçtim paragöz canım sonrasını düşünmek bile istemiyorum hele ki sen böyle para pul konularından hazzetmeyen bir insansan ve verici biriysen ileride emin ol bu durum seni çok rahatsız edecek uzaklaş......

işte bende en çok buna takıldım ,şimdi düşünüyorum arkadaşlarımla nasıl tanıştırırım o durumda ne yapar (utancımdan tuvalete gider gibi yapıp hesabı ödeyip geldim öyle bir durumla karşı karşıya kalmamak için :/

Hadi bakalim ama sakin kendinizden ödün vermeyin. Yok cuzdanimi unuttum yok bilmem ne falan filan ne derse desin hic umursamayin..

Aynen ya cok utanç verici. Erkek dediğin elini cebine atabilmeli. Ya da atmiyorsa kendi hesabini odeseydi bari.. bedava konmuş resmen.. Boyle insanlar pek duzelmiyor. O yuzden burdan kizlara sesleniyorum alistirmayin erkekleri.. yoksa evlendiginizde de bu böyle gider.

aynen öyle ,ben belki bazılarına göre ufa birşeyi iredliyor olabilirm ama bu ufak şeyler ileride büyük şeylerin habercisi oluyor o yüzden körü körüne kendimi üzüleceğim bir durum içine sokmak istemiyorum,evlenince herşey daha farklı olur eminim,insan sahip çıkılmadığını hissediyor kendine ne alaka diyeceksiniz beli ama inanın bende bilmiyorum mantığa aykırı belki ama his olarak bu böyle

Canım benim o tercihi sen yapmışsın ve öyle olmuş ama arkadaş ben böyle tercih ediyorum dememiş ki bence de her zaman erkek ödeyecek diye bir şart yok yeri geldi bende ödedim ama burada müze olayı sadece bir örnek burada rahatsız edici olan maddi boyut değil olayların gelişme şeklinde hissedilmiş olan bir art niyet duygusu bence....

bu bizim alıştırmamıza bağlı birşey mi aslında bunu da sorguluyorum kızlar,gerçekten karakterinde çömertlik olan insan bunu yapmaz alıştırma durumuna bakmaz öle değil mi bilemedim belki de yanlış düşünüyorumdur

elini cebine attırmayan erkek modeli gerçekten çok az artık öğrenciyken durum farlı tabi ama çalışıncada aynı aslında parasız kalabilriz hiç gocunmam öderim ama işte o arkadaşlarımla olan durumlarda biraz tıkandım açıkçası,konuşması zor bir konu

Kızlar bu arada yazmayı unuttum ama bu adamın mühendis olması da çok büyük etken. Hiiiiç işi burçlara bağlamayın, mühendisler asla komplike düşünemeyen, hatta bazen direkt düşünemeyen adamlar. Bizim de bütün kavgalarımız eşimin bu hallerinden çıkardı hala da öyle.

Alistirmaktir canim gercekten alistirmaktir bu. Eger her seyi ona birakan bir insan olsaydin o da durumu kabullenirdi ve hep kendini öne atardi....

yok kesinlikle yanlış anlamam kırılmam ,seviyorum evet ama sevgi sonrasında başka boyutlara gelebilir üzülebilirm ve dediğiniz gbi bu para pul mevzularından hiç hazetmiyorum ve vericiyim

Alistirmaktir canim gercekten alistirmaktir bu. Eger her seyi ona birakan bir insan olsaydin o da durumu kabullenirdi ve hep kendini öne atardi....

bakalım bundan sonra tavrımı değiştireceğim o zaman ne yapacak ve bu durumu çok uzatmayacağım ve doğru bir karar vereye çalışacağım ben ileride üzülmek istemiyorum çünkü,diğer türlü alıştırmayı deneyeyim bir de

:))) güzel br yorum ,makina mühendisi bir de makinalaşmış :)) p herşey mantık ona göre zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…