Cimri diye vazgectim dogru yaptın diyin nolur ...

Açık büfe otel kahvaltısında iki ekmek arasına peynir sıkıştırmak zaten ata sporumuz diye biliyorum ben...

Ben de arkamda su bırakmam mesela, şişemi alır öyle çıkarım. Yemeğin de çoğunu yiyemediysem paket yaptırırım. Ama masadaki ekmeği de çantaya atmam açıkçası.
Su ve kalan yemek meselesini ben de yapıyorum ama bu cimrilik değil israfı önleme bence, ikisini de atacaklar, çocukların tabakları neredeyse dolu kalıyor zaten. Neden bırakayım ki, evde acıkınca yiyorlar.

Fena mı en azından duygularını tutmuş iş akdi gibi. :)
Mantıklı şekilde bakmasaydı ayrılmadı zaten.
Düğün, ev eşyası, gezilecek yer vs... Ortak verilecek kararlardır. Öyle kestirip atıp o yok bu yok denilmez benim fikrimce.
Vallaha iyi oldu böyle aynen duygu vardi da mantik hep ilerdeydi gayet profesyonelceydi bence 😊Dimi dayatma olunca saygisizlik hep ben olsun fln filan yani hoş değil

İşte kadroya geçecekmiş, 1 ayı kalmış ama nasip değilmiş 🤪

Şaka bir yana iyi yapmışsınız konu sahibi, adam belki düğün-eşya konusunda masraf etmek istemiyordur dedim ama hediye konusunda da özensizmiş.
Dümdüz cimri.
Valla belki kucuk bi ayrinti gibi o hediye ama bence cok onemliydi yoksa esya dugun bunlar evet ciddi masraflar haksiz gormeyebilirdim şu zamanda neyseki bitti de olmaz yani ay olmaz valla ha

siz çalışıyor musunuz?birikiminiz var mı?düğünü ortak yapınn görelimm.eşyanın da yarı parasını verin iyilerinden alın.hem 5 kuruş harcamayın hem de adamdan şikayetlenin.o tür evlilikler 10 15 sene öncesinde kaldı bilesinizzzz
5 kuruş harcamadığını nerden biliyorsun.

Su ve kalan yemek meselesini ben de yapıyorum ama bu cimrilik değil israfı önleme bence, ikisini de atacaklar, çocukların tabakları neredeyse dolu kalıyor zaten. Neden bırakayım ki, evde acıkınca yiyorlar.
biz de kalırsa paket yaptırır eve götürürüz.cimrilikle bunun alakası yok.yiyemiyorsun bazen kalanını evde devam ediyorsun.ketçap mayonezleri de alırım avm de çantama atarımm.otelde kalınca da oranın verdiği terliği kullanmayıp eve getiriyorum şampuan törpü bone vs gibi ürünlerini de.gayette müsrifimdir bu arada.

Samimiyet olusunca olurda hani daha yeni taniyoz( "deneme sürüşu"😂) bilmem ki yapilmaz ama bu oyle degil israftan degil sanki bende yoksa paket yaparim da ay zemherii ya olmaz kizla ilk buluşmada 😏

Sevgiliyken tadını çıkarin oh en iyisi ama evlilik yoluna girmeye yakım azcık kenara atin amma bak dozu kaçırmayın messelaa lokma kuyruğunda ayy cumleyi kuramıyorum 😂
Ya sıkıntı yok ben onla lokma kuyruğunada girerim,kişiliğini biliyorum çünkü cimri değil😂
Hatta dediğim gibi böyle bedava dağıtılan şeyleri severim.
Okulda kariyer günleri olurdu mesela,her masada kurabiyeler,makaronlar,tatlılar,kahveler gidip gelip yerdim hepsinden 😂
Marketlede denemek için sucuk standları oluyo ya mesela onlarıda çok seviyorum 😂
Para harcamayı severim ama bedava bir şey buluncada affetmem.

En sinir olduğum insan tipi yaaa anlattığınız kişi halam olabilir mi acaba
Peçeteleri katmanlarına ayırır öyle kullanır akşam yemeğine oturur kahvaltılık yer resmen aç yaşıyorlar dünya da parası var
Allah Allah neden ayırıyor ki peçeteyi.

Ben 4e bölüyorum, daha pratik 😄

Doğru yapmışsın canım. Kafasına göre duğun falan yok dediği anda bitirmeliydin. Düğün olup olmayacağı ikinizin ortak kararına göre belirlenecek bi şey. Sana hiç saygı duymuyormuş resmen ve bu cimrilikten bile daha büyük sorun. Böyle biriyle gelecekte çok sıkıntı yaşardın. Yol yakınken zarardan dönmüşsün.
Ne kadar haklisiniz. Tam boyle diretmedi ama istemiyorum fln dedi bu da hoş degil aynen

Back
X