Cimri diye vazgectim dogru yaptın diyin nolur ...

ay cimri insan hiç çekilmez daha baştan düğün yok o yok bu yok şart koşuyor, seven insan biraz hevesli olur be bu işlere bu ne böyle, ben cimriyim ama eşimin iyiliği için valla kendim çalışmıyorum onun çalıştığı parayı biriktirmeye çalışıyorum ama sayesinde olmuyor 😂

Hahaha
Ben de manitimle otelin sabah kahvaltisinda açık büfede verilen elmalardan muzlardan iki tane atarım çantaya, gezerken enerji ihtiyacı duyunca çıkartirim yeriz 😅😅

*Dipnot: cimriyim

Yengeç onun keyfi başka ya :D
Hatta bazı otellerde bize garsonlar paket yapardı, poğaça fln :D

Anadolu kültüründe böyleler canım. Önünde çıkıntısı olan her şeyi yönetir kafası. Bu kafayı değiştirmek bizim kuşak ve sonrasına kaldı çünkü çalışan kadın kavramı ancak şu an doğallaştı. Çocukluğuna bir dön bak, komşularında çalışan kaç kadın vardı. Bizim binada sadece 1 taneydi. Şu an çalıştığım okula bakıyorum. Çacukların annelerinin yarısı çalışıyor neredeyse
Ne kadar doğru tabiki tek kişi artik normal standartlarda cok zor su hayat şartlarinda ama kadının her yere yetişmesi ve asla tukenmeden yorgunluk hissetmeden yapması gibi bi fikir bu cok sinir bozucu . Duzelir umarım biz göremeseyeck olsakta

ay cimri insan hiç çekilmez daha baştan düğün yok o yok bu yok şart koşuyor, seven insan biraz hevesli olur be bu işlere bu ne böyle, ben cimriyim ama eşimin iyiliği için valla kendim çalışmıyorum onun çalıştığı parayı biriktirmeye çalışıyorum ama sayesinde olmuyor 😂
Dimii bide heves konusu var aynen sagolsun tum hevesimi kırdı😏 ay olsun aman bosver cimri olcağina sakınmasın ailesinden 😊

+1
Bir kere aileleri bile yeterince güçlü bir sebep bence. Kendisinin ve ailesinin her türlü zulmüne dayanabilecek, ultra güzel ama tüm maaşını verecek kadar saf, tüm gün işte ve evde çalışıp akşam da onunla ilgilenebilecek kadar enerjik birini istiyor paşam.
Humans diye bir dizi var, duyguları olan robotlar vs. var. Ancak öyle bir şey paklar bunları. Çünkü kendileri bir insan evladı aramıyorlar.
Maaşımı verip üç yüz lira ile geçinmeye çalıştığımı hayal bile edemiyorum ya. Ondan bekarım galiba ben.
Ay hele bunların analarının bacılarının paşa oğlumuzu kaptın seni köftehor tavırları yok mu ahahahahahah abi ne yaşıyorsunuz siz yeavvvvv oluyorum. :D

Ay hele bunların analarının bacılarının paşa oğlumuzu kaptın seni köftehor tavırları yok mu ahahahahahah abi ne yaşıyorsunuz siz yeavvvvv oluyorum. :KK70:
Ya gereksiz tarafa yükseliyorsunuz bence. Suçlu adam değil ki kadın. Çalışan para kazanan bir kadın neden maaşını eşinin eline sayacak kadar aciz işe yaramaz konuma sokar ki kendini?? Eeee öyle kadına böyle adam müstahak. Yani adam evlendiğin günün sabahı cüzdanına dadanmıyor sonuçta önceden sinyal veriyor kabul ettikten sonra ahlanmak manasız

Anadolu kültüründe böyleler canım. Önünde çıkıntısı olan her şeyi yönetir kafası. Bu kafayı değiştirmek bizim kuşak ve sonrasına kaldı çünkü çalışan kadın kavramı ancak şu an doğallaştı. Çocukluğuna bir dön bak, komşularında çalışan kaç kadın vardı. Bizim binada sadece 1 taneydi. Şu an çalıştığım okula bakıyorum. Çacukların annelerinin yarısı çalışıyor neredeyse
bu değişim gösterir kasaba da kadınların giyecek montları yok üstünde yelek ve şalvar heryeri istanbul gibi sanmayın

Ay bana hediye ne getirdi biliyo musunuz hacdan gelen inciler varya güyya rahmetli annesi demişki eşine ver. Kaldim oylec3 bisey diyemedm. Cok sağolun bu arada
Dağda mı büyümüş bu adam? Cimrilik bir yana yol yordam da bilmiyor..

Spotçudan eşya alarak galiba evcilik oynamaya niyetlenmiş..

