Cimri diye vazgectim dogru yaptın diyin nolur ...

Aaa bu kolyenim annesinden kalma mevzusu inan yalandı cunku ayrilirken konum atar misin onemliymis manevi olarak sana gondereyim dedim. Diyor ki kalsin istemezsen bi cocuğa verirsin yaani hikaye orda da bi kudurdum tabi. Yoksa inan ben oyle maneviyata anneye kiymet vermeyen birisi degilimdir
aa ciddi mii kolye sıradan değersiz anneyle ilgisi olmayan bir şey ama yalan söylemiş sana ha.o zaman bu adamdan iyi kurtulmuşsun derim sana.ben de hiç görmedim kayınvalidemi ondan kalan inciyi verdi eşim ama bir sürü de takı taktı .senin ki bildiğin çakalll

o hac incisi annesinden kalmış ama anne vefat etmiş yani manevi değeri çok yüksek.hem onu vermeliydi hem de ayrıca bir hediye almalıydı.bir anne yadigarıyla dalga geçilmesi hoş olmuyor.adam cimri ama orada zaten hepimiz hemfikirizz
Vallahi deminden beri yazıp siliyorum. Aynı düşüncedeyim. Olay oldu kolye. Adam ince değil. Yanına bi hediye daha koyar. Buda benim hediyem derdi. Ozaman göze batmazdı. Adam çingene hem fikiriz. Ama rahmetli annesinin bi isteğiymiş. Birde yorumlarda erkekse yapacak, evleniyosa alacak…cak cek cak cek…gibi yorumlar gördüm. şimdi bu yorumlar adamın dayatmalarıyla aynı ruhu çağrıştırıyor bana. Ne farkı var? Dayatma değilmi bu?(Kimseye özel atfım yok). Hayat müşterek herkes bütçesi doğrultusunda elinden ne geliosa yapmalı…kimsenin şahsi olarak hiç bişeyi yapma mecburiyeti yok tek başına..

Vay alüminyum, bunlar gamsız tasasız yaşar gider, olan güzel adamlara olur.
Bunu diyen de edebiyatçı idi, sen düşün gerisini Katip. Bunun gibi mallara da hep benim gibi yaşam sevinci ile dolu, donanımlı kadınlar düşer. Şans işte... Hani ben beraber okuyalım, gezelim, izleyelim, yiyelim kafasındayım. Herif neyi nereden kıssam derdinde. :olamaz:

biz de kalırsa paket yaptırır eve götürürüz.cimrilikle bunun alakası yok.yiyemiyorsun bazen kalanını evde devam ediyorsun.ketçap mayonezleri de alırım avm de çantama atarımm.otelde kalınca da oranın verdiği terliği kullanmayıp eve getiriyorum şampuan törpü bone vs gibi ürünlerini de.gayette müsrifimdir bu arada.
Evde kullanmayacağım şeyi almam ama bu dediklerinizi yapan çok arkadaşım da var
Samimiyet olusunca olurda hani daha yeni taniyoz( "deneme sürüşu"😂) bilmem ki yapilmaz ama bu oyle degil israftan degil sanki bende yoksa paket yaparim da ay zemherii ya olmaz kizla ilk buluşmada 😏
Ekmek de cebe atlmaz ya, bizim dediğimizle bu adamın yaptığı çok farklı
Valla ben orneklerle kendimi anlatmaya calistim da yanliş anlaşilmalar olmuş neyse anlayan kesim cogunlukta herkes sagolsun yine
Sen şanslısın linç yemeden finale erdireceksin konuyu 🤣🤣🤣🤣
pardon yanlış anladım o zaman özür.bazı üyeler her yoruma şiddetli tepki veriyorlar en doğrusu benim bildiğim diyorlar ya onlara doldumm sanırımm.
Hepimiz paranoyak olduk sayelerinde. Sanal şiddet dedikleri bu her halde

Tutumluluk değil bu ya, görgüsüzlük saygısızlık. Size özel bir şey değil bi kere, evde eline geçen bişeyi alıp getirmek nedir. Hadi haca kendi gider siz hayatındayken, sizi düşünüp alır amenna. Ama bu nedir ya gerçekten.
Ay varya aslinda annem demese başina atıp gelecektim de annesine dua etsin

Bunu diyen de edebiyatçı idi, sen düşün gerisini Katip. Bunun gibi mallara da hep benim gibi yaşam sevinci ile dolu, donanımlı kadınlar düşer. Şans işte... Hani ben beraber okuyalım, gezelim, izleyelim, yiyelim kafasındayım. Herif neyi nereden kıssam derdinde. :olamaz:
Ayy yalniz degilmişim ama benimkisi daha cimri beni geçemezsin 😂

Aaa bu kolyenim annesinden kalma mevzusu inan yalandı cunku ayrilirken konum atar misin onemliymis manevi olarak sana gondereyim dedim. Diyor ki kalsin istemezsen bi cocuğa verirsin yaani hikaye orda da bi kudurdum tabi. Yoksa inan ben oyle maneviyata anneye kiymet vermeyen birisi degilimdir
Ozaman kolye lafımı geri alıyorum😂

