Cimri diye vazgectim dogru yaptın diyin nolur ...

Kızlar 2 aylık bi deneme sürecinden sonra adamın cimri oldugunu tahmin edip bitirdim. Düğün fln yok dedi tmm dedim tek başina yapacak herseyi diye alacagi ev eşyası ona da spot fln demeye başladı oha dedim ki kendisi memur krediyle fln alinabilir bitirdim pismanim fln diye döndü ama hiç içim almiyor kestirip attım dogru yaptım mı sizce

Verilmiş sadakan varmış, cimri insan ömür törpüsüdür. Öyle tiplerden, topuklarını popona vura vura kaç!

Ay kabul ediyorsanız degilsindir bence sen bunu görsen yemeğe sosyal tesise goturdu ya durumu olmasa tmm da yani ne bileyim bari bu süreçte gozumu boya dimi 😂
Yemeğe sosyal tesise götürdü diye cimri olduğu kanısına nerden vardınız ki? Bence cimri olsa hiç yemeğe götürmez.. Örnekleri biraz daha açmalısın ki, cimri diyebilelim 🙂

Ay bana hediye ne getirdi biliyo musunuz hacdan gelen inciler varya güyya rahmetli annesi demişki eşine ver. Kaldim oylec3 bisey diyemedm. Cok sağolun bu arada

Adam cimri değil mezarcıııııııııııı:skandal:

Yemeğe sosyal tesise götürdü diye cimri olduğu kanısına nerden vardınız ki? Bence cimri olsa hiç yemeğe götürmez.. Örnekleri biraz daha açmalısın ki, cimri diyebilelim 🙂
yemekte kalan ekmeği alıp bunu yolda atıştırırım flnlar hadi kediye fln vercem dese tmmda. Sonraa lokma kuyruğuna girmesi daha 2. Buluşmada e hediyesini demiştim hacdan gelen kolyelerden fln yani... bi cicek yeterli olabilirdi inanın ama o da yok

yemekte kalan ekmeği alıp bunu yolda atıştırırım flnlar hadi kediye fln vercem dese tmmda. Sonraa lokma kuyruğuna girmesi daha 2. Buluşmada e hediyesini demiştim hacdan gelen kolyelerden fln yani... bi cicek yeterli olabilirdi inanın ama o da yok
En azından yalancı değilmiş 😜

Lokma kuyruğu derken hani hayır lokması dağıtılır bedava yemek için kuyruk mu????? Ay bana bir şeyler oluyor, boş mezar bulsa girer bu.

Esya sadece koltuk yemek masasi yatak odasi zaten bende digerleri vardi bekarliktan kabul ettim evi flnda var aslinda kolayca alabilirdi ama ona göre esya icin borca girilmezmiş peki dedim bende by by
Kurtulduğuna şükret
Daha bunun ömür boyu yaşaması var
Doğumu var
İnsanların düğünlerine dogumlarina eli boş gitmemesi var aman Yarabbi hiç çekemem
Kombiyi yaksan peşinden gelir sinsice kısar bu tipler.

Kusura bakma lütfen okurken güldüm 😃
Komedi gibi, çok iyi yapmışsın.. Ömür geçmezdi onunla.. Dediğin gibi insan Bi çiçek alır, çikolata alır.. Hem cimri hem düşüncesiz sanırım..

Kızlar 2 aylık bi deneme sürecinden sonra adamın cimri oldugunu tahmin edip bitirdim. Düğün fln yok dedi tmm dedim tek başina yapacak herseyi diye alacagi ev eşyası ona da spot fln demeye başladı oha dedim ki kendisi memur krediyle fln alinabilir bitirdim pismanim fln diye döndü ama hiç içim almiyor kestirip attım dogru yaptım mı sizce
Aman ha evlenmden ayrilmissin dönme geri evlen sana beş kuruş para vermez pişman falan değil terkedilmeyi hazmedemistr

Lokma kuyruğu derken hani hayır lokması dağıtılır bedava yemek için kuyruk mu????? Ay bana bir şeyler oluyor, boş mezar bulsa girer bu.
Hayir lokması aldık bide iki çay tmm 😂 ayy ağlanacak halime gülüyorum. Kiz bana diyoki surekli cafelere gidemeyiz evlenince daha simdiden onun hesabinda

Back
X