Kızlar 2 aylık bi deneme sürecinden sonra adamın cimri oldugunu tahmin edip bitirdim. Düğün fln yok dedi tmm dedim tek başina yapacak herseyi diye alacagi ev eşyası ona da spot fln demeye başladı oha dedim ki kendisi memur krediyle fln alinabilir bitirdim pismanim fln diye döndü ama hiç içim almiyor kestirip attım dogru yaptım mı sizce
% 100 doğru yapmışsın. Yoksa ömür boyu günaha girer kafayı yer çilesini çekersin tıpkı benim ve annemin babamdan çektiğimiz gibi. Adam kan kusturuyor bize basit görünen ama asla hafife alınmayacak kadar kötü bir karakter, huy, davranış... Tutumlu olmak ile cimri olmak arasında ince bir ayrıntı falan yok ciddi ciddi baya fark var ve onlar bu farkın farkında değil :D Aman diyim bulaşma şahsen ben ömrüm boyunca yalnız yaşamayı tercih ederim. Yaşayan anlıyor gerçekten ki sadece kendin değil çevrende zaman zaman şahit oluyor ve utanıyorsun onlara karşı mahcup oluyorsun.

Dağda mı büyümüş bu adam? Cimrilik bir yana yol yordam da bilmiyor..

Spotçudan eşya alarak galiba evcilik oynamaya niyetlenmiş..
Ya hadi bu böyle yeminle kendime şaşırıyorum nasıl sesim çıkmadı hediyeye diycemde annem fln diyince galiba. Ama eşyada ipler koptu tabi gayet dunya görmüş ama hep beleşten galiba birilerinden otlanarak

Doğru yapmışsınız hayır gelmez öylesinden, ama 2 ayda nasıl evlilik kararı aldınız ki?😲
Ya valla kimime göre tuhaf geliyo haklisnz ama gorucu usulunde bazı aileler boyle daha almamistik taniyorduk ki patlak verdi. Şahsi görüşüm kaç yil gorusursem görüş millet kaç yillik kocasini taniyamiyor kesilmemiş karpuz eş mevzusu

% 100 doğru yapmışsın. Yoksa ömür boyu günaha girer kafayı yer çilesini çekersin tıpkı benim ve annemin babamdan çektiğimiz gibi. Adam kan kusturuyor bize basit görünen ama asla hafife alınmayacak kadar kötü bir karakter, huy, davranış... Tutumlu olmak ile cimri olmak arasında ince bir ayrıntı falan yok ciddi ciddi baya fark var ve onlar bu farkın farkında değil :KK70: Aman diyim bulaşma şahsen ben ömrüm boyunca yalnız yaşamayı tercih ederim. Yaşayan anlıyor gerçekten ki sadece kendin değil çevrende zaman zaman şahit oluyor ve utanıyorsun onlara karşı mahcup oluyorsun.
Ay uzuldum valla sagolun hayatinzdan ornek vermişsiniz. Vallahi her cimri kendini müsrif sanır derler ya o hesap galiba 😂 aile konusuna da katiliyorum ailem diyorki biz sana gelsek rahat yemek bile yiyemezdik tedirginlik mahcubiyet zor mevzular bunlar hakkaten hayati yani

Ya gereksiz tarafa yükseliyorsunuz bence. Suçlu adam değil ki kadın. Çalışan para kazanan bir kadın neden maaşını eşinin eline sayacak kadar aciz işe yaramaz konuma sokar ki kendini?? Eeee öyle kadına böyle adam müstahak. Yani adam evlendiğin günün sabahı cüzdanına dadanmıyor sonuçta önceden sinyal veriyor kabul ettikten sonra ahlanmak manasız
Valla cok yakinimda orneği var o kadar haklisinz ki eşimdir yucelteyim diye daha nişanliyken maaş kartini verdi kendileri simdi de adam herseyin hesabini soruyor. Kaldı ki adamdan 2 kat fazla maaş almasina rağmen . Zarara rizasıyla gidene merhamet edilmez derler bende hic uzulmuyorum uyarinca da sen bekarsn ne anlarsn evlilik idare etmekten diyorlar 😏

Görücü usulüyse birşey diyemem görüşler farklı tabiki... Her türlü en doğrusunu yapmışsınız değer vermiyo evleniyim yeter kafasında demekki. Durumu yoksa ona birşey diyemem ama memur yazmışsınız istese yapabilir yani spotçulara kalmadınız yani o kadarda değil yuh. kendi alıp otursun tek başına güzel güzel spotçudan🙂 bütün kadınlar özel ve iyi şeyleri hakeder, siz de💜

Görücü usulüyse birşey diyemem görüşler farklı tabiki... Her türlü en doğrusunu yapmışsınız değer vermiyo evleniyim yeter kafasında demekki. Durumu yoksa ona birşey diyemem ama memur yazmışsınız istese yapabilir yani spotçulara kalmadınız yani o kadarda değil yuh. kendi alıp otursun tek başına güzel güzel spotçudan🙂 bütün kadınlar özel ve iyi şeyleri hakeder, siz de💜
Ay guzel kalbinize sağlik (cicek saticısı gibi oldu hani derler ya 😂) valla aynen simdi pişman ama neye yarar sagolsun gizlemedi kendini en azindan buna şükür

Back
X