Cimri diye vazgectim dogru yaptın diyin nolur ...

yemekte kalan ekmeği alıp bunu yolda atıştırırım flnlar hadi kediye fln vercem dese tmmda. Sonraa lokma kuyruğuna girmesi daha 2. Buluşmada e hediyesini demiştim hacdan gelen kolyelerden fln yani... bi cicek yeterli olabilirdi inanın ama o da yok
Hahaha
Ben de manitimle otelin sabah kahvaltisinda açık büfede verilen elmalardan muzlardan iki tane atarım çantaya, gezerken enerji ihtiyacı duyunca çıkartirim yeriz 😅😅

*Dipnot: cimriyim

Ay bana hediye ne getirdi biliyo musunuz hacdan gelen inciler varya güyya rahmetli annesi demişki eşine ver. Kaldim oylec3 bisey diyemedm. Cok sağolun bu arada
ne var hacdan gelen incilerde?annesi söylemiş gelinime aldım tak demiş kadın rahmetli olmuş yahuu.adam iyi ki sizle evlenmemişş diyorum ben de.verilmiş sadakası varmış.iyi akşamlar

Bi arkadaşım vardı babası iş yeri sahibi evine 10 kişi gelen misafire 2 ekmekle giderdi aklıma o geldi demek ki millet böyle böyle zengin oluyo
Benim arkadaşa ben hediye gönderince annesi kaos çıkarıyor, sen internetten kıyafet mi aldın kendine diye

Babasida akşam sofrada iki çeşit yemek olursa masayı deviriyormus

O yüzden tek çeşit yemek yiyoruz diyor yıllardır böyleymiş düşün

Çok zenginler bu arada

Hahaha
Ben de manitimle otelin sabah kahvaltisinda açık büfede verilen elmalardan muzlardan iki tane atarım çantaya, gezerken enerji ihtiyacı duyunca çıkartirim yeriz 😅😅

Kizzz onu hepimiz yapıyoz ne var bunda yani ben yapiyorum en azindan ki cok mantikli bence 😂 bu bi değişik bacımm ben şok hala ne yaşadım diyorum

Hayir lokması aldık bide iki çay tmm 😂 ayy ağlanacak halime gülüyorum. Kiz bana diyoki surekli cafelere gidemeyiz evlenince daha simdiden onun hesabinda
Ya iyi gün olur kötü gün olur, her zaman yağla balla geçmez de be ayı adam daha cicim aylarında şu cümle kurulur mu?

Kızlar 2 aylık bi deneme sürecinden sonra adamın cimri oldugunu tahmin edip bitirdim. Düğün fln yok dedi tmm dedim tek başina yapacak herseyi diye alacagi ev eşyası ona da spot fln demeye başladı oha dedim ki kendisi memur krediyle fln alinabilir bitirdim pismanim fln diye döndü ama hiç içim almiyor kestirip attım dogru yaptım mı sizce
Cok yakin birini taniyorum hic cekilir dert degil.. illallah ettiriyor esini..

Hahaha

Açık büfe otel kahvaltısında iki ekmek arasına peynir sıkıştırmak zaten ata sporumuz diye biliyorum ben...

Ben de arkamda su bırakmam mesela, şişemi alır öyle çıkarım. Yemeğin de çoğunu yiyemediysem paket yaptırırım. Ama masadaki ekmeği de çantaya atmam açıkçası.

yemekte kalan ekmeği alıp bunu yolda atıştırırım flnlar hadi kediye fln vercem dese tmmda. Sonraa lokma kuyruğuna girmesi daha 2. Buluşmada e hediyesini demiştim hacdan gelen kolyelerden fln yani... bi cicek yeterli olabilirdi inanın ama o da yok
siz çalışıyor musunuz?birikiminiz var mı?düğünü ortak yapınn görelimm.eşyanın da yarı parasını verin iyilerinden alın.hem 5 kuruş harcamayın hem de adamdan şikayetlenin.o tür evlilikler 10 15 sene öncesinde kaldı bilesinizzzz

Benim arkadaşa ben hediye gönderince annesi kaos çıkarıyor, sen internetten kıyafet mi aldın kendine diye

Babasida akşam sofrada iki çeşit yemek olursa masayı deviriyormus

O yüzden tek çeşit yemek yiyoruz diyor yıllardır böyleymiş düşün

Çok zenginler bu arada
En sinir olduğum insan tipi yaaa anlattığınız kişi halam olabilir mi acaba
Peçeteleri katmanlarına ayırır öyle kullanır akşam yemeğine oturur kahvaltılık yer resmen aç yaşıyorlar dünya da parası var

Kızlar 2 aylık bi deneme sürecinden sonra adamın cimri oldugunu tahmin edip bitirdim. Düğün fln yok dedi tmm dedim tek başina yapacak herseyi diye alacagi ev eşyası ona da spot fln demeye başladı oha dedim ki kendisi memur krediyle fln alinabilir bitirdim pismanim fln diye döndü ama hiç içim almiyor kestirip attım dogru yaptım mı sizce
En bi sevmediğim erkek tipi cimri ve pinti erkektir

Boş mezar görse gider ölür herhalde:bicak:

Back
X