- 22 Ağustos 2018
- 43
- 48
- 8
- 34
- Konu Sahibi Lovelybutlonely20
-
Ucumuz beraber gezicez, beni cok seviyor kucuk hanimSiz kaç yaşındasınız ki 12 yaşındaki çocukla buluşup geziyorsunuz ?
Hediye kartı dediğiniz içinde para var ve siz gidip bir şey alacaksınız bu mu ? Bence bu bir hediye değil. 1 liraya uçlu kalem verilse daha iyi bence. En azından düşünmüş, beğenmiş derim.
Yemeğe filan gittiniz mi belki de hediye işlerinden anlamıyordur.. Bilemedim.
Cimriyse zor canım konuşmalısın ama para ne kadardı ki 10 lira falan mı hadi 50 ?Ucumuz beraber gezicez, beni cok seviyor kucuk hanimaynen icine para yukluyosu ve bende istedigimi alabiliyorum ama icine yuklenen para cok komik, hani ben 10 yasindaki cocuga o parayi dogum gununde hediye etmistim , ne alacagimi bilemedim bunu aldim dedi ama iste.... keske almasaymis.
Ben kadin halimlr yuklemis olsaydim onun 2 katindan asagisini yapmazdim. Ister istemez krndimle karsilastiriyorum. Insan sevdigine harcar... ben harcardim...İçine milyar yüklemiş olsun, hediye kartı sevgiliye verilir mi ya... Hediye dediğin manevi bir anlam taşımalı, karşındakini düşünerek onun ne sevdiğini bilerek almalısın. Çok ayıp gerçekten.
Gerçekten ne kadar yüklediğini çok merak ettim.Yorumları ona göre yapalım
Cimriyse zor canım konuşmalısın ama para ne kadardı ki 10 lira falan mı hadi 50 ?
Ucumuz beraber gezicez, beni cok seviyor kucuk hanimaynen icine para yukluyosu ve bende istedigimi alabiliyorum ama icine yuklenen para cok komik, hani ben 10 yasindaki cocuga o parayi dogum gununde hediye etmistim , ne alacagimi bilemedim bunu aldim dedi ama iste.... keske almasaymis.
Ya gercekten çok ayıp. Hadi ihtiyacınız olsa bişey demem. Ama bu adamın yontulması lazım.Kizlar yurtdisinda yasadigimiz icin miktarlara girmek istemedim ama 5000 tl kazanan birinin 50-100 tl yuklemesi gibi dusunun
Vayy cimrriii,ay ben olsam “Aşkım benle dalga mı geçiyosun hediye deyince ben de bir şey zannettim aşkolsunnn” diye cırlardım yemin ederimKizlar yurtdisinda yasadigimiz icin miktarlara girmek istemedim ama 5000 tl kazanan birinin 50-100 tl yuklemesi gibi dusunun
100 liraysa çokta az değil hani ama 50 liraysa az ama para kartı saçma ya sakız alıp paketlese daha iyiydi bence farklı düşünmüş olabilir ama hani beğenmezse falan diye ama hediye almak istiyoduysa önce seni avm de gezdirir beğendiğin seyleri aklında tutar ve sonra sana hediye olarakta getirebilirKizlar yurtdisinda yasadigimiz icin miktarlara girmek istemedim ama 5000 tl kazanan birinin 50-100 tl yuklemesi gibi dusunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?