Sus sus daha çok sinirim bozuluyor. 💀

Ayy yalniz degilmişim ama benimkisi daha cimri beni geçemezsin 😂
Amaaan boş versenize. İki tane kahve ısmarladı diye, kıza para yedirdim diye içten içe kuduruyor çoğu bu Türk erkeklerinin. 100 lira hesap ödese gözleri pörtlüyor adamların. Değmez bence.

benimde yorumlarda dikkatimi
Çeken bişey var ; erkekse alacak, evleniosa yapacak.. cak cek cak cek.. demeye getirilen yorumlar. şimdi böyle olunca o adamın dayatmasıyla aynı hareketler oluyor bunlar(kimseye özel atıfta bulunmuyorum).(adamın çingeneliğinde hemfikiriz)

Vallahi deminden beri yazıp siliyorum. Aynı düşüncedeyim. Olay oldu kolye. Adam ince değil. Yanına bi hediye daha koyar. Buda benim hediyem derdi. Ozaman göze batmazdı. Adam çingene hem fikiriz. Ama rahmetli annesinin bi isteğiymiş. Birde yorumlarda erkekse yapacak, evleniyosa alacak…cak cek cak cek…gibi yorumlar gördüm. şimdi bu yorumlar adamın dayatmalarıyla aynı ruhu çağrıştırıyor bana. Ne farkı var? Dayatma değilmi bu?(Kimseye özel atfım yok). Hayat müşterek herkes bütçesi doğrultusunda elinden ne geliosa yapmalı…kimsenin şahsi olarak hiç bişeyi yapma mecburiyeti yok tek başına..
kolye annenin çıkmadı ya onu da yalan söylemiş bu adam.konudaki adam dışında genel olarak evliliği ilişkileri değerlendirirsek her yazdığınıza imzamı atarım.erkeğe herşeyi aldırırsan değerin bilinir yok tüm evi erkek düzmeli vs ler 20 30 yıl öncesinde kaldı.o zamanlar da kadınların hakları yok denecek kadar azdı.evden çıkmaya da ailelerine gitmeye bile izin alıyorlardı.madem eşitlik diyoruz gezme çalışma özgürlük istiyoruz o zaman masraf geçim işleri de eşit olmalı

Beyaz eşya,koltuk takımı,yemek odası takımı,yatak odası kadarda pahalı olmasa gerek hanımfendi.
Mantıklı kalitede Bir buz dolabı teknosada 13binden başlıyor. Geçen ay baktım. Muhtemelen şu an 15 olmuştur. Ayrıca konu sahibi takım dememiş. Tek tek eşya ismi vermiş. Koltuk haliyle takım ama yemek odası takım değil. Bir evin beyaz eşya halı perde mutfak ekipmanı toplamı 50bini buluyor zaten. Adam da alsın o kadar

Amaaan boş versenize. İki tane kahve ısmarladı diye, kıza para yedirdim diye içten içe kuduruyor çoğu bu Türk erkeklerinin. 100 lira hesap ödese gözleri pörtlüyor adamların. Değmez bence.
Ya ahahahahahah kahve ısmarladığı kıza golddigger diyen var ayyy deliriyorum. Bitcoine 1000 TL atan kendini multimilyarder sayıyor, 5 bin TL maaşla çalıştığını unutup, 10 TL lik kahve ısmarladığı kadına aa paramı yiycek triplerine giriyorlar, güzel kafalar valla.

Mantıklı kalitede Bir buz dolabı teknosada 13binden başlıyor. Geçen ay baktım. Muhtemelen şu an 15 olmuştur. Ayrıca konu sahibi takım dememiş. Tek tek eşya ismi vermiş. Koltuk haliyle takım ama yemek odası takım değil. Bir evin beyaz eşya halı perde mutfak ekipmanı toplamı 50bini buluyor zaten. Adam da alsın o kadar
Kızın getireceği çeyiz 50 bini buluyo mu peki?
Ona bakmak lazım işte

Kızın getireceği çeyiz 50 bini buluyo mu peki?
Ona bakmak lazım işte
Size şoyle cevap vereyim sadece yaptiracagim perdeler 20bin halilar 10 bin yatak odası da 20bin olsa yani hesaba girersek. Ama asıl mesele anlatamadiğim nokta en başindan bu şartları kabul edip gorucu usülünden böyle cunku sonrasinda yapamam demek hoş degil duruş meselesi yani maddiyat degil aslinda karakter

Ya ahahahahahah kahve ısmarladığı kıza golddigger diyen var ayyy deliriyorum. Bitcoine 1000 TL atan kendini multimilyarder sayıyor, 5 bin TL maaşla çalıştığını unutup, 10 TL lik kahve ısmarladığı kadına aa paramı yiycek triplerine giriyorlar, güzel kafalar valla.
Götürdüğü yer de yeşilli kahve zinciri, sanırsın beni Michelin yıldızlı restoranlardan birine götürdü. :olamaz: İlk buluşmadan sonra olmazsa kahve parası boşa gidiyormuş. Fikriyat aynen bu. Bir de bunlarla evlenip baba falan yapıyorlar. Ondan sonra da kocam ailesine yağdırıyor, ben kaşımı aldırmaya kuaföre bile gidemiyorum diye konular açılıyor.

Back
X