kızlarr size dun aramızda erkek arkadaşımla geçen yazışmayı anlatacağım ,içim çok çürüdü

ist da aramızda bir saat mesafe var ,o anadolu yakasında oturyor ,ben avrupa yakasında,arabasıyla gelip gidiyordu yanıma ,bende gititm vapurla daha önce vs. sonra cuma günleri gelir misin yanıma dedi .bende neden gelmeyeyim gelirim tabi dedim.dedi ki guzel olur servis ile gelirsin belki dedi(bizim okulun servisleri var karşıya giden)tamam dedim peki ya dönüş dedim,çünkü saat 9 u çeyrek geçe vapur var bir daha yok ve geç saatte de kendim dönemem .verdiği cevap şu aynen yazıyorum kızlar

nu hiç düşünmedim,ben bırakabilirim ama herseferinde çok külfetli olabilir.metro artı marmarayla evine ulaşım çok zor olmasa gerek ,metroya kadar bırakabilirm ,tabi bende bırakabilirm gerektiğinde yazmış .böyle kaldım okuyunca dedim ki bende arada gelicem zaten hep gelmeyeceğim dedim .hemen anladı şöyle yazdı:ben bırakırım seni evine seni yolalrda helak ettirirmiyim ,bend ededim kibunu başta demen çok zor değildi,bende senin kadar duşunup ,beni bırakmanı istemem çareler ararım zaten ,neden öyle dedin anlamadım yazdım. cevap şu:ben sadece bir an mesafe problemini nasıl en aza indiririz diye duşundum,aklımdan ilk ne geçiyorsa paylaşıyorum dedi samimiyetten.bende dedim ki:benim kız arkadaşım bana öyle dese ,hiç düşünmeden ben seni bırakırım derdim ,ki ben bıraktıracak değilim zaten,başka yl bulurum,eziyetini benzin paranı herşeyini düşünürüm,ama iknci dediğini ilk başta demen gönül alma acısından beni dada çok mutlu ederdi yazdım o da dedi ki benim materyalist biri olmadığımı bildiğine inanıyorum ,öyle hissettim kendimi dedi neyse dedim uzatmayalım.sonra yok seni seviyorum şöle böle bir sürü yazdı bişi demedim
kızlar bilemiyorum bu nasıl bir cevaptır,nasıl centilmenliktir ,inanın çözemedim